Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1468818 alkalommal)

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #5175 Dátum: 2013. Január 04. - 15:04:20 »
PS= patakokat sírok!
"...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű."
Hrabal - Őfelsége pincére voltam

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #5176 Dátum: 2013. Január 04. - 15:31:25 »
Nem tudom észrevettétek-e, de egy idő óta Topi Uraság a retro helyett kelet felé orientálódik... :D Vietnámiul kíván nekünk boldog újévet, a százlábujjú kisfiú is Vietnámból van, a PS zokogóasszony is keleties beütésű.. akár lehetne vietnámi is... Mi van veled Topi?
Esetleg vietnámi Windows-od van és a google.vm-ről indul a keresőoldalad??? :DDD

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
« Válasz #5177 Dátum: 2013. Január 04. - 15:52:45 »
Nosztalgiázom. 2010ben voltam Hanoiban. Most, sziveszter elött régi fényképeket nézedettem, így a vietnami képek is sorra kerültek.

Urak, vietnam egy másik világ.

Csöndben jegyzem meg, hogy egy "kis" ország délkeletázsiában, de 1000 évvel ezelött elverték az akkori, őket leigázni szándékozó kinaiakat, aztán a xx. században a gyarmatosító franciákat picsázták el. 1955-1975. április 30. elverték az amerikai megszállókat. Csak kevesen tudják, hogy ezt követően kína ismét "bepróbálkozott", és őket, lazítás képpen ismét elnáspángolták.

A magyar-vietnami barátság fontos a két ország kapcsolata szempontjából.

A vietnamiak szerények, dolgosak, becsülete van a becsületnek és az adott szónak. A család szent.
A közösség(ek) közösségként működnek.

Van tőlük mit tanulni.

És a vietnami hölgyek sokkal kecsesebbek mint a tampli európaiak. (A magyar nőket ebben a tekintetben NEM tekintem európainak. Ez a megjegyzésem NEM vonatkozik a magyar nőkre!)

"...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű."

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
« Válasz #5178 Dátum: 2013. Január 04. - 16:23:10 »
És a vietnami hölgyek sokkal kecsesebbek mint a tampli európaiak. (A magyar nőket ebben a tekintetben NEM tekintem európainak. Ez a megjegyzésem NEM vonatkozik a magyar nőkre!)

Topi Uraság! Ne általánosítsunk! Szegény vietnámi kecsesebb nagy általánosságban, mert két marék rízstől, meg egy kis zöldségtől naponta kecsesebb marad, mint a Teskós-s pulykapárizsitól az európai.... Egyébként meg ha elmész akárhova a világban mindenhol találsz olyan helybélit ( én legalább is biztosan :D) aki legalább olyan kecses, mint akármelyik vietnámi vagy magyar, úgyhogy ezt így rámondani objektíve szerintem nem illik az európai csajokra, hogy "tamplik", sőt kikérem magamnak a  európai lányok nevében! :D

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
« Válasz #5179 Dátum: 2013. Január 04. - 17:07:59 »
Kedves Penge,

Igazad van. Megkövetlek. Elragadtattam magam!

Helyesbítek:

Privát véleményem, hogy nagy gyakorisággal a vietnami hölgyek kecsesebbek, bájosabbak, kedvesebben, mint  ahogyan nagy gyakorisággal a nyugateurópai hölgyek.  Tehát nem csak és elsősorban kinézetük, hanem egyszersmint viselkedésük, vagy ha úgy tetszik a külcsíny, hanem egyúttal a belbecs kecsesebb, bájosabb, kedvesebb.

Szubjektív véleményem, hogy a kecsesség és báj nem attól van náluk, mert "csak két marák rizst és egy kis zöldséget fogyasztanak" :crazy:.
Ez a kecsesség és báj belülről ragyog (nagy általánosságban) kifelé, meghatározza viselkedésüket, mozgásukat, szokásaikat, és végül, de nem utolsó sorban az erősebbik nemhez való viszonyulásukat.
Megkockáztatom, hogy von Haus aus hozzák eme számomra előnyös tulajdonságot magukkal.

Elnézést kérek, ha előző hozzászólásommal felzakalattam volna úriember éltársaimat, arra késztetve őket, hogy az európai szexepil védelmében emeljék fel szavukat! :D

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #5180 Dátum: 2013. Január 04. - 17:21:50 »
Száz szónak is egy a vége asszonynak valók és kész. ;D
Biztos nem fogja megkérdezni a férjétől, hogy elmosogattál már? ;D
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
« Válasz #5181 Dátum: 2013. Január 04. - 19:08:26 »
Topi- én elég sok kínait, vietnámit ismerek elég közelről ( van akit nagyon közelről is ) :crazy:  :borz2: Értem amit mondani szerettél volna, de ez általánosságban nem biztos, hogy úgy is van. Bizonyos értelemben jól érzed, de csakis azért mert, mint európai férfi szemszögéből nézed, értékeled... ha vietnámi ffi lennél, máris az európai muff és életstílus lenne számodra az etalon és magyarul kívánnál boldog új évet a vietnámi borotvafórumon...:D
Ezt simán alátámasztja, hogy millióan migrálnak Vietnámból Európába, míg csak ezrek fordítva. Az, hogy egy vietnámi nő, hogy viszonyul egy európai férfihez, meg ezek után mindenki el tudja képzelni, ugyanúgy kb. ahogy egy arab nő egy európai férfihez (az is extrém, csak kicsit másként, más kultúra)... kb. istenek vagyunk a szemükben, pont ugyanúgy, ahogy most Te áradozol a nem tampli vietnámi csajokról...  :D De mivel ismerek köztük olyat is aki nagyobb tampli, mint ahogy Te azt most éppen el tudnád képzelni  ;D, ezért nem osztom teljesen a véleményed, csak félig meddig. (de azt a felet nagyon!) :fetreng: :sör:

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
« Válasz #5182 Dátum: 2013. Január 04. - 20:27:09 »
 :fetreng: :sör:

Nem elérhető Salmo

• Törzstag
  • ne fogdosd az élét
« Válasz #5183 Dátum: 2013. Január 04. - 20:35:29 »
Ha TAPLO t célzással emelted ki akkor jár egy seggberúgás neked amit komolyan gondolok. >:(

Nem azért emeltem ki, de ha jobb úgy érteni akkor hajrá.

Erősen fejlett kritikai realizmusom, némi iróniával, és szarkazmussal párosulva, próbálta felhívni a figyelmet
a kifejezés figyelmen kívül hagyására.

Nem cigarettáztam soha, pipázni sem pipáztam, ( inni sem iszom :-*) de láttam izzó taplóról pipára, és cigarettára gyújtani.
"Férfiembernek faluhelyen semmi sincs nagyobb mérge mint a beretválkozás, mert ritka a jó beretvakés. Sokkal ritkább, mint a tisztességes fehérnép."

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
« Válasz #5184 Dátum: 2013. Január 04. - 20:42:44 »
Ha TAPLO t célzással emelted ki akkor jár egy seggberúgás neked amit komolyan gondolok. >:(

Nem cigarettáztam soha, pipázni sem pipáztam, ( inni sem iszom :-*) de láttam izzó taplóról pipára, és cigarettára gyújtani.

Én meg sok TAPLÓt láttam már cigarettázni, pipázni, inni... :fetreng: :fetreng: :fetreng:

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #5185 Dátum: 2013. Január 04. - 20:58:45 »
Köszi az infókat. Tetszik, egy újabb macerás mutatvány.  :fetreng:
Elsőre felejtsd el a taplót. Csinálj szenesített rongyot, és hajrá.
Gary videója: http://youtu.be/3QTs5qcmXy4

(Igazából teljesen és tökéletesen elismerem, hogy a tapló autentikusabb, de! én nem szórakozom vele...)

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #5186 Dátum: 2013. Január 04. - 21:16:48 »
SALMO.
 :sör: :sör: :sör:

Lehet elkezdtem klimaxolni mivel tegnap töltöttem be a 36.t. Ezért lehet ez az agresszíózás nálam. :fetreng: ;D
Vagy az asszony havizik és rámragadt. :nemtom: :boldog:
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
« Válasz #5187 Dátum: 2013. Január 04. - 21:30:03 »
Isten éltessen sokáig Betyárka!
 :buek:

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #5188 Dátum: 2013. Január 04. - 21:32:27 »
Én pár nap múlva negyven leszek és nálunk a gyerek havizik pedig még csak 2,5...
...szóval fel a fejjel... és még ennyit!  :sör:
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető Gesa

• Törzstag
  • Proraso über alles!
« Válasz #5189 Dátum: 2013. Január 04. - 22:05:27 »
Korban kettőtök közt vagyok és kiegyensúlyozott az életem.... vagy nem, de az nem befolyásolja a fórumozási képességem. ;-)
Amùgy meg Isten éltessen benneteket!
"Csak verem, verem, verem, majd beleszakadok, nem bántok én senkit, csak verem a habot...."

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici