Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1461186 alkalommal)

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #8130 Dátum: 2014. Március 30. - 21:58:06 »

Április közepén megyünk ki Csehországba, mit érdemes ott venni borotválkozási szempontból, ami esetleg itthon nincs? Tudtok ilyesmit?
cseh gyártású Pitralont

Ha látsz egyet átvennék tőled.
+1
Remélem nem vagyok tolakodó...
Buga Józsi nem szép ember, de gavallér...

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #8131 Dátum: 2014. Március 30. - 22:09:15 »
Alpa-t, Pitralont felírtam. Akkor ha látok, vegyek nektek, tuti fog kelleni?
Ezek ugyan olyan bárhol elérhető cuccok, mint nálunk a Barbon mondjuk vagy vadászni kell?
Melyik háziállatnak van nyomása, ellenállása és fázisszöge is? A csirkének, mert az Bar-Ohm-Phi!

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #8132 Dátum: 2014. Március 30. - 22:11:57 »
Alpám van, köszi, de egy cseh Pitralont bármikor átveszek. Köszönöm előre is!
Buga Józsi nem szép ember, de gavallér...

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #8133 Dátum: 2014. Március 30. - 22:17:44 »
Persze, úgy értem én is, csak mondom, h ezeket felírom, h keressek magamnak is.
Melyik háziállatnak van nyomása, ellenállása és fázisszöge is? A csirkének, mert az Bar-Ohm-Phi!

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #8134 Dátum: 2014. Március 30. - 22:24:26 »
Alpa-t, Pitralont felírtam. Akkor ha látok, vegyek nektek, tuti fog kelleni?

Igen egy üveggel mindenképpen!
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető Błazej

• Új tag
  • *
« Válasz #8135 Dátum: 2014. Március 31. - 09:14:46 »
Sziasztok!

Multivitamin-ügyben tud valaki tanácsot adni, melyiket érdemes szedni? Fontos a jó felszívódás, és hogy az összetevők ne üssék egymást (pl. ne legyen benne kalcium és magnézium együtt). Jelenleg ezzel szemezek, de ha tudtok ajánlani mást/jobbat, szóljatok. Előre is köszi!

http://www.beres.hu/beres/termekek/actival_termekcsalad/actival_energia/

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #8136 Dátum: 2014. Március 31. - 09:29:39 »
 Én Multi-tabs Immuno bogyókkal szoktam felkészülni a télre, már jó pár éve (lassan 10). Valamikor novemberben elkezdem a "kúrát", mire jön a tél, már végzek is a dobozkával. Azelőtt "viccesek" voltak a telek, azóta viszont csak egyszer volt egy 2-3 napos téli náthám. Biztos van benne placebo is, mint általában, de az összetevők listája is korrekt. És sikerül akciók keretében hozzájutni, amitől még szimpatikusabb... :)
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #8137 Dátum: 2014. Március 31. - 09:32:28 »
Sziasztok!

Multivitamin-ügyben tud valaki tanácsot adni, melyiket érdemes szedni? Fontos a jó felszívódás, és hogy az összetevők ne üssék egymást (pl. ne legyen benne kalcium és magnézium együtt). Jelenleg ezzel szemezek, de ha tudtok ajánlani mást/jobbat, szóljatok. Előre is köszi!

Mi a Béres termékpalettájáról a cseppeket isszuk.

Minden reggel a gyerekek iskolai kulacsába, a teájukba teszek 20 cseppet, nem szoktak betegek lenni többet mint az átlag iskolás.
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
« Válasz #8138 Dátum: 2014. Március 31. - 09:42:07 »
Błazej,

amiket szedek:

Omega 3 - napi 3x1-et étkezéskor. Heti egyszer fogyasztok csak tengeri halat, nem a kedvencem.
One A Day - naponta egy szem. Valójában ez a válasz a kérdésedre. :)
Calcium-Magnesium - Itt is együtt van a kalcium és a magnézium, állítólag ideális arányban. Nem tudom, hogy ez miért lenne gond?
Plusz napi 2 g c vitamint fogyasztok, és tejsavó fehérje-izolátumot edzések után, de ezzel már nagyon elkanyarodtam az eredeti kérdéstől.

Ágyban fekvő beteg soha nem vagyok. Egy évben három-öt nap orrfújás. Mondjuk, azelőtt se voltam beteges.

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #8139 Dátum: 2014. Március 31. - 09:46:44 »
Sziasztok!

Ez alapján indulnék el: http://www.tenyek-tevhitek.hu/vitamin-ajanlasom.htm
Szendi Gábornak van egy könyve is, ami részletesebb. Ajánlom még Dr. Tóth Csaba blogját.

