Vaszilij- ápoltság, frissesség nem egyenlő egészség!
Szóval bocs de ha valaki borostás, még nem biztos, hogy beteg, és ha valaki beteg attól még borotválkozhat.
Az biztos, hogy ha beteg az ember akkor veszít a tartásából, életkedvéből ( betegségtől függően ) esetleg képtelen a tükör elé állni. De szerintem csak ennyi az összefüggés. A nőknél nem tudom, hogy láttál-e már szőrös női lábat pl. korházi ágyban... ők is pont annyira betegek és ugyanúgy látszik rajtuk. Szóval az elméleted folyománya valószínűleg csak annyi, hogy nincs körülötted elég!
Persze, igazából én sem gondoltam komolyan
. De azért lássuk be, a reklámokban tényleg így van, de ott nyilván vizuális formában meg kell jeleníteni, hogy valaki maga alatt van, és a borosta + szenvedő arc + csíkos háziköntös jól megoldja ezt
. A betegség jelen esetben persze semmi komolyat nem jelent, és a megfázást szoktam halálos betegségnek titulálni, és elvárom, hogy akkor mindenki sajnáljon.
Egyébként valamelyik Rejtő regényben van, sajnos nem tudom, melyikben, és az idézet sem biztos, hogy pontos, hogy az úr a pokolban is úr, és ha nem tévedek, épp a borotválkozással kapcsolatban hangzik el.