Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1469696 alkalommal)

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #6825 Dátum: 2013. Július 03. - 10:57:25 »
Ez elintézte volna az aranyerem...

Akkor nem, ha nem kőkeményre fújod a gumit és vazelint is tolsz hozzá rendesen! Legalábbis ez lenne a logikus, ha érzékeny az ánuszrózsád.

És ott van benne az a zöld cucc is. Aloe vera-s síkosító lehet. Tehát biztos jó.
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
« Válasz #6826 Dátum: 2013. Július 03. - 11:29:38 »
Nem tudom, kikövetkeztettem.
"...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű."
Hrabal - Őfelsége pincére voltam

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #6827 Dátum: 2013. Július 03. - 11:56:34 »
 :hat:

Topi: Érdekes, és tanulságos volt egyet hátralépve olvasni arról, mi is történt itt pár nap alatt! Köszi!  :sör:
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
« Válasz #6828 Dátum: 2013. Július 03. - 12:15:56 »
http://mek.oszk.hu/02900/02942/html/

Kerékpározásról. Lehet érdekel valakit.
"...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű."

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #6829 Dátum: 2013. Július 03. - 13:01:11 »
Csak beleolvastam, de nagyon jó kis könyvnek tűnik. Ezek a régi könyvek általában sokkal alaposabbak voltak mint a maiak. Nekem is van egy 1940-es kiadásó autóskönyvem, pici kis zsebkönyv, de rengeteget tanultam belőlle.

• Törzstag
« Válasz #6830 Dátum: 2013. Július 03. - 14:08:31 »
Ne vágd a fordulót, különösen akkor, ha átláthatatlan, mert könnyen egy autóbusz hűtőjén köthetsz ki.

;D
Na, ezt a magyar autóvezetők kb. 90 százalékának rátetováltatnám a karjára (akár mindkettőre is). Már én érzem magam rosszul vezetés közben, hogy tartom a sávot. Ha mindenki másképp csinálja, biztos bennem a hiba. Vagy változott a KRESZ. Megint.

• Törzstag
« Válasz #6831 Dátum: 2013. Július 03. - 14:53:41 »
Ne vágd a fordulót, különösen akkor, ha átláthatatlan, mert könnyen egy autóbusz hűtőjén köthetsz ki.

;D
Na, ezt a magyar autóvezetők kb. 90 százalékának rátetováltatnám a karjára (akár mindkettőre is). Már én érzem magam rosszul vezetés közben, hogy tartom a sávot. Ha mindenki másképp csinálja, biztos bennem a hiba. Vagy változott a KRESZ. Megint.
Állítólag a portugálok alegnagyobb mesterei a balra kisívben kanyarodásnak.
Jelentem, erről nem tudok!

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #6832 Dátum: 2013. Július 03. - 15:04:44 »
Á, ez Magyarországon is igaz! Dunaújváros kétsávos út-> kereszteződés után szintén két sávban folytatódik. Csak balra lehet továbbhaladni mindkét sávban. Na mit csinál a melletted haladó?! Elkanyarodás közben sávot vált, így azután nekem nem marad hova mennem, csak a szembejövő sávba...  :crazy:
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

• Törzstag
« Válasz #6833 Dátum: 2013. Július 03. - 15:14:19 »

;D
Jelentem, erről nem tudok!

Ejnye, Pelikán elvtárs!
Az elvtárs már elavult, most tavares van. De befogom! Tényleg! :tasli:

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
« Válasz #6834 Dátum: 2013. Július 03. - 16:33:01 »
Na. Végre. Sikerült olyan témát feldobnom, ami láthatóan mindenkinek tetszik.  ;D

Nem elérhető Világosító

• Törzstag
« Válasz #6835 Dátum: 2013. Július 03. - 22:43:45 »
Drága Bringás Barátaim!

Köllene egy teljesen egyszerű városi bringa. Ne legyen vastag kerekű, mint egy monti, legyen könnyű, és használt is lehet. A versenykormányt nem szívlelem, de az cserélhető. Férjen bele 30-40.000 forintba és lehessen rá táskát tenni. kéne pár tipp, hogy milyen márkát keressek, és mit kerüljek messziről.

Köszönöm!!!
Lássuk Magyarországot reálisan: jó borok, szép nők, gyenge forint, Erős Pista...

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #6836 Dátum: 2013. Július 03. - 22:46:11 »
akkor cross kerékpár kő neked. én is bánom, hogy anno mtb t vettem. de sajna ennyi pinzért nem sok lehetőség van szerintem.
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető cbandi

• Törzstag
« Válasz #6837 Dátum: 2013. Július 03. - 22:50:03 »
Drága Bringás Barátaim!

Köllene egy teljesen egyszerű városi bringa. Ne legyen vastag kerekű, mint egy monti, legyen könnyű, és használt is lehet. A versenykormányt nem szívlelem, de az cserélhető. Férjen bele 30-40.000 forintba és lehessen rá táskát tenni. kéne pár tipp, hogy milyen márkát keressek, és mit kerüljek messziről.

Köszönöm!!!

Van egy ismerősömnek egy újszerű (kb. 100km van benne, két éves) csepel parasztbiciklije, kontrás velosteel agy, elöl patkófék, 28-as duplafalú felni, masszív csomagtartóval, női vázas (könnyű felszállni  ;D), bordómetál  :2thumbup:

Nem elérhető cbandi

• Törzstag
« Válasz #6838 Dátum: 2013. Július 03. - 22:50:44 »
Drága Bringás Barátaim!

Köszönöm!!!

Van egy ismerősömnek egy újszerű (kb. 100km van benne, két éves) csepel parasztbiciklije, kontrás velosteel agy, elöl patkófék, 28-as duplafalú felni, masszív csomagtartóval, női vázas (könnyű felszállni  ;D), bordómetál  :2thumbup:

és eladó  :thumbup:

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #6839 Dátum: 2013. Július 03. - 22:51:40 »
Van egy nagyon keveset használt montim, ha mégis érdekes lehet  ;)

Drága Bringás Barátaim!

Köszönöm!!!
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici