A töltőtoll kénysueríti az olvasható írásképet.Ezt most tudtam meg életem párjától, aki tanárnő.
Én is bal kézzel írok, de a töltőtoll messze nem maszált annyira, mint később a golyóstoll.
Idézetet írta: pmol322 - 2014. Március 12. - 13:04:26A töltőtoll kénysueríti az olvasható írásképet.Ezt most tudtam meg életem párjától, aki tanárnő.Nálam az összes tanárom feladta egy idő után, hogy olvasható írásképet kényszerítsen ki
Idézetet írta: kezdőmókus - 2014. Március 12. - 14:06:50Idézetet írta: pmol322 - 2014. Március 12. - 13:04:26A töltőtoll kénysueríti az olvasható írásképet.Ezt most tudtam meg életem párjától, aki tanárnő.Nálam az összes tanárom feladta egy idő után, hogy olvasható írásképet kényszerítsen ki illetve az egyetemen többnyire töltőtollal jegyzeteltem, de valahogy nem kényszerítette ki az olvasható írásképet
Az egyetemen én mindig elkunyeráltam a jegyzeteket a szorgalmas évfolyamtársaktól
Volt olyan, hogy inkább sörözni mentünk.
Idézetet írta: kezdőmókus - 2014. Március 12. - 14:36:32Az egyetemen én mindig elkunyeráltam a jegyzeteket a szorgalmas évfolyamtársaktól Nekem az volt a tapasztalatom, hogy aki szorgalmasan bejárt és jól olvasható volt az írása, annak a jegyzeteiben jellemzően sok volt a hiba (nem igazán értette amit leírt )
A diósgyőri fociultrák körében is népszerűek a hungarista/szélsőjobboldali nézetek?Idézetet írta: ultra - 2014. Március 15. - 13:57:04
Idézetet írta: SicTransit - 2014. Március 15. - 14:09:58A diósgyőri fociultrák körében is népszerűek a hungarista/szélsőjobboldali nézetek?Jé Sictransit igencsak le vagy maradva. Minden futballklub hasonló egyet kivéve. /MTK/ Ha jól tudom. Igaz a magyar futball és semmilyen futball nem érdekel.Nem igazán tartom semmire a futballhuliganizmust. Ezt az erőt értelmesebben is le lehetne vezetni. Nem is értem mikor egymás szidják kenni a szurkolók mire is jó. Tán összefogva nem e értelmesebb erőt képviselne?Igaz volt rá példa mikor egységes volt a szurkoló tábor egy egy okkal de se több se kevesebb. De tény biztos van kulturált szurkolás is. Csodálkoztam, hogy nem is lett moderálva a kép. Hogy nem csípte valaki szemét. Mielőtt valaki sértésnek venné nem annak szántam csak eszmefuttatás.
A diósgyőri fociultrák körében is népszerűek a hungarista/szélsőjobboldali nézetek?Jé Sictransit igencsak le vagy maradva. Minden futballklub hasonló egyet kivéve. /MTK/ Ha jól tudom. Igaz a magyar futball és semmilyen futball nem érdekel.Nem igazán tartom semmire a futballhuliganizmust. Ezt az erőt értelmesebben is le lehetne vezetni. Nem is értem mikor egymás szidják kenni a szurkolók mire is jó. Tán összefogva nem e értelmesebb erőt képviselne?Igaz volt rá példa mikor egységes volt a szurkoló tábor egy egy okkal de se több se kevesebb. De tény biztos van kulturált szurkolás is. Csodálkoztam, hogy nem is lett moderálva a kép. Hogy nem csípte valaki szemét. Mielőtt valaki sértésnek venné nem annak szántam csak eszmefuttatás.