Én azt szűrtem le magamnak hogy mivel elég sok tojást, húst, zsírt és belsőséget eszek, semmi mást nem kell szednem csak D-vitamint. Ezt megerősítendő el is mentem egy vérvételre, és így is van. Napi 5000 NE D-vitamint szedek, az éppen szinten tartja, évek óta nem voltam beteg.

A körzeti orvosból esélytelen kiénekelni, de magánlaborokban párezer forintból megtudod, hogy milyen vitaminból és nyomelemből hogy állsz (pl http://plabor.hu nekem nagyon bevált). Csak azt szednék amit kell. Persze nem vagyok orvos, tehát ez nem orvosi tanács :D

Nem elérhető Favágó45

• Tag
« Válasz #8140 Dátum: 2014. Március 31. - 09:50:17 »
Kiegyensulyozz etkezes mellett igyekszem heti ketto-harom alkalommal futni telen is, akarmilyen hideg is van. Eredmeny: max. Egy kis torokkaparas ket-harom napig, semmi tobb. Nagyon divatosak manapsag a mindenfele vitaminok, de szerintem csak ovatosan ezekkel, a mozgas sokkal tobbet er, legalabbis szerintem!

Nem elérhető Forri

• Törzstag
« Válasz #8141 Dátum: 2014. Március 31. - 10:05:13 »
.....tejsavó fehérje-izolátumot edzések után......

Hopphopp, csak nem gyúrsz? :)

Blazej, nálam a következő a recept:
Napi 1g C vitamin, plusz Béres csepp.
Napi 1g Omega 3

gregg ami a sport részét illeti:
Napi 1 Biotech Arthro Guard ízületvédő
Edzés után Biotech Protein Power, tejjel. Ezt csak azért mert ilyenkor hajlamos az ember felfalni mindent, amit a hűtőben talál, és ugye az nem mindig ideális edzés után. :)
Amúgy heti 2x nagyon intenzív kettlebell edzés tolok, gyakorlattól és ismétlésszámtól függően 20-24-28 kilóssal.
Alkalmanként 5-6 km futás.
(szerintem)

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #8142 Dátum: 2014. Március 31. - 10:07:55 »
.....tejsavó fehérje-izolátumot edzések után......

Hopphopp, csak nem gyúrsz? :)

Amúgy heti 2x durván intenzív kettlebell edzés tolok, gyakorlattól és ismétlésszámtól függően 20-24-28 kilóssal.

A szakításokat és a katonai nyomást hány kilós golyóval végzed?

Egyébként  :2thumbup:
Sheffield-England

Nem elérhető Forri

• Törzstag
« Válasz #8143 Dátum: 2014. Március 31. - 10:14:41 »
Szakítást 20-al, de magas ismétlésszámnál ez már azért húzza az alkart, gyengül a fogás erősség, figyelni kell. :)

Katonai nyomást egy év alatt 16-ról feltornásztam 24-re, de lábbal történő rásegítéssel a 28 is megy párszor, bal kézzel is. :)

Csak nem te is?  Szerintem marha jó sport, nemtől, kortól függetlenül. Erőt,izmot, állóképességet ad, nálunk a társaság is jó, szóval :thumbup:
(szerintem)

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #8144 Dátum: 2014. Március 31. - 10:20:58 »
Szakítást 20-al, de magas ismétlésszámnál ez már azért húzza az alkart, gyengül a fogás erősség, figyelni kell. :)

Katonai nyomást egy év alatt 16-ról feltornásztam 24-re, de lábbal történő rásegítéssel a 28 is megy párszor, bal kézzel is. :)

Csak nem te is?  Szerintem marha jó sport, nemtől, kortól függetlenül. Erőt,izmot, állóképességet ad, nálunk a társaság is jó, szóval :thumbup:

:+1:

Másfél éve vettem először kettlebellt a kezembe. 12kg-val csináltam végig a Pavel könyvét. 6 létra katonai nyomás után és a 10perc alatt 200szakítás után léptem egy nagyot a 20kilóra. Elég nagy volt a differencia, de nem akartam végigvásárolni a súlyokat. Lassan egy éve csinálom a szakítást, nyomást, lendítést a könyv szerint, addig míg nem megy a 10perc/200 szakítás(10/140-150 körül járok)

Imádom, ezt a módit. Helyrehozta, megerősítette az ízületeimet, korábban gyakran meghúzódott a derekam is, fájt a térdem nagyobb terheléskor. Ezek a gondok szépen eltűntek.  :D Ja és egy deka zsír, nincs az emberen.
Sheffield-England

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici