Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1460120 alkalommal)

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
Re:Kávézó
« Válasz #7980 Dátum: 2014. Március 15. - 20:22:38 »
Betyár: Engem tartasz -e annyira, hogy nem titulálod lemaradásnak kérdésemet? :thanks:
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #7981 Dátum: 2014. Március 15. - 20:42:42 »
A diósgyőri fociultrák körében is népszerűek a hungarista/szélsőjobboldali nézetek?

Zoli, én biztosan le vagyok maradva, de ez a kérdés miért merült fel benned?
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #7982 Dátum: 2014. Március 15. - 20:45:50 »
A diósgyőri fociultrák körében is népszerűek a hungarista/szélsőjobboldali nézetek?

Ha a szélsőjobb azt jelenti, hogy a haza mindenek felett! S vérünket a hazánkért, a lakóinak életéért az ember bármikor meghalnak akkor igen.
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #7983 Dátum: 2014. Március 15. - 21:17:44 »
A kép alapján.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #7984 Dátum: 2014. Március 15. - 21:49:24 »
Biztosan én vagyok alulképzett történelemből (rám férne egy kis gyorstalpaló hungarizmusból), de még mindig nem tudom, a kép melyik része a hungarista (nem látom az összefüggést ezzel)?
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #7985 Dátum: 2014. Március 15. - 22:39:27 »
Nem? Pedig ott az ötödik kép a találatok közt.

Nem elérhető worm

• Törzstag
« Válasz #7986 Dátum: 2014. Március 16. - 08:02:45 »
Netán német rohamsisakos nagyMagyarországos textilre gondolsz?:-)
Szavakon lovagolni? Az értelmes ember konvenciókban gondolkozik, nem konkrétan szavakban! 
http://szucsjanos.hu/philosophy/thispage.html

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #7987 Dátum: 2014. Március 16. - 08:13:28 »
A piros - fehér kombó nem ördögtől való.

A magyar kat. egyház hagyományos fellegvárának, egykori szülővárosomnak és lakóhelyemnek, Esztergomnak is ez a hivatalos zászlaja és címer színei.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Esztergom
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető worm

• Törzstag
« Válasz #7988 Dátum: 2014. Március 16. - 08:26:21 »

Ha a szélsőjobb azt jelenti, hogy a haza mindenek felett! S vérünket a hazánkért, a lakóinak életéért az ember bármikor meghalnak akkor igen.
Manapság jobb lenne, ha inkább tudásuk legjavát nyújtva és erejüket megfeszítve szolgálnák a hazát! Nem vérezni hanem keményen dolgozni kell a hazáért! Tanulni kell, diplomát/mestervizsgát kell szerezni, a jövőt építeni és nem a múlton keseregni, mert attól még az unokáinknak sem lesz jobb sajnos :(
Szavakon lovagolni? Az értelmes ember konvenciókban gondolkozik, nem konkrétan szavakban! 

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #7989 Dátum: 2014. Március 16. - 08:28:36 »
:D

Jó! :)

Mondjuk hogy Jamaikában hiánycikk a gitárhúr, arról nem tudtam.  ;D
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
« Válasz #7990 Dátum: 2014. Március 16. - 09:51:06 »
Ami a labdarúgómérkőzéssel (? :) ) kapcsolatosakat illeti, örülök, hogy sikerül a szabályzatnak megfelelő oldalon maradni.   :borz2:

A piros - fehér kombó nem ördögtől való.

Persze, hogy nem. Mellette azonban persze, hogy ez egy nagy „tudom, hogy tudod, hogy tudom, hogy tudod” játék, mindenki tudja, mellékesen vagy a háttérben mikről van/lehet szó, aztán ha valami kibukik, akkor jön az, hogy de hát ezek csak a történelmi pajzs/címer/zászló stb. színei.

Manapság jobb lenne, ha inkább tudásuk legjavát nyújtva és erejüket megfeszítve szolgálnák a hazát! Nem vérezni hanem keményen dolgozni kell a hazáért! Tanulni kell, diplomát/mestervizsgát kell szerezni, a jövőt építeni és nem a múlton keseregni, mert attól még az unokáinknak sem lesz jobb sajnos :(

worm nagyon szépen összefoglalta, pontosan erről van szó. Meg azért ez a „vérünket a hazánkért, a lakóinak életéért” a mai történelmi környezetben – szerencsére – elég viccesen hangzik, bocs, pmol322.   8)
Én még hozzátenném azt is, hogy azért elég szomorú, hogy egy focimeccsen első világháborús, rohamsisakos-szuronyos katona szerepel, mert ugye sporteseményen lennénk, hát mit keres ott az ilyesmi? Mondjuk az már csak igaz, hogy maga a játék minősége nem különösebben tudja lekötni a mai magyar szurkolót...   :evil:

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #7991 Dátum: 2014. Március 16. - 09:56:46 »
...mer' nincs is kinek játsszanak, mivel a nézőtéren nem sportrajongás, hanem szerepjáték van. (Bár fizetést attól még kapnak a bőr rugdosásáért...)
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #7992 Dátum: 2014. Március 16. - 10:04:15 »
Ja, még az, hogy sosem fogok egyetérteni azzal, hogy bizonyos nézeteket valló csoportok (vagy akár politikai tömörülések) kisajátítanak nemzeti szimbólumokat, ezzel olyan szintre lealacsonyítva a dolgot, hogy ezeknek akár a betiltását is eredményezheti.
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #7993 Dátum: 2014. Március 16. - 10:06:12 »

Van diplomám, tűzoltóként s masik munkahelyen a tudasom erőm s néha a véremet is adom.

Mégis úgy vélem, hogy nem kell nekünk más hazája, da mi népünkét adják vissza nekünk!

Elment a tatár-törörök, Trianon se lesz örök! Népünk fájdalmától a föld is megdörög!
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető worm

• Törzstag
« Válasz #7994 Dátum: 2014. Március 16. - 10:20:02 »

Van diplomám, tűzoltóként s masik munkahelyen a tudasom erőm s néha a véremet is adom.

Mégis úgy vélem, hogy nem kell nekünk más hazája, da mi népünkét adják vissza nekünk!

Elment a tatár-törörök, Trianon se lesz örök! Népünk fájdalmától a föld is megdörög!

Gondolom akkor azzal is egyetértenél, ha az olaszok elkezdenék visszakérni a Római Birodalom területeit, így a Dunántúlt?

Nekünk Magyaroknak mindig megvolt az a különleges tulajdonságunk, hogy a vesztes oldalra álljunk (most szigorúan nem az aktuálpolitikába belemenve). Trianon sem lett volna, ha Kossuthék nem b@sszák el a nemzetiségi kérdést, de azok után ahogy kezelték ezt, ugye senki sem csodálkozik ahogy néha viszonyulnak hozzánk az országunkból levált utódállamok. A Trianonban elszakadt terülteket talán soha nem fogjuk visszakapni, egyetlen út (szerintem) az EU integráció, amikor megszűnnek a határok (lásd Magyar-Szlovák határt, ahol úgy dolgoznak, laknak az emberek, hogy nem érzékelik melyik országban vannak). 
Voltam Erdélyben - imádtam, de azért elgondolkoztam rajta, hogy mekkora balhé lenne belőle itthon, ha lennének olyan részek az országban, ahol nem akarnának megszólalni magyarul - pedig ez az országunk hivatalos nyelve.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici