Köszönöm mindenkinek a választ!
A magnézium és a kalcium gátolják egymás felszívódását, ezért írtam, hogy ez kritérium. Tudom, hogy a nagy többség placebo, és nem sok mindent érnek, de mostanában elég fáradékony vagyok, és az étvágyam is hullámzó, ezért gondoltam valami multivitaminra. Idegörlő szellemi munkát végzek, mellette sportolok, rendszeres, egészséges táplálkozásra szinte nincs is időm, sem lehetőségem. Amit kinéztem már:
http://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/tabletta_magnesii_citrici_500_mg_fono_vii_parma/15952 Ezt szedném a magnézium pótlására, és e mellé keresek multivitamint. A linkeket megnézem, köszönöm még egyszer.
A sportról: írta itt valaki, hogy mindenki döntse el, mi a célja a mozgással. Ha jól akar kinézni a strandon, és jó közérzetet akar, akkor a girja (kettlebell) és mellé az úszás/futás tökéletes választás. Ha nem (csak) a kinézetre, hanem a biztonságra (is) ad az ember, akkor javaslom a Defendo önvédelmi rendszert. Elég keményen át tudja mozgatni az embert, és nem utolsó sorban megtanít normálisan verekedni.
Tudom, sokan békepártiak itt, de sajnos a mai világban nem lehet tudni, mikor kell megvédeni a javakat, az asszonyt, a gyereket, vagy magunkat...