Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1461183 alkalommal)

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #7410 Dátum: 2013. November 12. - 08:42:56 »
Az én párom egyenesen Ági. De gondolom ez sem segít.
Háááát, az egyáltalán nem biztos. Legfeljebb nem ebben a témában. ;) Ez is eszembe jutott. ;D

ha látnánk, bizonyosan más is eszünkbe jutna ezen kívül  :futyul:
Úgy "látom", így is...  :tasli:
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

• Törzstag
« Válasz #7411 Dátum: 2013. November 12. - 08:58:45 »
Nem, semmi.
Ilyen még nem volt. Szerintem nem is igaz.

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #7412 Dátum: 2013. November 13. - 16:42:43 »
snake- Nyestcsapda?--- esélytelen...  Állítólag Death Metalt kell neki nyomatni közepesen hangosan, akkor elmegy... No ez nálunk egy ideig bejött!, majd a fickónak megváltozott a zenei izlése, szegecses bőrbundában visszatért... Feladtuk!

:fetreng:

Miért közepesen hangosan?? Vagy ha nagyon hangos, akkor nem csak a nyest, hanem a szomszédok is elmennek?  :D

Ha csak a metálon múlna, akkor még a környékre sem jött volna, nem a tetőnkre.  ;D Most is jófajta texasi muzsikát hallgatok ( http://www.youtube.com/watch?v=bOVItZSZqz0), miközben ezeket a sorokat írom.

Egyébként azóta nem hallottam, nem is láttam őkelmét, kamerán sem.
Viszont vettem az ereszcsatorna felső lefolyásaihoz lombrácsot, vagy miszart, mert gyanúm szerint azon mászhatott fel (fa nincs a ház mellett).
Mivel alig bírtam belerakni a lefolyóba, így reményeim szerint a nyeszlett kis testével nem bírja majd kituszkolni a csőből. Ha igen, akkor respect, maradhat. :)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #7413 Dátum: 2013. November 13. - 16:51:29 »
Nyest ellen csak 1 hatásos dolog van a preparált tojás.A mérget injekciós tűvel a tojásba kell nyomni, és utána a lyukat betömni pl.viasszal.

Bántani nem akarom, megölni pláne nem, csak arra szeretném rávenni valahogy, hogy máshol lakjon.
Alapvetően szimpatikus állatkák számomra ezek a menyétfélék.
Meg a borz is. Tartok itthon belőle többfajta szőrmintát is.  ;D
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető magyar

• Törzstag
« Válasz #7414 Dátum: 2013. November 14. - 09:00:52 »
Elűzni nem tudod,ha nem bántod örökre marad.Ja és rimánkodl,hogy ne nőstény legyen......

Nem elérhető Forri

• Törzstag
« Válasz #7415 Dátum: 2013. November 15. - 11:21:23 »
(szerintem)

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #7416 Dátum: 2013. November 15. - 11:39:56 »
Ha csak a metálon múlna, akkor még a környékre sem jött volna, nem a tetőnkre.  ;D Most is jófajta texasi muzsikát hallgatok ( http://www.youtube.com/watch?v=bOVItZSZqz0), miközben ezeket a sorokat írom.

Nem ismertem őket. Most neztem a youtube-on és a Turn it up c. klip elején, ahogy a nő megy be a klubba van egy Dimebag kép a falon. Rögtön szimpatikusak lettek.  :borz2:

No meg jön utána a rúdtánc  :borz2: :borz2: :borz2:
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #7417 Dátum: 2013. November 15. - 11:44:41 »
Kösz, hogy felhívtad rá a figyelmet!  :borz2:
Buga Józsi nem szép ember, de gavallér...

• Törzstag
« Válasz #7418 Dátum: 2013. November 15. - 11:50:19 »

Szegénynek még eldobhatósra se futotta. :)

http://www.kisalfold.hu/mosonmagyarovari_hirek/egy_darab_borotvat_lopott_lebukott/2357723/
Mer' szegény nem olcsó DE felhasználó... Akkor elvitt volna egy csomag pengét, aztán egy ideig elvan.

Amúgy meg: ez tényleg egy hír? Ekkora tételről érdemes egyáltalán írni? Megint igazolja azt, hogy egy milliárd alatt nem érdemes lopni, fölötte meg már nem foglalkoznak veled.

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #7419 Dátum: 2013. November 15. - 13:26:11 »
Amúgy meg: ez tényleg egy hír? Ekkora tételről érdemes egyáltalán írni? Megint igazolja azt, hogy egy milliárd alatt nem érdemes lopni, fölötte meg már nem foglalkoznak veled.
Nem, ez azt igazolja hogy egy emberi erőforrással gyéren ellátott, regionális közönséget megcélzó szerkesztőségben úgy is lehet hírfolyamot gyártani, ha figyeled a police.hu-t (és a langlovagok.hu-t, stb), aztán ami az adott régióban történt, azt újraközlöd.  Kigyulladt a pajta, középiskolások éjszaka sörösdobozt rugdostak az utcán, ez mind hír.

• Törzstag
« Válasz #7420 Dátum: 2013. November 15. - 13:28:18 »
 :(
Sic transit gloria mundi...

Nem elérhető Lacus_65

• Törzstag
« Válasz #7421 Dátum: 2013. November 15. - 13:36:48 »
:(
Sic transit gloria mundi...
Mit csinál Zoli a Glóriával?  :o

• Törzstag
« Válasz #7422 Dátum: 2013. November 15. - 13:48:39 »

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #7423 Dátum: 2013. November 15. - 14:37:08 »

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #7424 Dátum: 2013. November 15. - 16:16:30 »
Nem ismertem őket. Most neztem a youtube-on és a Turn it up c. klip elején, ahogy a nő megy be a klubba van egy Dimebag kép a falon. Rögtön szimpatikusak lettek.  :borz2:

No meg jön utána a rúdtánc  :borz2: :borz2: :borz2:

Mióta beléjük botlottam, azóta szinte mást se hallgatok. Begyűjtöttem az összes nótájukat. Az énekesnek baromi jó hangja van, de a többi léhűtő is jól tolja.
Megjegyzem nekem nagyjából 25 éves koromtól fogva ez a fajta zene tetszett a legjobban, ami délről, az egykori rabszolgatartó államokból jött és jön.
Úgy 20 éve cuppantam rá a Panterára, aztán jöttek sorban: Corrosion of Conformity, Crowbar, Damageplan, Down,  Hellyeah, Outworld, Eumeria, Texas Hippie Coalition, Lamb of God,  etc.
Egykor Nagy Feró énekelte, hogy: „Amerikából ha bejön a zene…”. Na, nekem a déli nagyon bejött.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici