Stimmelnek dolgok. Én úgy tudom, hogy 30-50 fok között lehet a kondis kazánnál a kimenő oldal, de ez részlet kérdés.
Kondis kazánnak a lényege, hogy a kémény felé menő füstgázokat is hűti, és az, hogy 2 cső kell neki a kéményhez. 1 elmenő, és 1 friss levegő. A friss levegőnek nem kell a kéményen keresztül érkeznie, nálunk a világítóudvarba van kivezetve az a bizonyos 80-as cső, rovarhálóval.
Teljes rendszercsere volt, és az átfolyós vízmelegítőn meg rajta a kéményseprő matricája, szóbeli szakvéleményük: Ez a szerelés, ezzel a FÉG-es kazánnal csak azért van rendben, mert becsukjuk a szemünket ha a kémény felé menő kályhacsőre nézünk. Messze van, nincs elegendő lejtése, és szar az illeszkedése is.
Ha van egy friss cucc, amire nincs engedély akkor azonnal anyává tesznek. Mert ha ők nem adják ki az engedélyt, akkor nincs gáztervezés, nincs gázmű engedélyeztetés sem. Mert mindennek az alapját a kémény adja. Választhattam, vagy hivatalos minden, vagy kummantok/tunk, és pár éven belül lebukunk. Vagy a kéményseprőknél, vagy a gázműveknél.
Kérem tisztelettel, nekem van két felettébb értékes szabad lábam, meg egy még értékesebb családom, tehát maradtam a törvényes útnál.