Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1446062 alkalommal)

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
Re:Kávézó
« Válasz #8310 Dátum: 2014. Május 12. - 08:49:51 »
Hat szerintem meg a dohanyaru nem ugy es aszerint keszul, hogy ezt majd le szabad tudozni, azt meg majd nem. Ez olyan, mintha azt mondanank, hogy a kisustit meg a konyakot higitani kell, mert az onmagaban tul eros. Majd a felhasznalo eldonti, meg nyilvan vannak hatarok, esszeruseg, plusz gyengebb meg erosebb dohanyok, de az erjesztesbol meg az aromabol, tehat a gyartasbol nem fakad tilalom. Ha birom, birom. Letudozni a jo alpesi levegon kivul semmit sem egeszseges semmitet se.   :naughty:
Plusz Akos meg nem is mondta, hogy letudozne.  :)

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #8311 Dátum: 2014. Május 12. - 08:59:39 »
Keresek valamilyen jó fajta cigidohányt, aztán lesz nagy boldogság.
Haveroktól meg kérek egy kis pipadohányt és kipróbálom azt is  :2thumbup:
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #8312 Dátum: 2014. Május 12. - 09:05:25 »
Nekem pont most fogyott el a Mac Baren vanilla cream.  Nagyon száraz volt, igaz már lehet több mint egy éve megvan. Nálam nagyon ritkán kerül elő a pipa, max pálinkázáskor de mivel egyre ritkább az italozás így a pipázás is.
Apropó mi lehet velem, hogy egyre jobban nem tolerálja a szervezetem az alkoholt sőt nem is érdekel az ital. Inkább edzek egyet mint igyak.
Ezt érteni kell úgy, hogy még egy kis üveges sörtől is tud fájni a fejem másnap. Pl 4 db Corona tól beteg vagyok, vagy 4-5 db 2cl től végem van.
Nem vagyok spicces sőt a mennyiség is minimális de másnap kapufa.
Lassan nem tudok menni társaságba mert mindenki iszik és a "buzi vagy ha nem iszol"  ;D  helyzetet kell megéljem.  :D
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #8313 Dátum: 2014. Május 12. - 09:07:05 »

Cseresznyés, apróvágású dohányt tudok adni.

Ha érdekel.
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
« Válasz #8314 Dátum: 2014. Május 12. - 09:10:07 »
...
Lassan nem tudok menni társaságba mert mindenki iszik és a "buzi vagy ha nem iszol"  ;D  helyzetet kell megéljem.  :D
Ennek a társaságnak a hiányát nem bánnám a helyedben, ahol ez komolyan gondolva (nem heccből) elhangzik. ;)

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #8315 Dátum: 2014. Május 12. - 09:29:07 »

Visszaküldjem? :)
(Mellesleg megjegyezném, hogy kiválóan sikerült a kiszáradt dohányod újranedvesítése)
Buga Józsi nem szép ember, de gavallér...

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #8316 Dátum: 2014. Május 12. - 09:32:48 »
Sárga Drum már nincs itthon, javaslom a Golden Virginiat.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #8317 Dátum: 2014. Május 12. - 09:50:30 »
...
Ennek a társaságnak a hiányát nem bánnám a helyedben, ahol ez komolyan gondolva (nem heccből) elhangzik. ;)

Ha nagyon komoly lenne már nem is járnék olyan társaságba.  ;D Érett családos ember mind, csak gondolom már nekik ennyi az örömük, hogy hétvégén kakuk.
Főleg az adott, erős asszonypajtik mellett elszenvedett lelkiterror miatt. Engem már egy jó edzés kikapcsol és felüdít.
Hála az én babám távol áll tőlük de ahogy figyelem mostanság alakul ő is. Mintha egymástól tanulnák el a dolgokat.  :fejtor:
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető P3000

• Törzstag
« Válasz #8318 Dátum: 2014. Május 12. - 13:56:07 »
Ha nagyon komoly lenne már nem is járnék olyan társaságba.  ;D Érett családos ember mind, csak gondolom már nekik ennyi az örömük, hogy hétvégén kakuk.
Főleg az adott, erős asszonypajtik mellett elszenvedett lelkiterror miatt. Engem már egy jó edzés kikapcsol és felüdít.
Hála az én babám távol áll tőlük de ahogy figyelem mostanság alakul ő is. Mintha egymástól tanulnák el a dolgokat.  :fejtor:

Én sem iszom már kábé másfél éve szinte semmit. Igaz, korábban sem volt túl rendszeres, de azért este sör, hétvégén ha volt valami alkalom, akkor egy kicsit több. Valahogy nem kívánom, ha kínálgatnak, akkor mindig azt mondom, hogy vezetek. Természetesen van aki erre is azt mondja, hogy "de legalább csak egy kortyot".  :fejfal: Kösz, bmeg!

A második résszel meg egyetértek, nekem is sok haveromból lett ilyen. Hétvégi szórakozás: elszabadulni otthonról és hülyére inni magunkat vagy betépni. Ez valami általános dolog 30 felé közeledve?

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #8319 Dátum: 2014. Május 12. - 14:06:30 »
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #8320 Dátum: 2014. Május 12. - 14:16:14 »
Valahogy nem kívánom, ha kínálgatnak, akkor mindig azt mondom, hogy vezetek. Természetesen van aki erre is azt mondja, hogy "de legalább csak egy kortyot".  :fejfal: Kösz, bmeg!
Szerintem a erőltetős kínálgatás (nem csak ital, hanem étel) valahol a magyar kultúra része. Sajnos diszfunkcionális része. Észak- és nyugat-európai országokban azt tapasztaltam, hogy megkínálnak, aztán vagy kérsz, vagy nem, senki nem fogja személyes sértésnek venni ha nem kértél, mást kértél, és erősködni/megsértődni végképp nem fognak.

Én általában 1 pohár borra be szoktam nevezni, ha nem vezetek stb. Nemrég viszont kellett egy olyan antibiotikumot szednem, hogy nem lehetett rá semmit inni. Ez nem okozott gondot, nem is kívántam. De az a sok okosság, amit végig kellett hallgatnom emiatt... az "X megsértődik, amiért nem iszol a kerítésszaggatóból" semmi ahhoz képest, amikor Y előadja, hogy amit az orvos mond hülyeség, 1-2 pohárral igenis lehet inni, mert az élelmiszerek tartóssági ideje is ráhagyással van (nem is tudom ez hogy jött ide). Nem kérek, mégis kitölti, aztán megsértődik hogy nem iszom meg, és az orvosnak hiszek nem neki, pedig ő még senkit nem látott alkoholtól meghalni. Szóval tényleg fura egy kultúra van Magyarországon az alkohollal.

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #8321 Dátum: 2014. Május 12. - 14:21:25 »
Szerintem tök rosszul csináljátok.
1. Nők, asszonyok.. alapszabály: Van az otthoni asszonyka és vannak a nem otthoni asszonykák... :-) Ha már így van: sosincs és sosemlesz "terror" és ha szükséges annak mértékét jómagad is tudod kontrolálni.  ;D Ha csak otthoni asszonyka van, így igaz: előbb utóbb gátter lesz és menekülsz a kocsmába, edzésre, haverokhoz... (halgassatok az okosabbra! életmód változtatás úraim!)  ;D

2. Meggyőződésem, hogy a fejfájásotok, egyrészt a silány pia miatt van, illetve, hogy "rosszul" isztok. Máskülönben lehetnek szervi oka is (májfunkció, dehidrogenáz enzimek termelési rendellenességei stb. ), ez esetben nincs mit tenni, illetve megtanulni "jól" de keveset inni ( ha muszáj), amiből végezetül lehet nemivás is. Evvel is teljesen tudok azonosulni, de azért az általános műveltséghez hozzátartozik, hogy az ember ne az asztal alatt végezze rókával, gyomorfájással, másnapossággal, ha a társaság megkínálja... az idióta kínálgatósakat (sértődősöket, nagyszájú barmokat) pedig el lehet kerülni, szerintem megválogathatod a társaságodat...

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #8322 Dátum: 2014. Május 12. - 14:28:16 »
Rossz minőség nem játszik nálam csak házi az is kiváló. És nem sörrel hanem vízzel iszok mindent. No de van tényleg, hogy még a gondolattól is rosszul vagyok ha ivásról van szó.
Pl egy kis üveges coronita se lehet minőségileg ótvar ha nekem már egy fél üvegtől is fájt a fejem.
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #8323 Dátum: 2014. Május 12. - 14:30:48 »
Rossz minőség nem játszik nálam csak házi az is kiváló. És nem sörrel hanem vízzel iszok mindent. No de van tényleg, hogy még a gondolattól is rosszul vagyok ha ivásról van szó.
Pl egy kis üveges coronita se lehet minőségileg ótvar ha nekem már egy fél üvegtől is fájt a fejem.

:+1:

Már 15 éve nem járok semmilyen suliba, de jelentem a házim mindig kész van!
Igaz erős 3 mas mert 55%

:hurra:
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #8324 Dátum: 2014. Május 12. - 14:36:36 »
 Falun még inkább furán néznek, ha visszautasítod az italt. Még akkor is, ha autóval van az ember fia. Mondjuk ettől a hideg ráz és a dühkitörés kerülget, mert szerintem az alkohol és a járművezetés nem keverendő...
 Nem vetem meg az alkoholt, de inkább alacsonyabb alkoholtartalomra korlátozom a fogyasztásom (ezt nagyon megfogalmaztam...). Mert hazánkban nincs igazi kultúrája az italfogyasztásnak, csak bizonyos helyeken, rétegekben. Néha nagyon is sznob módon... Így a kóstolgatás gyorsan átmegy vedelésbe, aminek nem sok értelme.
 Na, mindegy. A lényeg: ha nem kéred vagy nem akarsz inni - bármilyen okból kifolyólag - ne félj visszautasítani. Normális ember megérti. Ha nem, fogd rám nyugodtan ;) Akkor igyunk, amikor mi akarunk, nem amikor mások kitalálják nekünk...
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici