Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1446048 alkalommal)

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #8325 Dátum: 2014. Május 12. - 15:44:38 »
Van az otthoni asszonyka...

Aztán jön az asszonyi otthonka, oszt vége is a mesének.  ;D

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #8326 Dátum: 2014. Május 12. - 16:09:39 »
Az osztrák kolbászos nőre válaszul, Napirajz.

Nem elérhető Marcselló

• Törzstag
« Válasz #8327 Dátum: 2014. Május 12. - 16:17:44 »
Ez mindent visz.  :D

Éles pengét, bő habot!

"Some snakes have venom but humans have guns, knives and bombs.. Think a while and decide which you should be afraid of..."

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #8328 Dátum: 2014. Május 12. - 16:21:31 »
Ez mindent visz.  :D

Azt elhiszem, de ebben mi a borotválkozós összefüggés? :)
Mert én az előzőt nem a "nyerhet-e egy szakállas nőnek öltöző férfi Eurovíziót" témakörben tettem fel, hanem h. a napirajzban megjelent a hagyományos borotválkozás.

Nem elérhető Marcselló

• Törzstag
« Válasz #8329 Dátum: 2014. Május 12. - 16:26:51 »
Ebben? Semmi. Ez a kép csak az osztrák kolbászos nő kifigurázása és mivel ez OFF topik, így felmerészeltem rakni. De ha kell leszedem.  :peace:
Éles pengét, bő habot!

"Some snakes have venom but humans have guns, knives and bombs.. Think a while and decide which you should be afraid of..."

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #8330 Dátum: 2014. Május 12. - 16:45:54 »
Nem kell leszedni, csak ne erre menjen el a topic következő 2-300 hsz-e :D

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
« Válasz #8331 Dátum: 2014. Május 12. - 17:03:44 »
...
Főleg az adott, erős asszonypajtik mellett elszenvedett lelkiterror miatt.
...
Ez alatt mit értsek? :o

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Nem elérhető Marcselló

• Törzstag
« Válasz #8332 Dátum: 2014. Május 12. - 17:09:31 »
Nem kell leszedni, csak ne erre menjen el a topic következő 2-300 hsz-e :D

Rendben! :handshake:  :sör:
Éles pengét, bő habot!

Nem elérhető magyar

• Törzstag
« Válasz #8333 Dátum: 2014. Május 12. - 17:12:15 »
Szerintem tök rosszul csináljátok.
1. Nők, asszonyok.. alapszabály: Van az otthoni asszonyka és vannak a nem otthoni asszonykák... :-) Ha már így van: sosincs és sosemlesz "terror" és ha szükséges annak mértékét jómagad is tudod kontrolálni.  ;D Ha csak otthoni asszonyka van, így igaz: előbb utóbb gátter lesz és menekülsz a kocsmába, edzésre, haverokhoz... (halgassatok az okosabbra! életmód változtatás úraim!)  ;D

2. Meggyőződésem, hogy a fejfájásotok, egyrészt a silány pia miatt van, illetve, hogy "rosszul" isztok. Máskülönben lehetnek szervi oka is (májfunkció, dehidrogenáz enzimek termelési rendellenességei stb. ), ez esetben nincs mit tenni, illetve megtanulni "jól" de keveset inni ( ha muszáj), amiből végezetül lehet nemivás is. Evvel is teljesen tudok azonosulni, de azért az általános műveltséghez hozzátartozik, hogy az ember ne az asztal alatt végezze rókával, gyomorfájással, másnapossággal, ha a társaság megkínálja... az idióta kínálgatósakat (sértődősöket, nagyszájú barmokat) pedig el lehet kerülni, szerintem megválogathatod a társaságodat...

Ez a Penge egyre szimpatikusabb

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #8334 Dátum: 2014. Május 12. - 17:30:44 »
Van az otthoni asszonyka...

Aztán jön az asszonyi otthonka, oszt vége is a mesének.  ;D

:fetreng:  :boldog:
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető P3000

• Törzstag
« Válasz #8335 Dátum: 2014. Május 13. - 00:26:05 »
...
Főleg az adott, erős asszonypajtik mellett elszenvedett lelkiterror miatt.
...
Ez alatt mit értsek? :o

Szerintem olyan valakit, akit mi szűkebb baráti körben csak "kasztráló nőtípusnak" nevezünk.  :crazy: Aki megfoszt minden férfiasságodtól, hisztivel/zsarolással _mindig_ rádkényszeríti az akaratát. És most egyáltalán nem a szexista atlétatrikós sörszagű faszi beszél belőlem, hanem tényleg vannak ilyen csajok, akik egyszerűen kivégzik a másikat. Fordítva is legalább ilyen gyakori.

Nem elérhető P3000

• Törzstag
« Válasz #8336 Dátum: 2014. Május 13. - 00:32:55 »
De az a sok okosság, amit végig kellett hallgatnom emiatt... az "X megsértődik, amiért nem iszol a kerítésszaggatóból" semmi ahhoz képest, amikor Y előadja, hogy amit az orvos mond hülyeség, 1-2 pohárral igenis lehet inni, mert az élelmiszerek tartóssági ideje is ráhagyással van (nem is tudom ez hogy jött ide). Nem kérek, mégis kitölti, aztán megsértődik hogy nem iszom meg, és az orvosnak hiszek nem neki, pedig ő még senkit nem látott alkoholtól meghalni. Szóval tényleg fura egy kultúra van Magyarországon az alkohollal.

Nagy koponya lehetett! :D Egyszerűen én sem értem, hogy mi öröme lelik valakinek abban, hogy megiszok vele egy pohár vackot. Meg sem érzem, nekem nem kell a kaja előtt sem után, nem ad semmit a látogatáshoz. Pláne, hogy akkor sem vezetnék még egy pohár sörrel sem, ha nem tiltaná a törvény.

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #8337 Dátum: 2014. Május 13. - 08:01:12 »
p3000 ott a pont.  ;D
Sok olyan embert ismerek akiket rendesen kalitkába zár a babája régi énjéhez képest.
Másik véglet ne adj isten muszáj elmenni pl egy legénybúcsú, vagy névnap akkor meg csörög a telefonja egész este, hogy mit csinálsz szívem?
Lelki terror.
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető Forri

• Törzstag
« Válasz #8338 Dátum: 2014. Május 13. - 08:03:53 »
De az a sok okosság, amit végig kellett hallgatnom emiatt... az "X megsértődik, amiért nem iszol a kerítésszaggatóból" semmi ahhoz képest, amikor Y előadja, hogy amit az orvos mond hülyeség, 1-2 pohárral igenis lehet inni, mert az élelmiszerek tartóssági ideje is ráhagyással van (nem is tudom ez hogy jött ide). Nem kérek, mégis kitölti, aztán megsértődik hogy nem iszom meg, és az orvosnak hiszek nem neki, pedig ő még senkit nem látott alkoholtól meghalni. Szóval tényleg fura egy kultúra van Magyarországon az alkohollal.
Nagy koponya lehetett! :D Egyszerűen én sem értem, hogy mi öröme lelik valakinek abban, hogy megiszok vele egy pohár vackot.....
Azért van, mert tulajdonképpen ő akar inni, és ez így egy kis alibi, hogy meg "kellett" kínálnia valakit. :)
(szerintem)

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
« Válasz #8339 Dátum: 2014. Május 13. - 08:58:00 »
P3000, köszi a definíciót! :) Ahhoz, hogy kalitkába zárjanak, ahhoz kell egy (pali)madár is... ;)

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici