Mit jelent, hogy szellemképes? Ilyet nem is hallottam kijelzőre.
Hamár decathlonos újdonságokról volt szó :-) Érdeklődnék, hogy lehet-e tudni mikor lesz kapható az easybreath búvárcumó?
Idézetet írta: worm - 2014. Május 25. - 20:19:32Hamár decathlonos újdonságokról volt szó :-) Érdeklődnék, hogy lehet-e tudni mikor lesz kapható az easybreath búvárcumó?Most így hirtelen nem tudom, hogy mi az. Decathlon sajátmárka egyáltalán? Forgalmazzuk már? Küldj egy PÜ-t nekem a decathlon.co.uk oldalán megtalálható 8-assal kezdődő termékkóddal (már ha ott ez fent van), akkor tudok segíteni.
Idézetet írta: KunEmber - 2014. Május 26. - 08:02:44Idézetet írta: worm - 2014. Május 25. - 20:19:32Hamár decathlonos újdonságokról volt szó :-) Érdeklődnék, hogy lehet-e tudni mikor lesz kapható az easybreath búvárcumó?Most így hirtelen nem tudom, hogy mi az. Decathlon sajátmárka egyáltalán? Forgalmazzuk már? Küldj egy PÜ-t nekem a decathlon.co.uk oldalán megtalálható 8-assal kezdődő termékkóddal (már ha ott ez fent van), akkor tudok segíteni.http://www.decathlon.co.hu/buvarmaszkok-legzocsovek/8304667-easybreath-buvarmaszk-3.htmlŐ lenne az Nem igazi búvárcumó, csak ilyen ABC bohóckodáshoz, de nyaraláshoz pont tökéletes. Csak már hónapok óta fenn van a honlapon, és kíváncsi vagyok az idei szezonra lesz-e. Egész jónak tűnik a konstrukció, úgyhogy aki szokott bambulni a vízben, annak érdekes lehet
2 éve ezt használom, mivel van benne LED ami jó a lesen. 2-3 szor feltöltöm vele a BB vagy most a iphon5t