Penge tetszik az izlésed, nem vagy vele egyedül.
Én most egy Stagea-t nyúzok(WGNC34) - RB25DET
Zozo- ez a motor benne? 250hp 95' ? (vagy a 200 LE-s?) http://jdmrivesud.com/nissan+engine+002.html
A Stagea ritka mint a fehér holló, itthon szerintem nincs is belőle akár 1 db sem... kb. olyan lehet, mint a Subaru Outback, erős jó kis családi autó. (mondjuk szerintem igazából semmire sem jó és ha bütykölni kell egy vagyon...) Neked mik a tapasztalataid?
Igen, ilyen van benne, egyes források szerint 235, egyesek szerint 250 LE. Az angol forgalmilyában annyit irt a motorról, hogy "unknown", a román közlekedésfelügyeletnél csak pislogtak. Az biztos, hogy romániában nincs több.
Tapasztalataim:
Sajnos nagyon el volt hanyagolva mikor hozzám került, de már jó úton vagyok ahhoz, hogy gatyába rázzam.
Alkatrészellátás katasztrofális, semmilyen katalógusban semmi nincs hozzá, a Nissan-al aztmondták rá, hogy ez valami amerikai autó lehet és ilyen Nissan nincs is.
Ép eszű ember ilyen autót nem vesz. 17 alá nem sikerül leszoritnom a fogyasztást, de a pályán is bekapja a 13 körül. Bár télen szerintem le fog menni a fogyasztást. De ez részben az én hibám is lehet, mert nállam 1.9 SDI volkvagen is 9-et fogyasztot, az 1.1-es punto meg 12-15-öt.
Vezetési élmény: kb. 80-90-ig nagyon lomha, onnan kezd megindulni. Kanyarokban érzi igazán jól magát, de ott is ajánlott a legalább 140-es tempot tartani. Nem tudom ismeritek-e a királyhágót, úgy mentem át rajta, hogy 120 alá nem esik a tű.
A legélvezetesebb az, hogy mindenki egy nagy lomha családi kombinak nézi.