Szerző Téma: Kockológia - számítógépes, telefonos okosságok  (Megtekintve 462754 alkalommal)

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
Re:Kockológia - számítógépes, telefonos okosságok
« Válasz #1920 Dátum: 2015. Január 08. - 11:52:18 »
Anyoseknak pár napja raktam Mintet. Fel sem tűnik nekik, hogy mást használnak. Aposnak crossoverrel megoldva a Word, Excel.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #1921 Dátum: 2015. Január 08. - 12:09:31 »
Míg feláll a rendszer megmarom magam.  ;D
Öregszel.
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #1922 Dátum: 2015. Január 08. - 16:14:11 »

Linux ra visszatérve nekem csak a nyomtató miatt van fent a win / mulitOS gép/ . Nagy ritkán évente ha bekapcsolom és olyankor elcsodálkozok, hogy kmmm mit is kellene enni ezen? Míg feláll a rendszer megmarom magam.  ;D

Mi a baj a nyomtatoval? Mint 17.1 a szopoknyalokgombokvarrok tipusu fax/szkenner/nyomatato 3in1 samsung cuccot out of box ugy lekezelte, el sem hittem. Meg a crossoverben futatott MS Office is siman nyomtatott vele.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #1923 Dátum: 2015. Január 08. - 16:33:32 »

Linux ra visszatérve nekem csak a nyomtató miatt van fent a win / mulitOS gép/ . Nagy ritkán évente ha bekapcsolom és olyankor elcsodálkozok, hogy kmmm mit is kellene enni ezen? Míg feláll a rendszer megmarom magam.  ;D

Mi a baj a nyomtatoval? Mint 17.1 a szopoknyalokgombokvarrok tipusu fax/szkenner/nyomatato 3in1 samsung cuccot out of box ugy lekezelte, el sem hittem. Meg a crossoverben futatott MS Office is siman nyomtatott vele.
Nekem a Samsung és a Brother MFP-khez fel kellett rakni egy-egy drivert, HP MFP volt az egyetlen ami alapból ment. Xubuntu és Debian gépek.

Ezek szerint a Mint jobban el van látva alapból? Vagy csak típusfüggő?

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #1924 Dátum: 2015. Január 20. - 11:51:20 »
Vimeo videokat kene leszednem. Probaltam mar egy rakat downloader basszal (FF, Chrome pluginek), de mindnek van valami keheje. Tudja valaki az ultimate megoldast? Es ha tudja megmondja nekem?

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #1925 Dátum: 2015. Január 20. - 13:19:30 »
Keepvid?

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #1926 Dátum: 2015. Január 20. - 15:59:04 »

Nem elérhető magyar

• Törzstag
« Válasz #1927 Dátum: 2015. Január 20. - 17:43:11 »
Vimeo videokat kene leszednem. Probaltam mar egy rakat downloader basszal (FF, Chrome pluginek), de mindnek van valami keheje. Tudja valaki az ultimate megoldast? Es ha tudja megmondja nekem?

Mozilla Firefox - Eszkózök -kiegészítők itt letöltöd a DownloadHelper-t installálod és az beül a jobb felsö sarokba a könyvjelző sávon a többi közé, (ha van még más is)
ha rámész a letölteni kívánt videóra itt az ikonja -kis háromszög alakú 3db kis kör- elkezd forogni, hogy megtalálta az url-t és ha az ikon sarkára kattintasz kiválaszthatod a letölteni kívánt videót, ha több van.Ha egy akkor értelem szerűen azt és már tölti is.
Régóta ezt hsználom, tuti.

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #1928 Dátum: 2015. Január 20. - 18:24:48 »
Köszi Józsi! Azzal is próbálkoztam. Semminél jobb volt, de nem az igazi.

Nem elérhető magyar

• Törzstag
« Válasz #1929 Dátum: 2015. Január 20. - 18:36:00 »
Mit nem csinál?

Akkor YTD Video Downloader Pro még át is konvertál

Nem elérhető magyar

• Törzstag
« Válasz #1930 Dátum: 2015. Január 20. - 18:43:48 »
13 M mindennel együtt, át tudom küldeni mailben ha érdekel

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #1931 Dátum: 2015. Január 20. - 20:57:55 »
Thx, windows nem játszik.

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #1932 Dátum: 2015. Január 25. - 08:53:35 »
Urak, élettartamban van különbség egy hagyományos és egy SSD meghajtó között? Laptopba kellene, mert 2-3 év alatt kinyírok egy-egy merevlemezt a laptopon. Az SSD esetleg bírná tovább?
Azon már túltettem magam, hogy az SSD-ből a 120gb-s annyi, mint a másikból a 1tb-s, most a megbízhatóság érdekelne.

Nem elérhető bagoly

• Törzstag
« Válasz #1933 Dátum: 2015. Január 25. - 09:16:16 »
Urak, élettartamban van különbség egy hagyományos és egy SSD meghajtó között? Laptopba kellene, mert 2-3 év alatt kinyírok egy-egy merevlemezt a laptopon. Az SSD esetleg bírná tovább?
Azon már túltettem magam, hogy az SSD-ből a 120gb-s annyi, mint a másikból a 1tb-s, most a megbízhatóság érdekelne.

A laptopban valószínűleg azért nyírod ki a merevlemezt, mert folyton hurcolod, vagy gyakran kapcsol ki és be. Az SSD erre nem érzékeny, viszont attól kikészül, ha folyton törlöd/újraírod, de átlagos használat mellett ez 2-3 év alatt biztos nem fog bekövetkezni, sőt...  Arra figyelj, hogy az SSD működéséből kifolyólag nagyon nem szeret tele lenni, azt mondják, hogy a háromnegyedénél több adatot nem ajánlott rátölteni, a drágaságához még ezt is vedd hozzá. Amúgy a HDD is lehet hosszú élettartamú, ha folyamatosan pörög, nem melegszik túl, asztali gépben van, és nem mozgatják. Nekem eddig összesen 1 HDD-m ment tönkre, a többit tárhelybővítés, új gép vásárlás miatt cseréltem, szóval asztali gépben lehet, hogy a HDD még tovább is bírja mint az SSD, de hurcolós környezetben az SSD valószínűleg jobb lesz. Csak erre vigyázz:
http://index.hu/mindekozben/poszt/2015/01/23/mutatunk_ket_fenykepet_arrol_hogy_miert_erdemes_inkabb_szakboltban_vasarolni_ssd_meghajtot_de_ha_a_betuket_jobban_szereti_azert_mert_az_nincsen_fabol/

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #1934 Dátum: 2015. Január 25. - 09:18:15 »
Fél éve váltottam SSD-re, eddig csak az előnyeit élvezem (az árán kivül  :D ).

HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici