Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1461327 alkalommal)

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
Re:Kávézó
« Válasz #8175 Dátum: 2014. Március 31. - 16:23:57 »
gregg- Ne adj rossz tanácsokat hízásra!  :fetreng: A Mekiben kapható duplarojálbékönszalonnával ( naponta többször is és egyszerre 3-at) remek rendszer pár kilót felszedni gyorsan és jól! Mindezt este, lefekvés előtt meg kell erősíteni 3 doboz sörrel! Persze nem deltában fog a többletsúly jelentkezni, hanem uszógumi tájékon, de ez úgy érzem most nem szempont... Ez nálam teljesen akkreditált módszer volt, míg észbe nem kaptam.. :fetreng: 

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
« Válasz #8176 Dátum: 2014. Március 31. - 17:05:23 »
Ezek szerint többen is "tudtunk élni". :fetreng:

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Nem elérhető worm

• Törzstag
« Válasz #8177 Dátum: 2014. Március 31. - 18:49:03 »
Az elmúlt 10 évben én is csak ad hoc jelleggel sportoltam, és el is kezdett látszani. 15kg felugrott :)
Aztán tavaly elkezdtem mozogni, idén meg intenzívbe tettem a dolgot, megtámogatva egy szénhidrát/cukor csökkentett étrenddel. Ez január óta 10kg-ot lehozott.
Cukrot szinte semennyit nem eszem - és ez a legnehezebb. Hihetetlen, de azóta 2x olyan hosszú ideig tart a vásárlás, mert basszus még a kolbászban/szalonnában is hozzáadott cukor van!!!

Szavakon lovagolni? Az értelmes ember konvenciókban gondolkozik, nem konkrétan szavakban! 
http://szucsjanos.hu/philosophy/thispage.html

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #8178 Dátum: 2014. Március 31. - 19:02:30 »
kolbászban/szalonnában is hozzáadott cukor van!!!

Felőlem lehet benne az is, akkor sem hagynám ki, bár mit mondjak eléggé megválogatom a disznóság forrásomat.
Sheffield-England

Nem elérhető worm

• Törzstag
« Válasz #8179 Dátum: 2014. Március 31. - 19:06:18 »
Hát azóta én is ismerőstől veszem amit lehet! De hihetetlen, hogy egy agrárnak tartott országban ilyen nehéz hozzájutni minőségi élelmiszerhez! :( pl ha valakinek van jó marhahús beszerzési forrása, akkor ne maradjon benne:-)  nem is tudom mikor sikerült utoljára finom magyar marhahúst vennem...
Szavakon lovagolni? Az értelmes ember konvenciókban gondolkozik, nem konkrétan szavakban! 

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #8180 Dátum: 2014. Március 31. - 19:15:15 »
Hát azóta én is ismerőstől veszem amit lehet! De hihetetlen, hogy egy agrárnak tartott országban ilyen nehéz hozzájutni minőségi élelmiszerhez! :( pl ha valakinek van jó marhahús beszerzési forrása, akkor ne maradjon benne:-)  nem is tudom mikor sikerült utoljára finom magyar marhahúst vennem...

Nagy szívfájdalom ez, de sajnos igaz. Errefelé elég sok helyről lehet, megbízható, jó minőséget szerezni, de ha a multik árukészlete általánosan elterjedt-márpedig ha úton voltam ezt láttam-, akkor sajnálom a sokaságot.
Sheffield-England

Nem elérhető worm

• Törzstag
« Válasz #8181 Dátum: 2014. Március 31. - 19:19:11 »
Marhahúsból próbáltam jó minőséget szerezni, de nem ment! Amit vágnak, azok nagy része nem húsmarha, hanem olyan tejelő ami már nem nagyon tejel :(

A disznóhús is sokszor koccos. Minden évben vágunk szinte disznót, de csak nagyon ritkán sikerül "igazi" disznót szerezni, ami 200kg+

Össze sem hasonlíthatóak ízben a húsmarha-egyéb marha vagy a 200+-os disznó a 100-120 kg-os kicsikkel

Nem elérhető Marcselló

• Törzstag
« Válasz #8182 Dátum: 2014. Március 31. - 19:34:00 »
Szép estét!
Ugyan különböznek ( nagyon is  :D ) de mégis közösek, mindketten disznók és még a színviláguk és hasonló.  ;D  ( Ezt a képet az abszolút unalom szülte egy kis agymenéssel megspékelve) Tessenek leírni nyugodtan a véleményüket legyen az jó vagy épp rossz. Fogadjunk, hogy így még nem láttatok pamacsot "reklámozni"  :crazy:
Fotómodellek:
- hjm disznó pamacs
- Nyugati disznóorrú sikló ( Heterodon nasicus nasicus )

+ 200%-os fényerővel

Kontraszt meg miegymás
Éles pengét, bő habot!

"Some snakes have venom but humans have guns, knives and bombs.. Think a while and decide which you should be afraid of..."

Nem elérhető Favágó45

• Tag
« Válasz #8183 Dátum: 2014. Március 31. - 20:54:19 »
Worm: bp-en vannak lehetosegek, merrefele laksz?

Nem elérhető Favágó45

• Tag
« Válasz #8184 Dátum: 2014. Március 31. - 20:55:59 »
Marcsello: oriasi a kep! En valahogy nagyon tartok a hulloktol, le lehet ezt gyozni?

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #8185 Dátum: 2014. Március 31. - 21:04:49 »
De hihetetlen, hogy egy agrárnak tartott országban ilyen nehéz hozzájutni minőségi élelmiszerhez! :(
SZVSZ az, hogy Magyarországon minőségi agráripar van, egy legenda, amiben csak a magyarok hisznek. Más nem nagyon. Az elsődleges szempont a legtöbb embernek az olcsóság, olcsón meg a vackot lehet megkapni. Kolbászt a családban már évek óta töltetünk egy hentessel, másként teljesen random minőséget lehet kapni, vagy jót nagyon drágán, sok utánajárással.

Nem elérhető Marcselló

• Törzstag
« Válasz #8186 Dátum: 2014. Március 31. - 21:08:47 »
Köszönöm szépen!
Persze, hogy le lehet. Én sem így születtem.  ;D
Javaslom a hüllők átfogóbb tanulmányozását. Minél inkább megismeri az ember őket rájön, hogy alaptalanok a félelmei (gyíkok-kígyók egyaránt) Persze azért egy Gaboni viperától vagy egyéb mérgestől lehet, hogy sírva rohannék el, de nem is ők a célom.
Az sem hátrány ha esetleg ellátogatsz néhány Terrarisztikai börzére, akár csak  nézelődni, informálódni. A legtöbb tenyésztő segítőkész és nincs elszállva, bár találkoztam már iszonyat bunkóval is, akit legszívesebben felrúgtam volna a felhőkig...
Szóval végy magadon erőt és ismerd meg az ő világukat is, én ezt tudom javasolni! ;)

Marcsello: oriasi a kep! En valahogy nagyon tartok a hulloktol, le lehet ezt gyozni?
Éles pengét, bő habot!

"Some snakes have venom but humans have guns, knives and bombs.. Think a while and decide which you should be afraid of..."

Nem elérhető Favágó45

• Tag
« Válasz #8187 Dátum: 2014. Március 31. - 21:18:15 »
Egyszer pincetakaritas kozben egy kigyobort talaltam... Johnny Weissmuller egy lassu csiga volt hozzam kepest! ;-) nem kell Sherlock Holmes-nak lenni a kovetkezo kovetkezteteshez: ahol kigyobor, ott kigyo! Mondanom sem kell, abbamaradt a pincetakaritas! Egy masik alkalommal lattam egy jo nagy kigyot atkelni az uton: gyerekek, sprintelo embert siman allva hagyott volna, annyira gyors volt! Allatira nem ugy mukodnek ezek a teremtmenyek, mint a Krokodilvadadznal, hogy csak ugy megfogjuk a farkat, es az meg el akar menni, es meg csak bele sem kap az emberbe. Szoval iszonyatosan lomhak vagyunk hozzajuk kepest. Harmadik elmeny: vizoraakna kinyitasa, kis kigyo meg "kiszalad", nekem meg majdnem "beszalad". Pesti hyerek vagyok, a szunyognal nagyobb "vadallatoktol" szivinfartust tudok kapni. Elegge remenytelen eset, nemde?

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #8188 Dátum: 2014. Március 31. - 21:41:44 »
Tessék kimozdulni!

Sheffield-England

Nem elérhető Marcselló

• Törzstag
« Válasz #8189 Dátum: 2014. Március 31. - 22:04:56 »
Az a jó nagy kígyó valószínűleg egy Erdei sikló volt, ártalmatlan, de nagyon hasznos! Én is pesti gyerek vagyok, aztán mégis... :)
Abszolút nem vagy reménytelen, ez csupán a belénk kódolt természetes félelem, meg tudom érteni. Én pl. a galamboktól félek ( nem nevetni... hangosan..  :D ) Amitől tartanod kell, az a keresztes vipera marása, mert az tud elég kellemetlen lenni, de nem minden esetben halálos szerencsére, a wikipedia szerint utoljára 2001-ben volt halálos marás..   ( a Rákosi viperának - hungarikum - pedig annyira gyenge a mérge, hogy ellenméreg sincs hozzá kifejlesztve ). A futkorászásodról pedig annyit, hogy inkább ezt tedd, mint hogy ritkítsad a hazai, amúgy is gyenge állományt legyen az bármelyik hüllőnk vagy kétéltűnk. :) De mint már mondtam, próbáld meg megismerni őket és rá fogsz jönni, hogy nem kell tőlük parázni, aranyos dögök.... már amelyik nem akar megenni éppen.  :wiggle:

Egyszer pincetakaritas kozben egy kigyobort talaltam... Johnny Weissmuller egy lassu csiga volt hozzam kepest! ;-) nem kell Sherlock Holmes-nak lenni a kovetkezo kovetkezteteshez: ahol kigyobor, ott kigyo! Mondanom sem kell, abbamaradt a pincetakaritas! Egy masik alkalommal lattam egy jo nagy kigyot atkelni az uton: gyerekek, sprintelo embert siman allva hagyott volna, annyira gyors volt! Allatira nem ugy mukodnek ezek a teremtmenyek, mint a Krokodilvadadznal, hogy csak ugy megfogjuk a farkat, es az meg el akar menni, es meg csak bele sem kap az emberbe. Szoval iszonyatosan lomhak vagyunk hozzajuk kepest. Harmadik elmeny: vizoraakna kinyitasa, kis kigyo meg "kiszalad", nekem meg majdnem "beszalad". Pesti hyerek vagyok, a szunyognal nagyobb "vadallatoktol" szivinfartust tudok kapni. Elegge remenytelen eset, nemde?
Éles pengét, bő habot!

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici