Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1461345 alkalommal)

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
Re:Kávézó
« Válasz #7395 Dátum: 2013. November 11. - 10:13:16 »
Hülyék! :jajne: :fejfal: ;D

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Nem elérhető worm

• Törzstag
« Válasz #7396 Dátum: 2013. November 11. - 10:37:05 »
Az emberek nagyobb részének ez fel sem tűnik, annyira megszoktuk már a "mindenki azt csinál, ami neki tetszik" mentalitást. De mégis, hogyan lehet ilyen helyre egy ilyet építeni? Hát úgy, hogy neki ez tetszik, és pénzzel megveszi a lehetőségét.

Hogy a saját esetemet mondjam: Nekem már volt módom felépíteni egy házat. A hely, ahol építkeztem egy falu volt. Nem a szívem csücske a "parasztház"-nak csúfolt építészeti forma, mert igen nehéz a helyiségeket úgy kialakítani, hogy az megfeleljen a mai elvárásoknak, de mivel a hely adta a szellemiséget, így meghajoltam, és megpróbáltam falusias külsőt adni a háznak. Annyira sikerült, hogy aki később megvette tőlem, alig akarta elhinni, hogy tégla és hogy 3 éve épült.
A lényeg az, hogy abban a faluban nem volt szigorú megkötés, azaz építhettem volna én kacsalábon forgó palotát is, vagy akár bánffyhunyadi stílusban is, és ugyan jobban kedvelek egy jó arányokkal rendelkező modern épületet, mégis alkalmazkodtam a körülményekhez. Tettem ezt mindenféle kényszer nélkül, és én ezt nem tartom megalkuvásnak. A közérdeket össze kell tudni hangolni az egyéni ambíciókkal, különben káosz lesz. Ez nem ízlés dolga.
 :hat:

Nekem is volt szerencsém mostanában egy agglomerációs faluban építkezni, és az előírások jelentősen megdrágították ezt :( Sajnos volt köztük olyan, aminek semmi, de semmi értelme nem volt, de valaki a bürokráciában asztal mögül kitalálta, hogy ez így jó lesz :( De hogy ne legyek teljesen off azért félretettem egy borotvára amit reményeim szerint a topicgazda fog elkészíteni a jövő év folyamán :)

Furcsa ezt olvasni attól aki többször kijelentette, h mindenki azt csinál amit akar, és senki ne szóljon bele :)
Gondolom aki pénzen megveszi a lehetőséget az pont ezt az elvet követi.
Viszont akkor vehetjük úgy, hogy "a közérdeket össze kell hangolni az egyéni ambíciókkal, különben káosz lesz" egyfajta ígéret a további fórumos megnyilvánulásidra?  :sör:
Szavakon lovagolni? Az értelmes ember konvenciókban gondolkozik, nem konkrétan szavakban! 
http://szucsjanos.hu/philosophy/thispage.html

Nem elérhető worm

• Törzstag
« Válasz #7397 Dátum: 2013. November 11. - 11:01:40 »

Ha a közérdek az, hogy fogjam be a pofámat, akkor természetesen igen.
De az a gyanúm, hogy ez csupán a te személyes érdeked...vagy még az sem, hanem csak beszélsz össze-vissza  :sör:
Valójában meg az van, hogy kevered a tárgyalkotást a kommunikációval - öreg hiba  :-\

Engem csak ritkán zavar a trollkodásod  :sör:
De mivel látom csak Neked lehet igazad, így itt ezt nem folytatnám, meg amúgy semebbe a topicba való  :hat:

Szavakon lovagolni? Az értelmes ember konvenciókban gondolkozik, nem konkrétan szavakban! 

Nem elérhető worm

• Törzstag
« Válasz #7398 Dátum: 2013. November 11. - 11:16:28 »

De mivel látom csak Neked lehet igazad,

:fejtor: Na, kár volt bármennyi energiát beletolnom az egészbe, ha még mindig ott tartasz, ahol előtte is voltál... :-\

Ahhoz, hogy valakivel vitatkozzak, annak el kell érnie egy bizonyos kultúra és tiszteletszintet - mert anyázni nem szeretek!
Itt most nem ugrottad meg a lécet, talán majd máskor  :sör:

Nem elérhető worm

• Törzstag
« Válasz #7399 Dátum: 2013. November 11. - 12:24:21 »
Ez meg téged minősít  8)

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #7400 Dátum: 2013. November 11. - 12:37:06 »
Zozo- Ne folytasd! A szerelő barátom szerint egy autónak nincs "lelke"! Tehát, ha hidegen nem indul, rángat, torpan, majd minden rendben, akkor a vizhőfok jeladót ki kell cserélni! ;D Ennyi és nem több!  (mondjuk 100 más baja is lehet) Szerintem meg van lelkük ezeknek is... a 0-100-at lemérted már? Majd mi eldöntjük szépen gyorsul-é... ;D   

Nem valúszínű, hogy jeladó lenne, mert ma megint szépen indult. Ma reggel hidegebb is volt mint tegnap délben. És igenis van lelke egy autónak  :wiggle:

Nem elérhető worm

• Törzstag
« Válasz #7401 Dátum: 2013. November 11. - 12:40:45 »
Akkor hagy idézzek én is egy klasszikust :
Fegyvertelen emberrel nem vívok szellemi párbajt!

Minden hozzászólásodból süt a trollkodás, így nem tudlak komolyan venni, még akkor sem amikor tényleg komolyan próbálsz beszélni. Tudod mint amikor sokszor kiáltanak farkast. Szakember biztos meg tudná mondani, hogy mitől alakultak ki a komplexusaid, meg miért van a "figyeljetek már rám" meg az "akkor is azt csinálok amit akarok" attitűdöd.  :hat: 

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #7402 Dátum: 2013. November 11. - 12:49:49 »
 Ez utóbbit (figyeljetek már rám attitűd) valahogy most Benned is látom, kedves worm. :bocs:

Viszont ez a "beszélgetés" nem vezet sehová, akár lehetne is témát váltani. Bár nagyon finoman nőiesek a fogalmazások (előjön a "mindig" és a "soha" téma, amiben kedveseink nagyon jók...). Így már Zozo autójának a lelke is jobban izgat, pedig elég sokáig nem keltette fel az érdeklődésem.
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető worm

• Törzstag
« Válasz #7403 Dátum: 2013. November 11. - 12:53:29 »
Ja-ja, nekem is nagyon fontos, hogy figyeljenek rám, ezért százszámra ontom magamból a teljesen értelmetlen fikázó hozzászólásokat    :bor:

Nem elérhető gregg

• Törzstag
« Válasz #7404 Dátum: 2013. November 11. - 21:33:59 »
Segítségeteket kérném. Ügyvédet keresek, aki egyenes ági leszármazott részére ingatlan ajándékozási szerződést készít méltányos áron. Ha volna ilyen, vagy ajánlotok valakit, kérlek PÜ-ben jelezzétek! Köszi előre is.

Nem elérhető gregg

• Törzstag
« Válasz #7405 Dátum: 2013. November 11. - 21:57:13 »
 ;D

Ebben bízom én is. ;)

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #7406 Dátum: 2013. November 12. - 06:43:18 »
Az én párom egyenesen Ági. De gondolom ez sem segít.
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető HartaiGyuri

• Törzstag
« Válasz #7407 Dátum: 2013. November 12. - 07:04:55 »
 :fenek: :fetreng:

Nem elérhető gregg

• Törzstag
« Válasz #7408 Dátum: 2013. November 12. - 08:13:03 »
Háááát, az egyáltalán nem biztos. Legfeljebb nem ebben a témában. ;) Ez is eszembe jutott. ;D

Nem elérhető gprinz

• Törzstag
« Válasz #7409 Dátum: 2013. November 12. - 08:35:56 »
Pu ment

"Iuris praecepta sunt haec: honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere." (Ulpianus)

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici