Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1455099 alkalommal)

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
Re:Kávézó
« Válasz #9735 Dátum: 2015. Augusztus 30. - 22:05:05 »
Nem akart gyalog hazamenni...

...aztán járni a rendőrségre...
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #9736 Dátum: 2015. Szeptember 03. - 15:43:15 »
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=0BnWnfuFKig" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=0BnWnfuFKig</a>
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #9737 Dátum: 2015. Szeptember 05. - 22:20:20 »
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető Bowapex

• Törzstag
    • Mood for Dance zenekar
« Válasz #9738 Dátum: 2015. Szeptember 05. - 22:22:47 »
Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #9739 Dátum: 2015. Szeptember 06. - 11:35:08 »
Gondoltam leírok egy nemrég velem megtörtént vicces kis történetet érdekességképpen :)

Nem akarok neveket említeni mert teljesen lényegtelen, a csattanón nem változtat, szóval kitalált nevek és termék lesz.

Kaptam Bélától egy csomag házi savanyú cukorkát, ami nekem nagyon ízlett, így megkérdeztem Bélát hogy honnan van a cukor. Eljutottam Gézához, akinek említettem, hogy egy haverom ajánlotta a cukorkáit, és hogy szeretnék tőle venni ha lehetséges. Írta hogy természetesen lehetséges, írt árakat is, átvételi lehetőségeket is, meg rákérdezett hogy az ajánló ismerősömet hogyan hívták. Én megírtam neki hogy mit szeretnék rendelni, mennyit, meg hogy Kovács Béla ajánlotta nekem.

Innen jön a történet viccesebbik fele :) Közölte, hogy mégsem tud segíteni cukorka ügyben, mivel pont egy Kovács Béla nevezetű ember kapcsán volt egy kellemetlen ügye a NÉBIH ellenőreivel. Tudja hogy 99% eséllyel csak a véletlen műve, de sajnos Ő nem fog nekem cukorkát eladni, majd pár másik kézműves cukorkás embert ajánlott, hogy vegyek inkább tőlük.

Namármost, nekem itt felmerül két kérdésem:

1. Amennyiben NÉBIH ellenőr lennék, mi akadályozna meg benne, hogy egy másik névvel és email címmel vásároljak tőle?

2. Ha NÉBIH ellenőr lennék, akkor kell ennél jobb felkérés a tánchoz?  ;D
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető Seventy

• Törzstag
« Válasz #9740 Dátum: 2015. Szeptember 06. - 13:58:32 »
3. Mi is a gond a NÉBIH -nek azokkal a cukorkákkal?
Nem túl jó marketinges az emberünk ;)

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #9741 Dátum: 2015. Szeptember 06. - 16:59:08 »
Cukrosbácsi. ;)
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #9742 Dátum: 2015. Szeptember 07. - 15:14:19 »
jenessanyi- alkalmazkodni és azonosulni kell... a NÉBIH ellenőreivel asszociált Téged... úgy látszik anno szintén egy úriemberrel volt dolga...  :fetreng:
Tanulság, ha cukorkát akarsz venni, úriember módban nem kommunikálhatsz! Inkább csámcsogva, hadarva, türelmetlenül, referencia nélkül, mint egy 8 éves kisgyerek...  :fetreng: akkor már cukorkáznál...  :fetreng: :sör:

Nem elérhető Marcselló

• Törzstag
« Válasz #9743 Dátum: 2015. Szeptember 08. - 22:59:52 »
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=rVza_AnhQ3E" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=rVza_AnhQ3E</a>

Étvágygerjesztő, nemde?  ;)  :-X :-X
Éles pengét, bő habot!

"Some snakes have venom but humans have guns, knives and bombs.. Think a while and decide which you should be afraid of..."

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #9744 Dátum: 2015. Szeptember 11. - 08:38:47 »
Gondoltam leírok egy nemrég velem megtörtént vicces kis történetet érdekességképpen :)

Tavasszal a Balaton-felvidéken én ugyanígy jártam, nevesítem: borral. Badacsonyban és környékén délelőtt egyszerűen nem lehetett nyitva tartó pincét találni, ahol tudtam volna venni pár tíz liter nedűt. Nagy nehezen mutattak egy embert, akinek van szőlője, persze az is ellenőrnek nézett és azt mondta nem éri meg neki a kockázatot az a pár liter bor. Szóval tőle sem sikerült venni semmit. :)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #9745 Dátum: 2015. Szeptember 11. - 10:22:31 »
De vajon miért nem tud (semmi) ebben az országban rendben működni?

Úgy értem, hogy a bortermelő olyan bort termel, amit legálisan el is tud adni.

Vagy a kekszes cukorkás olyan kekszet cukorkát, amit legálisan el is tud adni.

Lám, ellenpéldaként Erika tud legálisan is eladható és jó minőségű terméket előállítani, pedig nem is ez a fő szakmája.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Black

• Törzstag
« Válasz #9746 Dátum: 2015. Szeptember 11. - 10:54:05 »
Fejekben van ám a baj, nem csak a jogszabályokban...  :-\
Lajong és bolotvál! ;-)

Nem elérhető herpa

• Törzstag
« Válasz #9747 Dátum: 2015. Szeptember 11. - 11:08:23 »
Azért a jogszabályokban és az alkalmazókéban több baj lehet. Az eleve gáz, hogy sosem tudnak egyértelmű jogszabályokat hozni.
A másik, hogy egy rakás hivatalt kell eltartani mindenféle termelőnek. És a rakás hivatal sok hivatalnoka, ha akarja így értelmezi a jogszabályt, ha akarja úgy. Aztán erre jön védekezésként a trükközés, amit megfejelnek egy újabb paragrafussal, arra megint trükk stb. stb.
Valószínűleg, ha nem gányolnák a jogszabályokat, aszerint, kinek akarnak kedvezni, kit büntetni, akkor jobb lenne a helyzet.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #9748 Dátum: 2015. Szeptember 11. - 11:38:19 »
Igen, de erre miért az a válasz rendre (nagyon-nagy tisztelet a kevés kivételnek), hogy megoldjuk 'okosba.

Valahol meg igaz az, hogy minden országnak olyanok a jogszabályai, amilyeneket megérdemel.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Black

• Törzstag
« Válasz #9749 Dátum: 2015. Szeptember 11. - 14:19:01 »
Továbbra is az a véleményem hogy nem csak a paragrafusok, hanem a mentalitás, gondolkodásmód is hibás!
Lajong és bolotvál! ;-)

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici