Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1461362 alkalommal)

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #7380 Dátum: 2013. November 10. - 19:39:25 »
Upgrade Stagea gyorsulás ügyben.
Ma reggel nem nagyon indult az autó, vagyis mind állt le, nem vette a fordulatot, rángatózott stb.
Tegnap az asszony vezette, nem húzatta ki, gondoltam kicsit a gyertyákat beköpte. Kb 5 perc múlva kezdett magához térni, gondoltam akkor már kikormolom. Ezért csináltam néhány gyorsulást 1-esben, illetve 2-esben. Hát jelentem az autó szépen gyorsul...  :hurra:

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #7382 Dátum: 2013. November 10. - 22:12:49 »
Csuda szépek de én a damaszkokat várom.  :D

Jó lenne már megfejteni, hogy mi a bánatos  :censored: -ért csinálnak egyesek ilyen anyagból borotvát. Műszakilag - szerintem - nem indokolt, látványra meg nekem azok a műszerfalak jutnak eszembe róluk, amik olcsóbb autókban voltak a 80-90-es években - műanyag fautánzat berakások.
Drága anyag, ellenben megjelenésre elég lábszagú...

Kinek tetszik, kinek nem, én imádom, és örültem is neki hogy páran rendeltek belőle borotvát :)
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #7383 Dátum: 2013. November 10. - 22:48:44 »
Amíg a vásárló örül neki, addig szerintem rendben van ez így, nem feltétlen kell egy terméknek jobbnak is lennie ha többe kerül, az is elég ha szebb. Ilyen szempontból eléggé nőies a hozzáállásom, én hajlandó vagyok a rosszabb ár/érték arányú terméket is megvenni ha szebb/jobban tetszik. Egy borotvakés nem olyan mint egy felmosórongy, hogy mindegy hogy néz ki csak működjön és minél olcsóbb legyen. Vagyis van akinek de, de azok nem akarnak egyedi borotvakést venni.
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető herberts

• Törzstag
« Válasz #7384 Dátum: 2013. November 10. - 23:12:35 »
Csuda szépek de én a damaszkokat várom.  :D

Jó lenne már megfejteni, hogy mi a bánatos  :censored: -ért csinálnak egyesek ilyen anyagból borotvát. Műszakilag - szerintem - nem indokolt, látványra meg nekem azok a műszerfalak jutnak eszembe róluk, amik olcsóbb autókban voltak a 80-90-es években - műanyag fautánzat berakások.
Drága anyag, ellenben megjelenésre elég lábszagú...
Hát elég cső látásod van damaszk téren.Ezek szerint leragadtál a vild damaszknál.Azért készítem mert kihívás és mocskos nagy örömöt tud okozni mikor kiveszem a savból és először látom meg a mintát és azért veszik mert olyan mint a tűz amiben készült ,mindig változik akár mennyit is nézel meg ,nincs belőle két egyforma és ez elbűvöli a szemlélőt.És ha jól csinálják kib  :censored: ott jó anyag is tud lenni.

Nem elérhető Bloo

• Tag
" 切磋琢磨  - Sessa Takuma - Minél többet tudsz, annál többet érsz! "

Nem elérhető Bloo

• Tag
« Válasz #7386 Dátum: 2013. November 10. - 23:28:43 »
Egyszer egy ilyet birtokolni...  :whoops:  :sziv:

Há' pont erről tépem a billentyűzetet  :crazy: :fetreng:

Őőőő... én a lenti 3-ra gondoltam, nem a damasztra...  :peace:
" 切磋琢磨  - Sessa Takuma - Minél többet tudsz, annál többet érsz! "

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #7387 Dátum: 2013. November 10. - 23:29:43 »
snake- Nyestcsapda?--- esélytelen... "hahaha" ezt fogod hallani, illetve látni. Mi már mindent bevetettünk: a nyest, a csapdába jópárszor bement, kihorgászta a kaját, majd angolosan rakott egy nagy barna kupacot a kaja helyére... a csapdaajtókat bebillentette, mégsem volt sosem bent! David Kóperfield lófütty ehhez a fickóhoz képest...  Ezt többször eljátszotta, majd egy idő után mellé kezdte el rakni a cuccot, hogy jelezze, látta, de ez most már nem kihívás. Állítólag Death Metalt kell neki nyomatni közepesen hangosan, akkor elmegy... No ez nálunk egy ideig bejött!, majd a fickónak megváltozott a zenei izlése, szegecses bőrbundában visszatért... Feladtuk!

Zozo- Ne folytasd! A szerelő barátom szerint egy autónak nincs "lelke"! Tehát, ha hidegen nem indul, rángat, torpan, majd minden rendben, akkor a vizhőfok jeladót ki kell cserélni! ;D Ennyi és nem több!  (mondjuk 100 más baja is lehet) Szerintem meg van lelkük ezeknek is... a 0-100-at lemérted már? Majd mi eldöntjük szépen gyorsul-é... ;D   

Nem elérhető herberts

• Törzstag
« Válasz #7388 Dátum: 2013. November 10. - 23:35:39 »

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #7389 Dátum: 2013. November 10. - 23:54:23 »
 ;D    :thanks:

Nem elérhető worm

• Törzstag
« Válasz #7390 Dátum: 2013. November 11. - 00:05:02 »
Jól mondod! Csak épp a damasz(k)t az nálam a felmosórongy kategória.
Manapság sokan vannak olyanok, akik drága, de ízléstelen holmik vásárlásával kívánják megmutatni a világnak, hogy van mit a tejbe aprítani. Általános jellemzője ez a volt szoc országok lakóinak, de igazán magas szinten az oroszok a legjobbak benne. Pénzzel nem lehet ízlést vásárolni - csak erre még nem jöttek rá, meg talán nem is fognak. Majd az unokáik...talán.
Az istenadta jobbágyság meg ellesi a gazdagok szokásait, ízlését  :crazy:

Alapvető probléma, hogy Te ugyanannyira meg vagy győződve a ízlésed egyetemességéről, mint ahogy az oroszok pl az aranyfog ízlésességéről :-)  De ugye az ízlés szubjektív dolog, és pont ugyanannyira van igaza annak is, aki azt mondja ha egy penge nem damaszk az gá,z mint Neked aki szerint az a felmosórongy kategória
Szavakon lovagolni? Az értelmes ember konvenciókban gondolkozik, nem konkrétan szavakban! 
http://szucsjanos.hu/philosophy/thispage.html

Nem elérhető magyar

• Törzstag
« Válasz #7391 Dátum: 2013. November 11. - 00:10:53 »
Nyest ellen csak 1 hatásos dolog van a preparált tojás.A mérget injekciós tűvel a tojásba kell nyomni, és utána a lyukat betömni pl.viasszal.

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #7392 Dátum: 2013. November 11. - 01:43:15 »
Linuxot a tápcsatorna végébe??? Huh

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #7393 Dátum: 2013. November 11. - 09:51:29 »
'csába! Pont' most damaszkoltattam egy kúnyolcas Audit magamnak  >:(
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #7394 Dátum: 2013. November 11. - 10:10:53 »
 Nem úgy. Teljesen leszedettem a karosszériát (nehogy azt halljam, hogy karos-széria, mert csúnyákat mondok...), és újat csináltattam. Jól megy majd a gyémántberakásos fogsoromhoz.

Amúgy nem fenyeget ilyen veszély, lassan két hónapja nincs autóm...
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici