Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1461338 alkalommal)

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
Re:Kávézó
« Válasz #8160 Dátum: 2014. Március 31. - 11:45:24 »
Ezzel egyetértek. Szerintem az összes gyakorlatnál én se jutok el a mester szintig. Eddig kettő, a lábnál és a hasnál már ott vagyok. De mivel mindenki önmagához mérten fejlődik, ennek nincs is nagy jelentősége. Pl. nem tudom már hetek óta kinyomni az ötödik nyomorult fekvőtámaszt kézállásban. Két kézzel, és hol van még az egy kéz. ;)

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #8161 Dátum: 2014. Március 31. - 11:50:09 »
Ezzel egyetértek. Szerintem az összes gyakorlatnál én se jutok el a mester szintig. Eddig kettő, a lábnál és a hasnál már ott vagyok. De mivel mindenki önmagához mérten fejlődik, ennek nincs is nagy jelentősége. Pl. nem tudom már hetek óta kinyomni az ötödik nyomorult fekvőtámaszt kézállásban. Két kézzel, és hol van még az egy kéz. ;)

Jó látni, hogy mások is el tudják tölteni hasznos dolgokkal azt a kevés szabadidőt. Azt hittem csak én erőlködök nap mint nap, gyöngyöző homlokkal, pihegve a szoba közepén, azért hogy fejlődjek.
Sheffield-England

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #8162 Dátum: 2014. Március 31. - 11:50:32 »
Aztán még szemöldökkel is lehet, egy kéz helyett...
De mindenki gondolja át, mi a célja. Kicsit karbantartani vagy formába rázni magad - ehhez nem kell a legnehezebb gyakorlatokkal szenvedni. És mégis lehet látványos eredményeket elérni. Persze a genetika is számít...
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #8163 Dátum: 2014. Március 31. - 11:57:53 »
Aztán még szemöldökkel is lehet, egy kéz helyett...
De mindenki gondolja át, mi a célja. Kicsit karbantartani vagy formába rázni magad - ehhez nem kell a legnehezebb gyakorlatokkal szenvedni. És mégis lehet látványos eredményeket elérni. Persze a genetika is számít...

Dolgoztam olyan munkahelyeken, ahol a munkatempó, a tevékenység, vagy a körülmények miatt aránytalanul lett a szervezetem igénybe véve. Éppen ezért szerettem volna hozzá erősödni a kihívásokhoz, kitölteni a gyenge hézagokat. Ahogy ez egyre inkább sikerült, majd elértem egy szintet, igényeltem a következőt. A 24kilós golyónál nagyobbat előre mondom nem fogok venni, de addig is hónapok, évek várnak míg eljutok odáig, akkor majd átfogalmazom a mondatot újra.
Sheffield-England

Nem elérhető Błazej

• Új tag
  • *
« Válasz #8164 Dátum: 2014. Március 31. - 12:13:36 »
Köszönöm mindenkinek a választ!

A magnézium és a kalcium gátolják egymás felszívódását, ezért írtam, hogy ez kritérium. Tudom, hogy a nagy többség placebo, és nem sok mindent érnek, de mostanában elég fáradékony vagyok, és az étvágyam is hullámzó, ezért gondoltam valami multivitaminra. Idegörlő szellemi munkát végzek, mellette sportolok, rendszeres, egészséges táplálkozásra szinte nincs is időm, sem lehetőségem. Amit kinéztem már: http://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/tabletta_magnesii_citrici_500_mg_fono_vii_parma/15952 Ezt szedném a magnézium pótlására, és e mellé keresek multivitamint. A linkeket megnézem, köszönöm még egyszer.

A sportról: írta itt valaki, hogy mindenki döntse el, mi a célja a mozgással. Ha jól akar kinézni a strandon, és jó közérzetet akar, akkor a girja (kettlebell) és mellé az úszás/futás tökéletes választás. Ha nem (csak) a kinézetre, hanem a biztonságra (is) ad az ember, akkor javaslom a Defendo önvédelmi rendszert. Elég keményen át tudja mozgatni az embert, és nem utolsó sorban megtanít normálisan verekedni.  ;) Tudom, sokan békepártiak itt, de sajnos a mai világban nem lehet tudni, mikor kell megvédeni a javakat, az asszonyt, a gyereket, vagy magunkat...

Nem elérhető gregg

• Törzstag
« Válasz #8165 Dátum: 2014. Március 31. - 13:03:00 »
"...egészséges táplálkozásra szinte nincs is időm, sem lehetőségem. "
Ezek az étrend-kiegészítők, vitaminok nem helyettesítik az egészséges táplálkozást.

Nem elérhető Błazej

• Új tag
  • *
« Válasz #8166 Dátum: 2014. Március 31. - 13:04:54 »
Természetesen nem helyettesíteni akarom, csupán kiegészíteni. Eszek én mindent, csak nem akkor, és nem úgy, ahogy kellene.

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #8167 Dátum: 2014. Március 31. - 13:06:34 »
Eszek én mindent, csak nem akkor, és nem úgy, ahogy kellene.

Pedig az a legfontosabb!
Sheffield-England

Nem elérhető gregg

• Törzstag
« Válasz #8168 Dátum: 2014. Március 31. - 13:16:57 »
Természetesen nem helyettesíteni akarom, csupán kiegészíteni. Eszek én mindent, csak nem akkor, és nem úgy, ahogy kellene.
Ha nem lenne időm ezzel foglalkozni, akkor mondjuk ezt az étrendet próbálnám ki: Harcosok étrendje. Sajnos "normális" táplálkozás nélkül az edzés sem ér semmit. Kipróbáltam magamon. Egy ideig ettem-ittam mindenfélét, nem törődtem vele. Fiatalon még tolerálta a szervezetem, meg sokat is mozogtam. Aztán ahogy lenni szokott felszaladt kb. 25 kg. Jó, a 63 kg-os testsúlyom se volt ideális. :) Próbából egy összetett hasizomgyakorlat-sorozatot végeztem. Minden nap, 45 percig, fél éven át. Semmi(látványos) nem történt. Azóta persze tudom, hogy nincs helyi zsírégetés, de itt most a táplálkozás fontosságára szerettem volna felhívni a figyelmet. Nem követek mindent én se, de nagy vonalakban jól étkezem.

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #8169 Dátum: 2014. Március 31. - 13:29:01 »
Ha nem lenne időm ezzel foglalkozni, akkor mondjuk ezt az étrendet próbálnám ki: Harcosok étrendje. Sajnos "normális" táplálkozás nélkül az edzés sem ér semmit. Kipróbáltam magamon. Egy ideig ettem-ittam mindenfélét, nem törődtem vele. Fiatalon még tolerálta a szervezetem, meg sokat is mozogtam. Aztán ahogy lenni szokott felszaladt kb. 25 kg. Jó, a 63 kg-os testsúlyom se volt ideális. :) Próbából egy összetett hasizomgyakorlat-sorozatot végeztem. Minden nap, 45 percig, fél éven át. Semmi(látványos) nem történt. Azóta persze tudom, hogy nincs helyi zsírégetés, de itt most a táplálkozás fontosságára szerettem volna felhívni a figyelmet. Nem követek mindent én se, de nagy vonalakban jól étkezem.

Gregg, te ezt az étrendet próbáltad?

(bocsi, a fórumon, csak a linket látom, mikor idézem, s hozzáírok, látok még bejegyzést  :nemtom:)
Sheffield-England

Nem elérhető gregg

• Törzstag
« Válasz #8170 Dátum: 2014. Március 31. - 13:44:51 »
Nem próbáltam, mivel a saját napi rutinomnak nem felel meg, de szerintem működik. Este szeretek enni ugyan, de ebéd után szoktam aludni egyet(bocs), így nekem nem célom egész nap frissen pörögni. :)
Aki nem ismerné Jay-t, ajánlom a srácot. Fiatal még nagyon, ezt nézzétek el neki. ;)

Nem elérhető Błazej

• Új tag
  • *
« Válasz #8171 Dátum: 2014. Március 31. - 14:44:32 »
Nekem nem igazán jönnek be ezek az "így táplálkozz, mert ez a legjobb" diéták/életmódok, mert a legtöbbje arról szól, hogy le kell fogyni. Persze lehet, hogy nem mind, és nem ez a lényege, ez csak mellékhatás, de mivel csak felületesen mélyedek el a témában, a csodálatos fogyás pedig már a 2. mondatban szerepel, nem igazán akarom jobban beleásni magam. Pláne, hogy nekem kb. 20-25 kg-ot kellene híznom, hogy egyáltalán emberformám legyen. Úgyhogy gyanítom nekem valami speckó recept kell, nem pedig csakapaleo, csakaharos, csakabármelyikmás. Ehhez meg egy szakemberrel kéne beszélnem, addig is jó lenne valami rendszert vinni az étkezésembe, de amíg ez sincs, addig is jó lenne szednem valami normálisabb multivitamint. Itt tartok most.  ;D

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #8172 Dátum: 2014. Március 31. - 15:09:18 »
Mondjuk a napközbeni bágyadtságot igazán kihagynám, s az nem is jelentkezett, mikor csak nassolni tudtam, idő hiányában. Gyümölcsöt, étcsokit, búzacsíramálét, hasonlókat.

Mondjuk nekem sem kell fogynom, de hízni sem szeretnék.  :kv2:
Sheffield-England

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #8173 Dátum: 2014. Március 31. - 15:41:14 »
Nekem kéne fogynom. Gyalogoltam is ma és elhoztam a füstölt sonkát meg szalonnát az emberemtől. Nnnyami! :)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető gregg

• Törzstag
« Válasz #8174 Dátum: 2014. Március 31. - 15:41:29 »
Ha valakinek híznia kellene, az legalább akkora gond, mintha fogynia. Voltam már mindkét oldalon, de azért nem túlzó mértékben.
Szerintem nem kell feltétlenül elköteleznie magát az embernek egyik rendszer mellett sem. Ha valami szimpatikus, akkor kipróbálhatod, de ami a legfontosabb, hogy valódi ételeket fogyassz! Biztosan nem jók az előpanírozott, zsírban/olajban kisült gyors-kaják, cukros üdítő italok, hamburger a Mekiben...stb.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici