Velo, miért törölted a hozzászólásodat?!
Mert a jelek szerint hülye tanácsot adtam
én anno csak a feleségem miatt ástam bele a kávézásba.
sok mindent kiprobáltam,szinte az összes bialettit,aztán jött az espresso.
elöször Rancilio volt majd egy új Gaggia,,de nem szerettük őket ,mert lassan melegedtek,a kávékészítésnél meg kellett adni a módját.
Az elkészített kávé minősége is változott,ha nem pontosan volt vezényelve a szertartás.olyan embernek való aki kihozza belőle a maximumot, de a feleségem csak mindig egyformán jót akart inni és egyszerűen.
Egy szó mint száz a nejem nem szerette,macerás volt és más megoldást kerestem.(ekkor még én nem kávéztam nagyon,csak hébe hóba)
Ekkor olvastam Olasz fórumon,és amerikai olaszok fórumán az ec155-ről-mint nagyon olcsó alternativáról.
Megvettük és bejött a nejem is és én is szeretem, hamar melegszik,mindíg egyforma finom kávét főz,de tényleg rendeset,tartja a cukrot és az ize is rendben van nagyon, két per alatt üzemkész, és a daráló is teljesen jól teszi a dolgát.
És ennek már két-három éve.
Ha valaki kiváncsi rá szivesen látom egy kávéra.