Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1460987 alkalommal)

Nem elérhető snake

• Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #8055 Dátum: 2014. Március 22. - 14:10:29 »
De a mátrai szöllőtelepek kiírtásáért fizetett az EU. Ehhez mar van köze.
Ez nem az eu hibája, hanem a pénzéhes, rövid távon gondolkozó, dilettáns MAGYAR gazdáké!

Ja, most meg az akáccal van a bajuk. Most azt akarják kiírtatni vagy gyérítteteni. Valami bajuk mindig van velünk. És biztos mindig mi vagyunk a hibásak. :)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető worm

• Törzstag
« Válasz #8056 Dátum: 2014. Március 22. - 14:16:50 »
Azért ez az akácpara a tipikus eszetlen legenda kategória! Legalább vegyétek a fáradtságot és nézzetek utána!!!!! Senki nem akarja kiirtani itthon az akácot! Ha figyelmesen elolvassátok, a dolog a tagországok hatáskörébe fog tartozni, eldönthetik majd, h melyik invazív fajt üldözik a területükön!
Szavakon lovagolni? Az értelmes ember konvenciókban gondolkozik, nem konkrétan szavakban! 
http://szucsjanos.hu/philosophy/thispage.html

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #8057 Dátum: 2014. Március 22. - 14:23:20 »
Azért ez az akácpara a tipikus eszetlen legenda kategória! Legalább vegyétek a fáradtságot és nézzetek utána!!!!! Senki nem akarja kiirtani itthon az akácot! Ha figyelmesen elolvassátok, a dolog a tagországok hatáskörébe fog tartozni, eldönthetik majd, h melyik invazív fajt üldözik a területükön!

Gondolom az EP képviselők utána néztek már. Nem zörög a haraszt...
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető worm

• Törzstag
« Válasz #8058 Dátum: 2014. Március 22. - 14:30:00 »
Ne a választások előtt hangulatkeltő magyar politikusok nyilatkozatait vedd alapul. Az eu munkacsoport tagjai érdekes módon teljesen mást mondanak, csak a "hiteles" lakájmédiumoknak ki van adva, hogy ezt nem szabad promótálni
Szavakon lovagolni? Az értelmes ember konvenciókban gondolkozik, nem konkrétan szavakban! 
http://szucsjanos.hu/philosophy/thispage.html

Nem elérhető cbandi

• Törzstag
« Válasz #8059 Dátum: 2014. Március 23. - 22:28:46 »
egy kis feszültségoldásnak:

Székely bácsi nagy káromkodások közepette borotválkozik. Odamegy a gyerek, és kérdezi:
- Mi a baj, édesapám?
- Életlen a beretva. Nem viszi a szakállamat!
- Ne mongya mán' édesapám, hogy erősebb a szakálla, mint az a konzervdoboz, amit most nyitottam ki vele!

:fetreng:

Nem elérhető Błazej

• Új tag
  • *
« Válasz #8060 Dátum: 2014. Március 25. - 19:42:44 »
 :fetreng: :2thumbup:

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #8061 Dátum: 2014. Március 25. - 21:08:00 »
Székely bácsi mérges lesz a fiára, és pofon akarja vágni. De a fiú résen van, és elhajol a pofon elől, ezért az anyját találja el .Székely bácsi néz, néz, majd megszólal:
- Na, ott is jó helyt van....
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető PaT

• Törzstag
« Válasz #8062 Dátum: 2014. Március 27. - 08:53:29 »
Sziasztok,

Segítségre van szükségem. Van egy alaplapom, amihez szeretnék videókártyát venni használtan, a linken található alaplaphoz milyet keressek?
Nem játékra kell, egyszerű irodai használatra.

http://www.newegg.ca/Product/Product.aspx?Item=N82E16813182142

Köszönöm.

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #8063 Dátum: 2014. Március 27. - 09:12:29 »
Sziasztok,

Segítségre van szükségem. Van egy alaplapom, amihez szeretnék videókártyát venni használtan, a linken található alaplaphoz milyet keressek?
Nem játékra kell, egyszerű irodai használatra.

http://www.newegg.ca/Product/Product.aspx?Item=N82E16813182142

Köszönöm.
Biztos nem értek vmit, de a fentiek szerint ezen van egy videokártya (ATI ES1000), VGA csatlakozóval. Irodai használatra ez miért nem jó, miben kell neked több?

Nem elérhető PaT

• Törzstag
« Válasz #8064 Dátum: 2014. Március 27. - 09:19:09 »
De, jól látod! Nincs hozzá linux driver. Más megoldás sem létezik, nem találtam olyat, akinek sikerült volna rendesen telepíteni a VGA kártyát linux alatt.

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #8065 Dátum: 2014. Március 27. - 09:37:24 »
Kerdés, hogy le lehet-e kapcsolni a benne lévő integráltat. Ha igen, akkor menj el egy bontóba, hátha ott találsz vmit ami beleillik a PCI-e slotban, és Linux drivere is van (utóbbihoz sok szerencsét, nem lesz egyszerű, nvidia/ATI jó nagy szívás tud lenni).

Nem elérhető Lacus_65

• Törzstag
« Válasz #8066 Dátum: 2014. Március 27. - 09:50:31 »
Arra figyelj, hogy csak PCI-E 8-as slot van (az átlag videokártya PCI-E 16-os!). Illetve van PCI-E 4-es is, végül is láttam már mindkét csatlakozóval videokártyát.
Persze ezeknél a linux driver ismét csak kérdéses lesz.

kieg.: általában az alaplapi lekapcsolódik, ha az ember rak bele másik videokártyát.

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #8067 Dátum: 2014. Március 27. - 10:08:24 »
kieg.: általában az alaplapi lekapcsolódik, ha az ember rak bele másik videokártyát.
Hát elvileg igen, múltkor simán szívtam egy délutánt egy Dell szerverrel, amelyik úgy gondolta hogy ő nem, mert csak.

Nem elérhető Marcselló

• Törzstag
« Válasz #8068 Dátum: 2014. Március 27. - 17:23:59 »
Sziasztok.

Érdeklődésképpen írok, hogy van-e közöttünk olyan, aki szintén tart hüllőket ( pókosok is jöhetnek :borz2: ), mint én?
Jómagam lassan, de biztosan 10-dik éve nyúzom az "ipart". 2 évig pókoztam, és most megint kígyókat tartok.  :wiggle:
Vagy én volnék az egyetlen?  :fetreng:
Éles pengét, bő habot!

"Some snakes have venom but humans have guns, knives and bombs.. Think a while and decide which you should be afraid of..."

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
« Válasz #8069 Dátum: 2014. Március 27. - 17:25:30 »
Itt mindenki bogaras. ;D

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici