Szerző Téma: Kockológia - számítógépes, telefonos okosságok  (Megtekintve 458810 alkalommal)

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
Re:Kockológia - számítógépes, telefonos okosságok
« Válasz #990 Dátum: 2014. Február 06. - 23:15:48 »
22"-os monitorral használom a ProBook-omat a munkahelyen.  ;)

Épp mostanában állok vissza normál PC-re, hiányzik a nagy monitor  ;D
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #991 Dátum: 2014. Február 07. - 07:10:32 »
Detto. Dokkolóban a munkahelyen a cucc, ha kell kikapom. Amugy meg nagy fullHD monitor, egér, billentyűzet.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #992 Dátum: 2014. Február 07. - 07:18:59 »
Detto. Dokkolóban a munkahelyen a cucc, ha kell kikapom. Amugy meg nagy fullHD monitor, egér, billentyűzet.

Szerintem is ez a jövő. Az asztali gépek szerintem lassan kiszorulnak a perifériára. Nemrég voltam egy nagy tervezőcégnél, Laptopokat használnak dokkolókkal.

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #993 Dátum: 2014. Február 07. - 07:28:03 »

Detto.
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #994 Dátum: 2014. Február 07. - 07:56:59 »

Szerintem is ez a jövő. Az asztali gépek szerintem lassan kiszorulnak a perifériára. Nemrég voltam egy nagy tervezőcégnél, Laptopokat használnak dokkolókkal.

Nem fog, mert az asztali rugalmassága a harvere felé, sok esetben nem nélkülözhető.
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #995 Dátum: 2014. Február 07. - 08:25:24 »

nem tudom máshol mi a helyzet, de a cégemnél kb. 2004-2005 óta ez a hivatalos "company policy". 3 évente cserélik a laptopokat, irodában mindenki dokkolót használ + monitor. a jövő szerintem az lesz (ami már tulajdonképpen így vagy úgy működik is), hogy mondjuk egy mobilnak nevezett eszközt a munkahelyünkön, otthon bedugunk a dokkolóba, aztán mint számítógép fog működni. persze rengeteg dolgot kell még addig megoldani (op.rendszer függőség, security, privát és céges adatok kezelése, adatok tárolása lokálisan vagy felhőben stb. stb.).
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #996 Dátum: 2014. Február 07. - 08:44:39 »

Nem fog, mert az asztali rugalmassága a harvere felé, sok esetben nem nélkülözhető.

Én inkább úgy mondanám, hogy előfordulhat olyan eset amikor nem nélkülözhető, de azok is kifejezetten célgépeknél.
A grafikai megjelenitést leszámitva nem igazán tudom hol lenne hátrányban a laptop a desktophoz képest.

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #997 Dátum: 2014. Február 07. - 09:28:33 »

Én inkább úgy mondanám, hogy előfordulhat olyan eset amikor nem nélkülözhető, de azok is kifejezetten célgépeknél.
A grafikai megjelenitést leszámitva nem igazán tudom hol lenne hátrányban a laptop a desktophoz képest.

Haaat még tudok párat

Minden olyan esetben ahol célzott konfigurációra van szükség.
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #998 Dátum: 2014. Február 07. - 16:30:41 »
:+1: ,
T sorozathoz lehet külön is zsanért venni, érdemes utánanézni, hátha az Edge esetében is megoldható.
Egyébként van Lenovos szakember köztünk, érdemes őt is megkérdezni  ;)
Kösz, elsőre megragasztom, és kilazítom kicsit a zsanért. Nagyon fogta, a laptop műanyag része pedig nem bírta az erőkart. Guglizás alapján amúgy típushiba, következő szériában kijavították.
Na ma megcsináltam: Conrad-ban kaptam pici villáskulcsot (5mm) amivel ki tudtam lazítani a zsanérokat, így már nem feszítik annyira nyitáskor, törött részre epoxy, és hogy ki is tartson a szétfeszülő részre duct tape. Szépen tart minden. Csak kicsit úgy néz ki, mint amit egy Mad Max filmben a túlélők előástak a sivatagból :)

Nem elérhető Lacus_65

• Törzstag
« Válasz #999 Dátum: 2014. Február 07. - 17:12:15 »
Ne izgasd Magad ezen!
Én is nem régen építettem epoxyból nb ház pótlást!
Egy 6 éves NB-hoz 35 EFt lett volna az alsó burkolat, ezt is a zsanér törteki.
Szépen kapott epoxy-t, lecsiszoltam, alig látszik, hogy pótolva van.
Zsanér szépen kilazítva, az nem töri ki újból!  ;D

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #1000 Dátum: 2014. Február 07. - 18:18:30 »
Én is dokkolóval használom, külső monitor sokat segít, viszont erősítőre kötve az integrált hangkártya azért alulmarad egy profi kártyával szemben, szeretem jó minőségben hallgatni a zenét.

22"-os monitorral használom a ProBook-omat a munkahelyen.  ;)

Épp mostanában állok vissza normál PC-re, hiányzik a nagy monitor  ;D
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #1001 Dátum: 2014. Február 07. - 18:50:31 »
Külső monitor. Ma ügyeztem egy 24es fullhdt az irodába. Fene gondolta volna, hogy 2 inch ennyit számít... Sokkal jobb. Bár eddigi legjobb a fullHDmegegypici felbontasu IPS 24es volt (valami HP), azt imádtam.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #1002 Dátum: 2014. Február 07. - 20:13:35 »
Ki milyen dokkolót használ?
Buga Józsi nem szép ember, de gavallér...

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #1003 Dátum: 2014. Február 07. - 20:17:48 »
Amit adtak a géphez...

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #1004 Dátum: 2014. Február 07. - 20:20:12 »
Amit vettem a géphez (gyári) :D
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici