Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1459167 alkalommal)

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #7965 Dátum: 2014. Március 12. - 14:06:50 »
A töltőtoll kénysueríti az olvasható írásképet.

Ezt most tudtam meg életem párjától, aki tanárnő.
Nálam az összes tanárom feladta egy idő után, hogy olvasható írásképet kényszerítsen ki :D

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #7966 Dátum: 2014. Március 12. - 14:17:52 »
Én is bal kézzel írok, de a töltőtoll messze nem maszált annyira, mint később a golyóstoll.
Persze Roti, mert te fontolva haladó vagy.
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #7967 Dátum: 2014. Március 12. - 14:27:23 »
Vagy haladva fontoló. :futyul:
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető rty42

• Adminisztrátor
  • Törzstag
« Válasz #7968 Dátum: 2014. Március 12. - 14:32:53 »

Nálam az összes tanárom feladta egy idő után, hogy olvasható írásképet kényszerítsen ki :D
:+1:
illetve az egyetemen többnyire töltőtollal jegyzeteltem, de valahogy nem kényszerítette ki az olvasható írásképet  :crazy:
... a nyúlon túl?

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #7969 Dátum: 2014. Március 12. - 14:36:32 »

illetve az egyetemen többnyire töltőtollal jegyzeteltem, de valahogy nem kényszerítette ki az olvasható írásképet  :crazy:
Miután feladták a folyóírást, és lehetett kvázinyomtatott betűkkel írni, az enyémet már kis erőfeszítéssel el lehetett olvasni. Közben persze a matek- és fizikatanárok azzal hergelték a többit, hogy a gyerek munkája szép és rendezett, ha képleteket kell írnia :D

Az egyetemen én mindig elkunyeráltam a jegyzeteket a szorgalmas évfolyamtársaktól 8)

Nem elérhető rty42

• Adminisztrátor
  • Törzstag
« Válasz #7970 Dátum: 2014. Március 12. - 15:37:15 »
Az egyetemen én mindig elkunyeráltam a jegyzeteket a szorgalmas évfolyamtársaktól 8)
Nekem az volt a tapasztalatom, hogy aki szorgalmasan bejárt és jól olvasható volt az írása, annak a jegyzeteiben jellemzően sok volt a hiba (nem igazán értette amit leírt  :naughty:)
Volt olyan vizsgám ahol kb abból állt a felkészülés, hogy a kapott jegyzetben kijavítgattam a hibákat  ;D
... a nyúlon túl?

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #7971 Dátum: 2014. Március 12. - 15:42:28 »
Volt olyan, hogy inkább sörözni mentünk.
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #7972 Dátum: 2014. Március 12. - 16:16:19 »
Volt olyan, hogy inkább sörözni mentünk.
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető worm

• Törzstag
« Válasz #7973 Dátum: 2014. Március 12. - 16:37:40 »
Nekem a golyóstoll nem nagyon maszatol. Mondjuk az elmúlt pár évben nem nagyon volt ez para, mert a billentyűzet főleg nem maszatol :)
Pár éve próbáltam egy patronosat, tiszta tinta lett a kezem, meg kicsit el is húztam. Lehet túl gyorsan írok :(
Szavakon lovagolni? Az értelmes ember konvenciókban gondolkozik, nem konkrétan szavakban! 
http://szucsjanos.hu/philosophy/thispage.html

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #7974 Dátum: 2014. Március 12. - 17:38:10 »
Nekem az volt a tapasztalatom, hogy aki szorgalmasan bejárt és jól olvasható volt az írása, annak a jegyzeteiben jellemzően sok volt a hiba (nem igazán értette amit leírt  :naughty:)
Ja, de az is jobb mint a semmi, nem? :D Normális tárgyakra amúgy bejártam és jegyzeteltem, amiknél jegyzeteket kuncsorogtam azok jellemzően töltőtárgyak voltak, amiknél néha olyan benyomásom volt, hogy az előadó se teljesen érti, amit beszél. Akkor én minek strapáljam magam? ;)

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #7975 Dátum: 2014. Március 15. - 14:09:58 »
A diósgyőri fociultrák körében is népszerűek a hungarista/szélsőjobboldali nézetek?

God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #7976 Dátum: 2014. Március 15. - 14:11:16 »
Ne mááá, hogy ilyen lazán lehet gitározni!

Utána meg indulnak neki a gyapotföldnek, vagy mi, fél dollárért naponta, de ha valahogy elvergődne jurópába, betegre keresné magát az utcán gitározással ( a mostanihoz képest persze) :)

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=I5F59PkcDWM" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=I5F59PkcDWM</a>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #7977 Dátum: 2014. Március 15. - 14:33:57 »
A diósgyőri fociultrák körében is népszerűek a hungarista/szélsőjobboldali nézetek?

A foci kitermeli mindenhol a szélsőséget, de nekem pl nincs vele problémám. Valahol ki kell engedni a hét közben felgyülemlett gőzt. :) Ki így, ki úgy.

Egyik kedvenc filmem amúgy is a futball faktor, meg most karácsonyra is kaptam témába vágó könyvet, A beépített huligán címűt. Akinek mond valamit a Millwall csapatnév az kb sejtheti, miről szól.

http://www.youtube.com/watch?v=FH6c7KInDvo A film meg eredeti hanggal az igazi, ki..szott cockney.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #7978 Dátum: 2014. Március 15. - 16:12:30 »
 :D

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=E8H-67ILaqc" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=E8H-67ILaqc</a>
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #7979 Dátum: 2014. Március 15. - 17:18:30 »

Jé Sictransit igencsak le vagy maradva. Minden futballklub hasonló egyet kivéve. /MTK/ Ha jól tudom. Igaz a magyar futball és semmilyen futball nem érdekel.
Nem igazán tartom semmire a futballhuliganizmust. Ezt az erőt értelmesebben is le lehetne vezetni.
Nem is értem mikor egymás szidják kenni a szurkolók mire is jó. Tán összefogva nem e értelmesebb erőt képviselne?
Igaz volt rá példa mikor egységes volt a szurkoló tábor egy egy okkal de se több se kevesebb.
De tény biztos van kulturált szurkolás is.
Csodálkoztam, hogy nem is lett moderálva a kép. Hogy nem csípte valaki szemét.  ;D

Mielőtt valaki sértésnek venné nem annak szántam csak eszmefuttatás.  :sör:
Csak a puffin ad erőt...

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici