Nekem melós telefonnak kell. Túl van lihegve az 1 Gb ram. Sokan csak viber eznek, email eznek néha és arra elég.Az esetek 99% ban mindenki csak telefonál vele. Ugyan ilyen tudásu overmax vertis 02 t váltom le kihajitottam a felesleges dolgokat belőle ami számomra nem szükséges és mindenre elég volt.A memória gond meg egyszerű swap memoria bővítéssel, mókolással megoldható. Igaz másabb egy nézmagos és 1 Gb ram os telefon de nálam fogyóeszköz, és melós teló így nem tudom óvni ezért kell ótsó kategória. E telefon mellett a jobb rom, és felhasználó támogatottság, nagyobb akku, minőségibb összerelés szól. A keret valóban fém és dög nehéz a telefon.Overmax mögött meg elég kevesen vannak azok is max lengyelek.
(Bocs az ékezetért, a #&@** Linux nem ad semmit a hosszú i-re )
Chromium vagy mi a fene.
Azt jol gondolom, hogy Linux Mint eseteben nincs az a hagyomanyos ertelemen vett distro upgrade, mint ubuntunal megszoktam?Vagy en ertek valamit felre?
sudo aptitude updatesudo aptitude dist-upgrade
Emberek, miért van az, hogy a Windows órája egyes gépeken késik, s ezáltal rövid időn belül a dátum is elcsúszik?Egy ismerősnek szeretnék segíteni, a probléma megoldásával, de én nem Windowst használok(már) ezért nem tudom kérdésre a választ.
Valamiért nem szikronizálja az időt, több esetben is találkoztam azzal, hogy külső "tuning" szoftvert használ, ami kikapcsolja Idézetet írta: Szőrmók - 2014. Június 12. - 12:10:01Emberek, miért van az, hogy a Windows órája egyes gépeken késik, s ezáltal rövid időn belül a dátum is elcsúszik?Egy ismerősnek szeretnék segíteni, a probléma megoldásával, de én nem Windowst használok(már) ezért nem tudom kérdésre a választ.
Számítógép-kezeléssen belül Szolgáltatások, itt a Windows Time vagy valami hasonló neve van.