Meg az semmit mindegy, hogy mondjuk a billentyűzetet verem, vagy a szöget.
Órába verni ? Nos egy baráti tanács: mielött nekifogsz valamit verni, vedd le az órádat.
Más: Mi az, hogy könnyű egy óránál? Hacsak nem valami űber búvár óra mint a Galapagos (
http://www.iwc.com/en/collection/aquatimer/IW3767SE/) akkor egy férfi karnak csak el kell tudnia "viselni" egy karórát.
Nos azért bárotkodtam megosztani az Orient óráról az információt, mert szerintem Ár-érték arányban kitűnő: Pontos, Mechanikus, Nem olcsó, de nem is drága. Nem bóvli. A japperek adnak a minőségre. Különösen, egy olyan gyárban, ahol maguk dobják össze a szerkezetet is. ( Nem valami csing-csong gyárból veszik) Méjd in tájván vagy csájna.
Aki mechanikus órát vesz, annál elmegy az a kis "pontatlanság" napi plusz minusz 0,5 percre be lehet ezeket kalibrálni.
Ha a pontosság a fő szempont, akkor vegyetek kárc, rádiójelvezérelt órát, ami valamelyik atonyórára van ráhangolva és naponta leszinkronizál. Megjegyzem nekem van egy olyanom is (kázió Gsokk) Na az az etalon otthon. Ahhoz hangolom a mechanikus szerkezetűeket.
Így aztán ÖÖ É BÓDOTTTÁ van.
Ja a szíjak: fogyóeszköz: két évente köll cserélni. Gumit is illik cserélni a verdán. Meg néha gatyát is. Fogkefét is. Nem?
Hejj, csak a szerelem örök!
Meg aztán hóttig élünk gyerekek!
Ámmen!