Idézetet írta: Világosító - 2013. November 26. - 18:58:23Ez a mostani tepsi kerámia, alig lett alsó kérge a kenyérnek, de átsült. Mondjuk nem értem miért volt jobb sütésileg a fém tepsi, de kifejezetten jobban sikerült az alsó kérge, mint most a kerámiában... A fene sem érti ezt.Előmelegítetted az edényt? Különben persze hogy nem lesz jó! A kelesztésnél a hőingadozás nem gond, ha hideg van, lassabb az érés, ha meleg, gyorsabb.(Amúgy a 18 órás recept az afféle városigyereknek való, mi is használtuk pár évig, aztán átszoktunk a rendes dagasztottra, aztán jött a kovászos. Pont, hogy nem macerás, mert csak otthagyod és elkészül, dagasztani sem kell. Sőt, nem is lehet, mert ragad az egész.)
Ez a mostani tepsi kerámia, alig lett alsó kérge a kenyérnek, de átsült. Mondjuk nem értem miért volt jobb sütésileg a fém tepsi, de kifejezetten jobban sikerült az alsó kérge, mint most a kerámiában... A fene sem érti ezt.
Lenne búcsúkoncertem is.
Idézetet írta: mad.just mad. - 2013. November 28. - 07:23:42Lenne búcsúkoncertem is.Minden évben... mint az Eddának?
Idézetet írta: Szőrmók - 2013. December 02. - 19:28:09Be lehet üzemelni hangfelvétel készítésére is alkalmas videó kamerát, mondjuk egy zöldséges üzletben, vagy egy pékségben? Ha bele egyezik a dolgozó, tudtommal igen. No, de indokolt lehet ez, mármint a hangfelvétel vonatkozásában?Te mit forgatsz a fejedben? A szegény kenyérárus lány esete az éhes focicsapattal címen adod ki? Vagy "A péklegények korán kelnek"? Mondjuk, ezt nem nézném meg De legalább most már tudjuk, hogy Szőrmók=Kovi
Be lehet üzemelni hangfelvétel készítésére is alkalmas videó kamerát, mondjuk egy zöldséges üzletben, vagy egy pékségben? Ha bele egyezik a dolgozó, tudtommal igen. No, de indokolt lehet ez, mármint a hangfelvétel vonatkozásában?
No, és miféle érdekes és izgalmas hangok fordulhatnak elő egy pékségben?