Én meg nem értem... oda vagytok a linux-ért, pedig szerintem ő a gyengébb alternativa mindennapi átlag használatra, már a hozzászólásokból is látszik, config fájlokat kell bütykölni, parancssorból dolgozni, eljárások elindításait ismerni, hálózathoz Samba szervert konfigurálni, ami vagy megy vagy nem, bluetooth eszközökhöz, printerekhez drivert keresni, amik vagy mennek vagy nem, conf fájlokat mutálni, fórumokat böngészni megoldásokhoz stb. Mindez nem ennyire gáz win-en akárki akármit mond.
Amit jrabi irt azt én is rossz példának tartom, mpeg4-et akármibe konvertálni, enkódolni, dekódolni stb. stb. van egy halom ingyenes program is win-en, szerintem nem ügy. Egyébként parancssorból linuxon, hogy néz mán ki egy ilyen?
így? pls convert dédimamavideo.mpg4 to dédimamavideo.avi /try1024x768 [if not possible near.. TV is old] /convertslow [we have 45min] /fixpixelhiba dédimamaarc /convert according to jurassic age DVD /OutputDebugString debug level 0x0 stb. stb. Ezeket a switcheket ti mind ismeritek külön minden parancssori progihoz? vagy ilyenkor van a fórumokon a keresgélés?