Szerző Téma: Kockológia - számítógépes, telefonos okosságok  (Megtekintve 456833 alkalommal)

Nem elérhető Lacus_65

• Törzstag
Re:Kockológia - számítógépes, telefonos okosságok
« Válasz #465 Dátum: 2013. Augusztus 15. - 15:52:47 »
Pont ezt csinálja.
Reset után úgy viselkedik, mint ha akkor kapcsolnád be először!

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #466 Dátum: 2013. Augusztus 16. - 21:20:06 »
Asztali PC-t akarok wireless hálózatra csatlakoztatni (nem akarok kábelezni).  Választanom kellene egy USB wifi kütyüt, javaslatok, vagy tökmindegy?  Van ami egész pici, van amin antenna is van, melyik kell nekem?  Ezek random találatok, fogalmam sincs a márkákról, vagy hogy egyáltalán számít-e.

Kb 10m-re lesz a routertől, közte 1, max 2 téglafal.  Minél kisebb annál jobb, nyugdíjas szüleimnek csinálom és ha kilóg valami a gépből akkor 100% hogy véletlenül kihúzódik, aztán jön a telefon hogy nincs net.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #467 Dátum: 2013. Augusztus 16. - 22:15:58 »
A leírtak alapján elég lesz egy kis usb-s stick, amit ha rám hallgatsz, hátulra illesztesz, hogy ne lehessen belebotlani. 2-3.000 Ft.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
Re: Re:Kockológia - számítógépes, telefonos okosságok
« Válasz #468 Dátum: 2013. Augusztus 16. - 22:32:49 »
Gyári reset, plusz törlöd/formázod a memóriakártyát.
Persze ez sem ezerszázalékos, de alapnak megteszi.

Nekem olyan "varázspálca" kellene, ami mondjuk olyanná varázsolja a gépet, mintha azt most vettem volna ki a dobozából.
Elég, ha csak belülről csinálja, nem vagyok telhetetlen, hogy kívül is csillivilli legyen  ;D

Ha a Samsungrol van szo es paranoid vagy,akkor odinnal flashelj ra egy full romot. Az legyalulja teljesen.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető Lacus_65

• Törzstag
« Válasz #469 Dátum: 2013. Augusztus 16. - 22:34:31 »
Elég, ha a megfelelő gombkombinációval indítja újra.
Simán legyalulja magát!

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
Re: Kockológia - számítógépes, telefonos okosságok
« Válasz #470 Dátum: 2013. Augusztus 16. - 22:39:26 »

A legalso opcio  Peti baratja! Csak telefon,nem tablet.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető Lacus_65

• Törzstag
« Válasz #471 Dátum: 2013. Augusztus 16. - 22:47:48 »
Jaja!
Először én is erre céloztam.
De a nagyon parások újraírathatják az egészet, ha a megfelelő gombokat lenyomva tartják.

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
Re: Kockológia - számítógépes, telefonos okosságok
« Válasz #472 Dátum: 2013. Augusztus 16. - 22:49:59 »
Mire gondolsz pontosan?

Nem elérhető Lacus_65

• Törzstag
« Válasz #473 Dátum: 2013. Augusztus 16. - 22:58:21 »
Elkezdtem leírni, de rájöttem, hogy így egyszerűbb: http://www.hardreset.hu/samsung-gt-s5570-galaxy-mini-hard-reset.html
Persze alapon bőven elég menüből!  :sör:

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #474 Dátum: 2013. Augusztus 17. - 01:48:43 »
Asztali PC-t akarok wireless hálózatra csatlakoztatni (nem akarok kábelezni).  Választanom kellene egy USB wifi kütyüt, javaslatok, vagy tökmindegy?  Van ami egész pici, van amin antenna is van, melyik kell nekem?  Ezek random találatok, fogalmam sincs a márkákról, vagy hogy egyáltalán számít-e.
Kb 10m-re lesz a routertől, közte 1, max 2 téglafal.  Minél kisebb annál jobb, nyugdíjas szüleimnek csinálom és ha kilóg valami a gépből akkor 100% hogy véletlenül kihúzódik, aztán jön a telefon hogy nincs net.
A 10m, az kérdéses, a falak miatt... mindenképp az antennás változatot! még lehet így is szívás lesz. Nálam telefon, tablet már elég gyengén megy otthon kb 10-15m-re légtávolságban, az usb wifin a leggyengébb (sztandard még PCI-s fajta volt nálam próbálva), néha elvesztette a kapcsolatot. Tableten, telefonon -70-80db-t mutat a jelerősségmérő program kb. 10m-re, az Evolve telefonban van ezek közül a legjobb hardver vagy belső antenna... itt is van egy jó pár 10-es válaszfal... a router pedig egy Cisco középkategóriás, de jóféle. Állítólag a bibi nálam ott lehet, hogy van egy vastag vasgerendás tartófal közvetlen a router mellett, ami a szakik szerint a gondot okozhatja. Szóval szüleidnél lehet a 10m bármivel teljesen jó lesz. Egy mobillal vagy tablettel azért érdemes lehet egy felmérést csinálni. Az androidra telepithető progi neve pedig Wifi Analyzer.     

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #475 Dátum: 2013. Augusztus 17. - 08:33:39 »
Ha asztali géphez kell, ne légy rest kihúzni a tyúkbelet!
Biztos sávszélesség, nincs még egy sugárzó kütyü a lakásban, blablabla...
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #476 Dátum: 2013. Augusztus 17. - 08:54:45 »
Ha asztali géphez kell, ne légy rest kihúzni a tyúkbelet!
Biztos sávszélesség, nincs még egy sugárzó kütyü a lakásban, blablabla...
Magamnak talán kihúznám, de ahhoz hogy apám kétnaponta félórát netezget, szerintem abszolút felesleges.

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #477 Dátum: 2013. Augusztus 27. - 12:08:53 »
Segítsetek nekem androidos telefont választani... Fontos: dual sim.  Méret nem fontos, minél kisebb annál jobb.  Effektíve az idő 2%-ban használnám az "okos" funkciókat, ami érdekel az hogy Google Calendar menjen rajta, meg néha egy Google Maps, lehetőleg mindkettő offline is (nyilván ha lementettem a térképet, stb, szóval biztos kell bele egy sd kártya).  Böngészni, játszani gyakorlatilag soha, van egy Nexus 7, azzal is eljutottam oda hogy nyaralásra elviszem, munkára alkalmatlan.

A telefon minél olcsóbb, annál jobb, a telefonjaim drámai halálokat szoktak halni 2-3 év után.  Kinéztem egy Alcatel 918D-t, azon az alapon hogy ha beejtem a vízbe akkor nem bukok annyit, de fogalmam sincs róla hogy az én szempontomból lesz-e lényegi különbség az Android 2.3 és a 4.x között, mert az utóbbiak jóval drágábbak, ráadásul 4" már ritka, mindenki szeret nagyobb lenni, nekem meg kifejezetten kisebb kell.

Az is opció ha várjak még ezzel, ha vki ezt tanácsolja.  Hátha kijön egyre több dual sim.

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #478 Dátum: 2013. Augusztus 27. - 12:13:06 »
Sony Tipo Dual vagy Galaxy Ace Duos?
Egyik sem nagy.
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #479 Dátum: 2013. Augusztus 27. - 12:21:57 »
Böngészni, játszani gyakorlatilag soha, van egy Nexus 7, azzal is eljutottam oda hogy nyaralásra elviszem, munkára alkalmatlan.
Toz-zi, bújj elő a sötétből!

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici