Szerző Téma: Kockológia - számítógépes, telefonos okosságok  (Megtekintve 459910 alkalommal)

Nem elérhető rty42

• Adminisztrátor
  • Törzstag
... a nyúlon túl?

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
Re:Kockológia - számítógépes, telefonos okosságok
« Válasz #1216 Dátum: 2014. Március 27. - 16:57:12 »
Annyiért már telefont is kapni  :futyul:

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #1217 Dátum: 2014. Március 27. - 17:13:16 »
Ez mi? Egy kép alapján nem megy... :-|

Én kérek elnézést, a képet sikerült bekopiznom... :-)
Itt a helyes link: http://www.muszakibazar.hu/ULEFONE-U9592-Dual-Sim-5-0-MTK6592-Android-4-2-2-3G-Magyar-Nyelv-Fekete-d1418.htm

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #1218 Dátum: 2014. Március 27. - 17:15:28 »
Én nem igen bízom ezekben a kínai csodákban, de van közöttük sok igen jó is azt olvasni.
Javaslom a Doogee helyett inkabb a Zoppot nezegetni.

Ha kinait kene venne, akkor en mondjuk Lenovo, Xioami, Oppo markak fele nezelodnek.

Penge: Ennyiert MEG NE VEDD BAE!!!!!
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
« Válasz #1219 Dátum: 2014. Március 27. - 17:37:04 »
Én nem vettem meg... de már használom egy ideje... :-)
Egyelőre a 8 mag meg a 2 giga hasít, még nincs vele semmi gond. Viszont azt hallottam, hogy minden Samsung copy benne, leszámítva az egyéb common alkatrészeket (CPU, memoria, alaplap stb.) az meg egy az egyben ua. Még nincs vele semmi bajom, leszámítva, hogy mindenki ugyanazon az állásponton van... Kiváncsi vagyok, hogy csak előítélet, vagy konkrétan mi az oka, illetve miért mindenki ennyire optimista ezekkel a telókkal kapcsolatban... ( tuti, hogy nem fogom dicsérni, mert azonnal megadja magát... :-) de még működik... és érdekes módon ez eddig az egyetlen telefon/tablet amivel OBDII-n tökéletesen és hibamentesen tudok kommunikálni a kocsim ECU-jával, miközben minden más teló/tablet (Nexus, Lenovo, Samsung, Sony, Navon,  stb. stb. mind hol működnek rendesen, hol nem.   

Nem elérhető Gesa

• Törzstag
  • Proraso über alles!
« Válasz #1220 Dátum: 2014. Március 27. - 20:03:07 »
Navin mizu 500-at használok, teljesen jó.
"Csak verem, verem, verem, majd beleszakadok, nem bántok én senkit, csak verem a habot...."

Nem elérhető cbandi

• Törzstag
« Válasz #1221 Dátum: 2014. Március 27. - 21:32:59 »
... és érdekes módon ez eddig az egyetlen telefon/tablet amivel OBDII-n tökéletesen és hibamentesen tudok kommunikálni a kocsim ECU-jával...

Mesélsz erről kicsit bővebben?
Milyen programmal és mit csinálsz a kocsiddal?
Milyen kocsival?

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
« Válasz #1222 Dátum: 2014. Március 28. - 02:15:13 »
... és érdekes módon ez eddig az egyetlen telefon/tablet amivel OBDII-n tökéletesen és hibamentesen tudok kommunikálni a kocsim ECU-jával...

Mesélsz erről kicsit bővebben?
Milyen programmal és mit csinálsz a kocsiddal?
Milyen kocsival?

Végül is mesélhetek, bár tudom pontosan, hogy Malacot, meg edrose-t :-) (és még ki tudja még kit, két borotválkozás közt), baromira nem fogja érdekelni a téma, de hátha kedvet kapnak... Mondjuk asszem az átlag autóst sem, normálisan üzemelő mondjuk 100 LE-s kocsival igazából nem sokra megy a kiolvasott adatokkal. Mondjuk ha nincs fedélzeti számítógép, vagy van de egy új analóg v. digitális műszerfal kell amin megjelennek az érdekfeszítő adatok... Mindenesetre a kiolvasható adatok és azokból kalkulált okosságok tárháza nem szűkös!

Kérdéseidre:
A Palmer (www.palmerperformance.com ) cuccait vettem meg androidra, illetve töltöttem le PC-re.
A vas pedig egy RSOctavia egyedi alkatrészekkel és átírt táblákkal (programmal) A kocsival jelenleg nem csinálok semmit, átlagos napi használatban van, jól megy, jól fogyaszt, jó lett a motor karakterisztikája, egy kis finomhangolás még ráférne, talán kapja is hamarosan.   

Az ODBII csatolóról ill. a protokolokról ír a Palmer is az oldalán, ha érdekel,  nekem még rejtély, mitől instabil mindennel, kivéve  a kínai ulefon telóval, amivel már hetek óta tökéletes...

Az adapter+program egyébként kb. ekvivalens azzal, mint amikor rádugják a márkaszervízben a "gépre", plusz egy halom extra szolgáltatás androidnak, okostelónak köszönhetően (szórakozás- 1/4 mérföldes drag, versenypálya bejárás g adatokkal, illetve valós idejű adatrögzítés, ami kint az úton komoly diagnosztikai lehetőség, az álló műhelyhez képest.

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #1223 Dátum: 2014. Március 28. - 07:37:18 »
Hogyne érdekelne Penge,
kerek szemekkel figyeltem, mikor meséltél a kocsid működéséről!
 ;)
Az, hogy nem autóval járok, nem jelent semmit,
az ügyes műszaki megoldások nagyon érdekelnek.
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #1224 Dátum: 2014. Március 28. - 07:40:01 »
Nekem jogsim sincs de tátott szájjal olvastam. (Nem értettem de tetszett)
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető Forri

• Törzstag
« Válasz #1225 Dátum: 2014. Március 28. - 08:41:18 »
RS Octavia , ez igen Penge!  :2thumbup:  :sör:

Akkor volt a legjobb a magyar rali OB amikor még az Octavia WRC-k is a mezőnyben voltak. Imádtam a hangjukat! :) Ennél már csak az Audi S1 tetszik jobban, de hát az sajnos már történelem.
Ez már OFF, sorry. :)
(szerintem)

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
« Válasz #1226 Dátum: 2014. Március 28. - 09:44:52 »
Forri-  :thanks: :sör: A maga kategóriájában szerintem még mindig egy nagyon jó kis autó. Mondjuk a gyári WRC is más tészta volt, de én már 7 éve nyúzom az enyémet és még mindig nem szerettem ki belőle, illetve minden aspektust vizsgálva, mindig oda lyukadok, hogy nincs jobb alternativa nekem... illetve van, de az egy más kategória a GT-R 
Toz- pedig Te vagy a nagy "kütyüs" a csapatban... Ha majd lesz jogsid és kocsid, biztos vagyok benne, nagyra fogod értékelni ezeket a cuccokat... 

Nem elérhető HartaiGyuri

• Törzstag
« Válasz #1227 Dátum: 2014. Március 28. - 13:07:18 »
Urak otthonra keresek kis kamerát ha lehet HD minőségben, amihez mobilról tudok csatlakozni távolról. Van valakinek esetleg otthon, kutyanézés és bébicsősz nézésére keresek rejtve :)

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #1228 Dátum: 2014. Március 28. - 13:16:41 »
rejtve :)
Ha nem bízol meg az asszonyban, inkább hagyd a fenébe az egészet! ;)
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető HartaiGyuri

• Törzstag
« Válasz #1229 Dátum: 2014. Március 28. - 13:44:47 »
rejtve :)
Ha nem bízol meg az asszonyban, inkább hagyd a fenébe az egészet! ;)
Az egyik kollegám vett fel új bébiszittert azt szeretné ellenőrizni. :))

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici