Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1461027 alkalommal)

Nem elérhető Marcselló

• Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #8070 Dátum: 2014. Március 27. - 17:28:55 »
Itt mindenki bogaras. ;D

Akkor nem én vagyok az egyetlen..  :crazy:  :sör:
Éles pengét, bő habot!

"Some snakes have venom but humans have guns, knives and bombs.. Think a while and decide which you should be afraid of..."

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #8071 Dátum: 2014. Március 27. - 17:41:33 »
Sziasztok.

Érdeklődésképpen írok, hogy van-e közöttünk olyan, aki szintén tart hüllőket ( pókosok is jöhetnek :borz2: ), mint én?
Jómagam lassan, de biztosan 10-dik éve nyúzom az "ipart". 2 évig pókoztam, és most megint kígyókat tartok.  :wiggle:
Vagy én volnék az egyetlen?  :fetreng:

Nekem pókjaim vannak.

Gyakorlatilag korlátlan mennyiségben.

Nyáron behordjuk az erdei, hasított fát.

Abból kikellnek a rohadékok, s karácsonyra az otvarnagy fekete erdei pókokat taposom a pincében agyon.

Néha ha sikerűl kapkodom össze. Volt, hogy 30 darabot dobtam neylon zacsiban a kazanba.

Ha kell szólj. Küldök karira szivesen belőllük!

:naughty:
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető Marcselló

• Törzstag
« Válasz #8072 Dátum: 2014. Március 27. - 17:49:16 »
Kedves vagy, de én madárpókokra gondoltam, habár úgy látszik te olcsóbban megúsznád ezt a hobbit..  :fetreng:

Nekem pókjaim vannak.

Abból kikellnek a rohadékok, s karácsonyra az otvarnagy fekete erdei pókokat taposom a pincében agyon.

Néha ha sikerűl kapkodom össze. Volt, hogy 30 darabot dobtam neylon zacsiban a kazanba.

Éles pengét, bő habot!

"Some snakes have venom but humans have guns, knives and bombs.. Think a while and decide which you should be afraid of..."

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
« Válasz #8073 Dátum: 2014. Március 27. - 17:53:53 »
Nálunk mindkét gyerek szereti a hüllőket, a Balatonon meg a Velenvei tavon minden nyáron fognak egy-két tucat siklót (meg gyíkot, meg békát), még a kislányom is, simán. Itthon görög/mór teknősünk van, illetve a fiam különösen kigyómániás, de maradnak a könyvek, az állatkertek, a kisállat-kereskedések meg a természetfilm-csatornák, mert az anyja nem engedi, pedig én benne lennék. Fűsiklót szeretne, de nem bírjuk átverni a törvényhozáson...

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #8074 Dátum: 2014. Március 27. - 17:54:43 »
Kedves vagy, de én madárpókokra gondoltam, habár úgy látszik te olcsóbban megúsznád ezt a hobbit..  :fetreng:

Nekem pókjaim vannak.

Dobta a pókokat a kazánba, tehát repültek, tehát madárpókok voltak.  :fetreng:
Buga Józsi nem szép ember, de gavallér...

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #8075 Dátum: 2014. Március 27. - 17:57:14 »

Nekem pókjaim vannak.

:bow: :borz2:
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető Marcselló

• Törzstag
« Válasz #8076 Dátum: 2014. Március 27. - 18:05:21 »
Nálunk mindkét gyerek szereti a hüllőket, a Balatonon meg a Velenvei tavon minden nyáron fognak egy-két tucat siklót (meg gyíkot, meg békát), még a kislányom is, simán. Itthon görög/mór teknősünk van, illetve a fiam különösen kigyómániás, de maradnak a könyvek, az állatkertek, a kisállat-kereskedések meg a természetfilm-csatornák, mert az anyja nem engedi, pedig én benne lennék. Fűsiklót szeretne, de nem bírjuk átverni a törvényhozáson...

Zöld fűsiklót úgy tudom elég nehéz itthon beszerezni, és az ára is borsosabb. Nagy előnye az, hogy csak rovarokkal táplálkozik, ami nem hátrány ha valaki nem bírja a "vérfürdőt". Bár kezdésnek én inkább gabonasiklót ajánlanék ( a bébik 2500Ft környékén vannak színváltozattól függően persze ) Egyébként állatkereskedésből nem ajánlatos állatot hozni, ha csak nem örvend nagy hírnévnek, mint pl. itt pesten a Trionyx. Egyébként nem tudom kit érdekelne, de azért leírom. Áprilisban lesz Terrarisztikai börze ( állatok, felszerelések, növények stb.. ) a Syma csarnokban.

Éles pengét, bő habot!

Nem elérhető Marcselló

• Törzstag
« Válasz #8077 Dátum: 2014. Március 27. - 18:14:29 »
Erre már nem tudok mit mondani.  ;D ;D

Éles pengét, bő habot!

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #8078 Dátum: 2014. Március 27. - 18:19:02 »
Erre már nem tudok mit mondani.  ;D ;D

Nem is kell. Nem vagyok ám ilyen hülye, csak már fáradok így estefelé...  :peace:  :sör:
Buga Józsi nem szép ember, de gavallér...

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
« Válasz #8079 Dátum: 2014. Március 27. - 18:23:41 »
Zöld fűsiklót úgy tudom elég nehéz itthon beszerezni, és az ára is borsosabb. Nagy előnye az, hogy csak rovarokkal táplálkozik, ami nem hátrány ha valaki nem bírja a "vérfürdőt". Bár kezdésnek én inkább gabonasiklót ajánlanék ( a bébik 2500Ft környékén vannak színváltozattól függően persze ) Egyébként állatkereskedésből nem ajánlatos állatot hozni, ha csak nem örvend nagy hírnévnek, mint pl. itt pesten a Trionyx. Egyébként nem tudom kit érdekelne, de azért leírom. Áprilisban lesz Terrarisztikai börze ( állatok, felszerelések, növények stb.. ) a Syma csarnokban.

Mi az hogy, köszi, már be is írtuk a naptárba, jó kis gyerekes program lesz.  ;)
A fűsiklót a Leguánban néztük ki, az Alkotás úton, igen régi, patinás bolt.
Mondjuk a teknőst tényleg nem boltban vettük, hanem tenyésztőtől direktben (persze papírral, legálisan).

Nem elérhető Marcselló

• Törzstag
« Válasz #8080 Dátum: 2014. Március 27. - 18:33:12 »
Nagyon szívesen. ;) Egyébként ha már itt tartunk..
http://terraplaza.hu/style/default/img/TP_X3.jpg
Ez jóval nagyobb szokott lenni általában, ha bírjátok a hatalmas tömeget ( leginkább sajnos csak nézelődők vannak ) ide is ki lehet nézni, megéri, de tényleg rohadt sokan szoktak lenni, ami nem igazán jó ha valaki csak vásárolni megy.
Mellesleg szárazföldi teknőst CSAK papírral szabad venni és leginkább tenyésztőtől. Szóval ez egy plusz piros pont nektek.  ;D Sok sikert hozzájuk!  ;) Ha bármi kérdésed van kígyókról, siklókról nyugodtan kérdezz PÜ-ben, ehhez elég jól értek. :) A Leguánban még nem jártam, nekem elég messze van és nem is mozgat annyira a dolog. :D

Mi az hogy, köszi, már be is írtuk a naptárba, jó kis gyerekes program lesz.  ;)
A fűsiklót a Leguánban néztük ki, az Alkotás úton, igen régi, patinás bolt.
Mondjuk a teknőst tényleg nem boltban vettük, hanem tenyésztőtől direktben (persze papírral, legálisan).
Éles pengét, bő habot!

Nem elérhető Gesa

• Törzstag
  • Proraso über alles!
« Válasz #8081 Dátum: 2014. Március 27. - 20:59:09 »
Usumbarám volt 10 éve...
"Csak verem, verem, verem, majd beleszakadok, nem bántok én senkit, csak verem a habot...."

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #8082 Dátum: 2014. Március 27. - 21:08:43 »
A Leguán jó hely, ott vettem a pókjaimat, ott veszem a patkányokat boncoláshoz.
Egy időben gyűjtötték az albínó hüllőket, kétéltűket... jópofák voltak.

Magyarországon minden hüllő, kétéltű és barlang védett. ;)
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető Gesa

• Törzstag
  • Proraso über alles!
« Válasz #8083 Dátum: 2014. Március 27. - 21:35:39 »
A forrásokat kihagytad...
"Csak verem, verem, verem, majd beleszakadok, nem bántok én senkit, csak verem a habot...."

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #8084 Dátum: 2014. Március 27. - 22:12:19 »
Nagyjából bármilyen élőlénnyel jóban vagyok, szívesen megfogom, nézegetem, visszateszem a helyére – kivéve a pókot meg az embert. Hogy a fenébe képes valaki pókot tartani??? A póknál ellenszenvesebb lény tényleg nincs! Talán csak az ember. :puke:

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici