Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1470498 alkalommal)

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #6735 Dátum: 2013. Július 01. - 11:06:05 »
Na igen az ötös...
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #6736 Dátum: 2013. Július 01. - 13:10:40 »
Na igen az ötös...

Mi az az 5-ös kategória?

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #6737 Dátum: 2013. Július 01. - 13:16:06 »
Seiko 5
egy automata werk a seikotol.
Olcso, igenytelen, tonkretehetetlen.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #6738 Dátum: 2013. Július 01. - 13:21:07 »
Seiko 5

Már értem.
Akkor szerintem az én Orient-em is ez a kategória. Újkorában lehetett kb 20ezer ft (mostani árfolyamon) és már több mint 15 éve nyüstölöm és tényleg tönkretehetetlen.

Nem elérhető Qttyyy

• Törzstag
« Válasz #6739 Dátum: 2013. Július 01. - 13:40:38 »
Azon egy tehetséges órás tud segíteni. Nekem kb +/- 1 perc/hét pontosságú a Seiko ötösöm.
Ami jobban zavar, az az, hogy kicsi a járástartaléka.
"Nem is normális az, ha valaki egy kicsit nem bolond!" VP

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #6740 Dátum: 2013. Július 01. - 14:22:48 »
Ezt most komoly, hogy abban a korban, amikor lehet pontos órákat készíteni, akkor azon vetyengtek, hogy egy típus heti 5 perces pontatlanságát be lehet állítani 1-re.

:jajne:
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #6741 Dátum: 2013. Július 01. - 14:24:42 »
egy tehetséges órás

Hát ez az! Ilyen ritka, mint a fehér holló...és ha akad is, egy ilyen óra szétborítása, takarítása, összeszerelése egy új óra árával vetexik, és elég gyakran kell művelni (~3 évente érdemes)

Nekem van egy ilyen órás haverem aki olcsón és nagyon jól dolgozik  :hurra:
Jut eszembe, 3 éve nálla van a családi falióra, meg kell kérdezzem hogy halad vele  :jajne:

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #6742 Dátum: 2013. Július 01. - 14:26:52 »
Seiko 5

Ha nem kell pontos időre menned, akkor tökéletes! +-5 perc/hét simán.

En utana allitotta mindig.
Sosem zavart, igazabol eleve nem mindig van keze az ora nalam. Elmegyek hazulrol felveszem, hazaerek szinte az elso dolog, hogy leveszem. Innentol az automata is megbolondol neha...

Az teny, hogy a regi Marvinom pontosabbnak tunik. (Az sima felhuzos, es tarcsiban is van benne olyan 40 ora meg mindig, pedig nyugdijas koru lassan)

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #6743 Dátum: 2013. Július 01. - 14:32:25 »
Ezt most komoly, hogy abban a korban, amikor lehet pontos órákat készíteni, akkor azon vetyengtek, hogy egy típus heti 5 perces pontatlanságát be lehet állítani 1-re.

Ja, nekem is ez jut eszembe ilyesmiket olvasgatva.  Jelenlegi órám pehelykönnyű (ez volt a fő szempont), mindent kibír (víz/ütések/szennyeződés), megbízható, pontos, és drága sem volt.  Értem hogy az automatának lelke van, de akkor el kell fogadni hogy vagy lelke van, vagy pontos :)

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #6744 Dátum: 2013. Július 01. - 14:36:49 »

Ja, nekem is ez jut eszembe ilyesmiket olvasgatva.  Jelenlegi órám pehelykönnyű (ez volt a fő szempont), mindent kibír (víz/ütések/szennyeződés), megbízható, pontos, és drága sem volt.  Értem hogy az automatának lelke van, de akkor el kell fogadni hogy vagy lelke van, vagy pontos :)

Ha csak az lenne a szempont, hogy a pontos időt mutassa, akkor ott a telefon, az mindig ott van az embernél. Ez az óra már szinte hozzám nőtt, ha leteszem érzem, hogy valami hiányzik.

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
« Válasz #6745 Dátum: 2013. Július 01. - 14:44:07 »
Engem nem zavar, ha utána kell állítani. Nem azért van automata/mechanikus órám.
"...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű."
Hrabal - Őfelsége pincére voltam

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #6746 Dátum: 2013. Július 01. - 14:45:03 »

Ha csak az lenne a szempont, hogy a pontos időt mutassa, akkor ott a telefon, az mindig ott van az embernél. Ez az óra már szinte hozzám nőtt, ha leteszem érzem, hogy valami hiányzik.
Telefont nem veszem elő bringázás közben, míg az órára rá tudok pillantani... de igazad van, nekem pont azért figyel pár "jobb" órám a fiókban, mert éreztem ha felvettem, túl nehéz volt, és mindig le akartam tenni.  "Kiöltözős" alkalmakra felveszem, de nem tartom praktikusnak.  Nekem az automata órák mind nehezek, ráadásul féltem őket, sérülékenyek.

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #6747 Dátum: 2013. Július 01. - 14:46:52 »
Engem nem zavar, ha utána kell állítani. Nem azért van automata/mechanikus órám.
:+1:  :sör:
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #6748 Dátum: 2013. Július 01. - 14:57:20 »

Marvin

Ő az, aki veled egy kora születésű?  :crazy:

Nem az Árpád az, teccikérteni, a vízbű veszi ki a zoxigént.

Nem elérhető Világosító

• Törzstag
« Válasz #6749 Dátum: 2013. Július 01. - 15:20:28 »

:+1: Én a telefonomat rendszeresen ottfelejtem valahol...
Lássuk Magyarországot reálisan: jó borok, szép nők, gyenge forint, Erős Pista...

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici