thomasrc - mivel gőzölsz? Hideg legyen a tej is, meg a fém edény is. Valószínűleg nem sikerül homogénre a habod. Ne engedj be túl sok levegőt gőzölésnél a tejbe, akkor tudsz mikrohabot készíteni latte arthoz. A tej is számít, de nem annyit, mint a többi; minél magasabb a fehérjetartalma(nem a zsírtartalma), annál egyszerűbb. A technikát nem írom, gép függő is, meg erről már láttál videókat.
Na már most leszögezném, hogy én mezei bögrében (nagy méretű) gőzölök, az a fém cucc még beszerzés alatt van.
Hipermarketekben nézegettem, de szerintem rossz helyen keresem, mert nem láttam még olyat. Lehet, hogy a bögre lenne a probléma forrása? Tejből 3,5%-osat használok, ebben úgy néztem, hogy 3g fehérje van. Ezzel kapcsolatban hiányolom is, hogy rengeteg videóban nem említik meg, hogy milyen tejet használnak/érdemes használni...