Ami a labdarúgómérkőzéssel (?
) kapcsolatosakat illeti, örülök, hogy sikerül a szabályzatnak megfelelő oldalon maradni.
A piros - fehér kombó nem ördögtől való.
Persze, hogy nem. Mellette azonban persze, hogy ez egy nagy „tudom, hogy tudod, hogy tudom, hogy tudod” játék, mindenki tudja, mellékesen vagy a háttérben mikről van/lehet szó, aztán ha valami kibukik, akkor jön az, hogy de hát ezek csak a történelmi pajzs/címer/zászló stb. színei.
Ha a szélsőjobb azt jelenti, hogy a haza mindenek felett! S vérünket a hazánkért, a lakóinak életéért az ember bármikor meghalnak akkor igen.
Manapság jobb lenne, ha inkább tudásuk legjavát nyújtva és erejüket megfeszítve szolgálnák a hazát! Nem vérezni hanem keményen dolgozni kell a hazáért! Tanulni kell, diplomát/mestervizsgát kell szerezni, a jövőt építeni és nem a múlton keseregni, mert attól még az unokáinknak sem lesz jobb sajnos
worm nagyon szépen összefoglalta, pontosan erről van szó. Meg azért ez a „vérünket a hazánkért, a lakóinak életéért” a mai történelmi környezetben – szerencsére – elég viccesen hangzik, bocs, pmol322.
Én még hozzátenném azt is, hogy azért elég szomorú, hogy egy focimeccsen első világháborús, rohamsisakos-szuronyos katona szerepel, mert ugye sporteseményen lennénk, hát mit keres ott az ilyesmi? Mondjuk az már csak igaz, hogy maga a játék minősége nem különösebben tudja lekötni a mai magyar szurkolót...