Szerző Téma: Kockológia - számítógépes, telefonos okosságok  (Megtekintve 458277 alkalommal)

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
Re:Kockológia - számítógépes, telefonos okosságok
« Válasz #885 Dátum: 2014. Január 20. - 07:52:59 »

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #886 Dátum: 2014. Január 20. - 08:17:04 »
És akkor jöjjön - egy szintén hosszabb - szöveges válasz - Windows-Nokia Lumia 520

A Tapatalkra elsőre én is azt hittem, h működésképtelen sz@r. Azt hiszem, egy account létesítése után oldalra kell görgetned a fiókok menüpontig, és ott tudod hozzáadni. Vagy... Passz. Az az igazság, h nekem is eltelt 2-3 nap, mire rá tudtam jönni. Ha nagyon nem megy, majd beülünk egy sörözőbe/akárhova és megpróbálom a tiéden is beállítani :)

Egyebek:
- "Ha százhúszezerért adnának ilyen oprendszert, biztos odab@szom, de így kimondottan elégedett vagyok. " Kapsz annak a duplájáért is WP8-as Nokiát :)

+WP8 gyors és stabil
+ami nekem kell program, annak mind van alternatívája a wp-n
+maga a telefon ár/érték aránya verhetetlen (ne feledjük, karácsony előtt a szolgáltatóknál feltöltőkártyásan 28eFtért is haza lehetett vinni)
+összesen kétszer fagyott le eddig (android többször cserbenhagyott)
+ingyenes offline navigáció
+naponta frissülő, ingyenes, tök jó háttérképek (Bing háttérképek - én 3 nap alatt megunom a háttért, így ezzel sem kell külön foglalkozni)
+jó frissítési ellátottság (a következő hetekben lapjuk a Nokia Black+Windows GDR3 frissítését, és még tavasz végén biztosan megkapjuk a WP 8.1 frissítést)

-teli van apró, bosszantó hülyeséggel (nem állíthatsz saját emlékeztető hangot - elvben ez a mostani frissítéssel változni fog)
-nem fejlesztenek annyira még programokat rá - TOZ biztos hiányolná az ncore-ral összekötött felhőalapú csuda-voip programját, mely esemény esetén automatikus értesítést továbbít a lakása - szintén online - konyhai berendezéseire.
-nincs gmail push (állítólag nem a ms tehet róla, a google szopat minket)
-nem túl jó a közelségérzékelő, SicT rendszeresen panaszkodik, hogy tartásba teszem a fülcimpámmal (természetesen ő nyom ki engem, csak megpróbálja rám fogni  ;D)

Én alaposan utána olvastam a rendszernek, mielőtt megvettem; ráadásul a munkahelyemen több embernek volt már 520-asa, így tudtam mit veszek. Elégedett is vagyok vele. Ráadásul gyakorlatilga most az 520 letarolta az olcsó okostelefon szegmenst, ha a windows nem rontja el a továbbiakat a nokia felvásárlás után, biztos vagyok benne, h 2 év alatt ugyanolyan használható/menő/praktikus/... op.rendszer lesz, mint az android, vagy az ios. Viszont, azt is készséggel elismerem, hogy a középkategória felsőbb részén (értsd: mondjuk 80eFt felett) Androidot vettem volna (bár most már szemezek a Lumia 925-tel  :evil: ) - ott már nincs az olcsó Androidosokra jellemző fagyás, memóriahiány és igénytelenség.

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #887 Dátum: 2014. Január 20. - 10:12:49 »
Rágalom. A konyhában nincs intettem lévő eszköz. :crazy:
Android a fregmentalt eszközök miatt problémás sok esetben. Nexus vonalon élet stabil a tiszta rendszer, amibe nem mokol bele a hw gyártó.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #888 Dátum: 2014. Január 20. - 10:23:48 »
Az a Swiftkey gyerek megint irkál...
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #889 Dátum: 2014. Január 20. - 11:30:43 »
Három nap után még mindig elégedett vagyok, annak ellenére, hogy Win. Hozzáteszem, ez életem első Windowst futtató számítógépe, sőt, ez az első Nokiám is.
Tapatalkon elsőre meglett a fórum, a késes ikon is azonnal megjelenik, csak aztán elakad a dolog. Vagyis nem akad, hanem töltöget a végtelenségig.

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #890 Dátum: 2014. Január 20. - 11:36:50 »
Három nap után még mindig elégedett vagyok, annak ellenére, hogy Win. Hozzáteszem, ez életem első Windowst futtató számítógépe, sőt, ez az első Nokiám is.
Tapatalkon elsőre meglett a fórum, a késes ikon is azonnal megjelenik, csak aztán elakad a dolog. Vagyis nem akad, hanem töltöget a végtelenségig.
Ezt így elsőre nem tudom. Próbáld törölni (újraindítás telefon) - újratelepíteni.

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #891 Dátum: 2014. Január 20. - 11:38:35 »
Ammá megvolt...

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #893 Dátum: 2014. Január 20. - 13:39:00 »
Nekem is beesett egy céges lumia 520. Annak ellenére, hogy mennyire ódzkodtam az érintőképernyős cuccoktól, kifejezetten meh vagyok vele elégedve. Egy olyan kérdésem van az ablakokat(vagy csempék?), hogy lehet cserélni/átszabni?

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #894 Dátum: 2014. Január 20. - 13:51:03 »
Nekem is beesett egy céges lumia 520. Annak ellenére, hogy mennyire ódzkodtam az érintőképernyős cuccoktól, kifejezetten meh vagyok vele elégedve. Egy olyan kérdésem van az ablakokat(vagy csempék?), hogy lehet cserélni/átszabni?
Színeket a beállítások-témánál; a méreteket pedig hosszan rájuk nyomva (kockák jobb alsó-felső sarkában jelenik meg az irányokat mutató nyíl, azokat nyomogasd) tudod 1. eltüntetni 2. kis ikonba 2. normál kockába 3. fekvő téglalappá alakítani.

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #895 Dátum: 2014. Január 20. - 15:43:30 »
Színeket a beállítások-témánál; a méreteket pedig hosszan rájuk nyomva (kockák jobb alsó-felső sarkában jelenik meg az irányokat mutató nyíl, azokat nyomogasd) tudod 1. eltüntetni 2. kis ikonba 2. normál kockába 3. fekvő téglalappá alakítani.
Köszi  :thanks:

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #896 Dátum: 2014. Január 31. - 17:02:23 »
Androidos alkalmazás, amivel nyomon követhetjük a borotválkozási szokásainkat, mit használunk hányszor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rtsapps.shavingbuddy
Melyik háziállatnak van nyomása, ellenállása és fázisszöge is? A csirkének, mert az Bar-Ohm-Phi!

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #897 Dátum: 2014. Január 31. - 17:46:09 »
Androidos alkalmazás, amivel nyomon követhetjük a borotválkozási szokásainkat, mit használunk hányszor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rtsapps.shavingbuddy
:hurra:
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #898 Dátum: 2014. Január 31. - 18:28:09 »
Elmagyarázza vki hogy ez miért jó?

Nem elérhető cbandi

• Törzstag
« Válasz #899 Dátum: 2014. Január 31. - 20:34:49 »
Jópofa. :thumbup:

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici