Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1471844 alkalommal)

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #6705 Dátum: 2013. Június 21. - 11:34:47 »
Zozo!

Ha már egyszer postoltam volna akkor bocs. De tegnap megint megtaláltam és annyira tetszik. Gondoltam megosztom veletek (ezexerint: megint)
"...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű."
Hrabal - Őfelsége pincére voltam

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
« Válasz #6706 Dátum: 2013. Június 21. - 11:51:04 »
Gprinz!

Nagyon boldoggá tettél Csizmadia Anna és Cecilia Bartoli videoival. Utóbbi kedvenc kortárs operaénekesem.
Egyszerűen nem tudok betelni gyönyörű hangjával és szenvedélyes, temperamentumos előadásmódjával. Legelőszőr Sacrificium cémű CDjével találkoztam. Mondhatni azonnal lenyűgözött!
"...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű."

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
« Válasz #6707 Dátum: 2013. Június 21. - 11:54:22 »

Íme egy kis ízelítő!  Hangot rá!

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=Lc0h85GCWl4" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=Lc0h85GCWl4</a>

Nem elérhető gprinz

• Törzstag
« Válasz #6708 Dátum: 2013. Június 21. - 12:31:29 »
Topi! :borkocc:

Sajnos a bp-i koncertre nem jutottam el, szervezés és mocskos anyagiak okán.
"Iuris praecepta sunt haec: honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere." (Ulpianus)

Nem elérhető gprinz

• Törzstag
« Válasz #6709 Dátum: 2013. Június 21. - 12:32:28 »
Mintha itt nem működne a :borkocc: szmájli, de sebaj.
"Iuris praecepta sunt haec: honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere." (Ulpianus)

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #6710 Dátum: 2013. Június 25. - 10:44:18 »
Nekem volt egy noname, amivel meg voltam elégedve, de végül eladtam, számomra sokkal praktikusabb egy kerékpárlift, amivel tárolom és szerelni is tudom, mindig olyan magasra felhúzva ahol éppen kényelmes.  Mindenhez elég a nyomaték (fogom a vázat, amikor húzom), kivéve a középcsapágyhoz, ahhoz leeresztem a földre.  Hacsak nincs kerékpárszervized, akkor a szerelőállvány SZVSZ felesleges.

Nem elérhető Clavius

• Új tag
  • *
« Válasz #6711 Dátum: 2013. Június 25. - 15:28:45 »

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #6712 Dátum: 2013. Június 25. - 15:34:45 »
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #6713 Dátum: 2013. Június 25. - 15:41:06 »

Hacsak nincs kerékpárszervized, akkor a szerelőállvány SZVSZ felesleges.

Volt, mikor én is így gondoltam...de ez így ebben a formában nem igaz. Sok kínlódástól menthet meg.
Te tudod... de egy normális 50 ezer forinttól indul.  Amikor nézegettem, majdnem Park Tool PCS-10-t vettem, arról konzisztensen nagyon jókat írnak, de tökvéletlenül volt egy használt (noname) feleannyiért, azért nem lett ez.

Volt már szerelőállványod?  Nekem is nagy várakozásaim voltak vele kapcsolatban, aztán addig kellett amíg összeraktam a bringámat, utána elő se vettem, a téli/nyári gumicseréhez nem volt érdemes, más meg nem kellett.  Ha sokat szerelsz, akkor persze biztos jó, de láttam már olyan bringaboltot ahol felhúzzák kötelekkel mint a kerékpárlift, fék/váltó állításhoz az is több mint tökéletes.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #6714 Dátum: 2013. Június 25. - 16:07:51 »
Szerintem a nagyját Bubba meg tudná neked oldani, de nem akarom az övével verni a csalánt...
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
« Válasz #6715 Dátum: 2013. Június 25. - 16:17:23 »
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=BX8M09NBZ3g" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=BX8M09NBZ3g</a>

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
« Válasz #6716 Dátum: 2013. Június 25. - 16:19:05 »

Nem elérhető Világosító

• Törzstag
« Válasz #6717 Dátum: 2013. Június 25. - 18:59:59 »
Szerintem a nagyját Bubba meg tudná neked oldani, de nem akarom az övével verni a csalánt...

az apraját meg a nagyja?  ;D

:idea:  jó 5let!  :handshake:

Inogás ellen meg szerzünk valahonnan színházi súlyvasat. 3 szép kis 5 kilós szerintem elég lesz, de te cipeled el... :fetreng:
Lássuk Magyarországot reálisan: jó borok, szép nők, gyenge forint, Erős Pista...

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #6718 Dátum: 2013. Június 25. - 19:11:22 »
Ezzel szemezek: http://www.rob4bike.com/product_info.php?cPath=30&products_id=142&back=%2Findex.php%3FcPath%3D30%26sort%3D2a%26&osCsid=2ff2e4d5e6ebacec8e8a76b929891226

Ez valami egészen más dolog. Persze, ehhez (mű)hely kell.
Nem vagyok szerelő, de ha nekiállok egy gépnek, akkor azzal órákat szoktam babrálni. Kényelem, stb.
Ha ez jó minőségű, akkor lehet érdemes megvenni, mert ha jól látom ennyiért lesz benne egy centírozóállványod is, egy sima szerelő- + egy centírozóállvány majdnem itt lenne árban.

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #6719 Dátum: 2013. Június 25. - 22:11:10 »
...ti szobabiciklire gyúrtok?
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici