Szerző Téma: Élvezeti topik: kávé, tea, bor, párlat, dohány stb.  (Megtekintve 641846 alkalommal)

Nem elérhető velosolex

• Új tag
  • *
  • Игрушка
Re:Élvezeti topik: kávé, tea, bor, párlat, dohány stb.
« Válasz #2460 Dátum: 2015. Február 20. - 10:34:08 »
Malac
olyan vagy mint egy jó kis sörte pamacs....
Az elején kicsit szúrkál, kicsit büdös de nagyon fantasztikusan dolgozik,és nagyon szeretjük :cimbi:
 :sör:
Мы все игрушки
Nous avons tous les jouets
We all toys

Nem elérhető creativehun

• Törzstag
« Válasz #2461 Dátum: 2015. Február 20. - 10:37:33 »
Van miért dicsekedned!
Ha 25-év eltelt, és még mindíg helyesnek bizonyult az akkori döntésed, akkor légy is büszke rá, és dicsekedj vele.
 :offtopik: a mostani Toyoták sehol nem lesznek 25-év múlva ebben biztos vagyok. :borosta:

No igen...sajnos én is attól tartok,hogy a mostaniak minősége sehol nincs az akkoriakhoz képest.
Lányom mindig mondja...apa nem cseréljük le az autót...már 25 éves?! Erre én: Meg vagy Te őrülve ...egy pöccre indul a legnagyobb hidegben is...műszakin kívül még egy büdös vasat nem kellett ráköltenem  ...én ilyenkor szoktam mindig olajat,olajszűrőt + levegőszűrőt is cserélni ...az egész kocsiért...jó esetben ha..kapnék 200-at...dehogy cserélem le..majd ha elment az eszem...ez egy tökéletes autó...ahogy 25 éve a japánok összerakták.

Az már csak hab a tortán és félve merem leírni...mert most nagyon kikapok sokaktól...,hogy kb 3 éve érzem,hogy kuplung szarakodik...erre leesett,hogy basszus...én ebbe még soha a büdös életbe nem tettem kuplung olajat...szóval 22 évet ment...az én hülyeségem miatt... az eredeti gyárival  :fetreng:
Style: safety razor
Hardware: Gillette Adjustable Safety razor 1-9/slim/ I 3 data code,Mühle super badger silver tip shaving brush
Software: | Trumper Rose Shaving Cream| Trumper Coral Skin Food

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #2462 Dátum: 2015. Február 20. - 10:48:28 »
Velo, nem tudom miről beszélsz... egy Omega malacom van, sosem szurkált és sosem volt büdös. ;)

Járok én gyalog, biciklikkel, motorral, olcsóbb/drágább autókkal is, mikor hogy hozza a sors/szükség, de szerintem az a jó, ha eszköznek tudjuk kezelni őket, nem célként.
Cél az lehet mondjuk egy család sok-sok SZÉP gyerekkel.
De ha valakit az tesz boldoggá, akkor legyen cél egy szép autó "a felesége feneke alatt/a garázsában"... a lényeg a boldogság elérése.
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #2463 Dátum: 2015. Február 20. - 10:50:23 »
A végén a lényeg. Mindenkinek MÁS az értékrendje, amit megtanulunk szép lassan tiszteletben tartani vagy legalábbis helyén kezelni/elfogadni. DE a legfontosabb persze mindig a Család, ugye. A tárgyak maximum fetisizálhatóak:))
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető velosolex

• Új tag
  • *
  • Игрушка
« Válasz #2464 Dátum: 2015. Február 20. - 10:54:36 »
Megmondtad a különbséget.
Mert ez még eredeti Japán.
Én autókkal foglalkozom.
Tényleg van ,tapasztalható különbség a Japán és a más országban gyártott "Japán" autó között.
Sajnos az Európai piacra gyártott Japán autóknak teljesen ugyanaz a beszállitoi köre mint a Német vagy Francia, vagy Olasz autóknak.
A Japán autók a 80-as tól 0 2000-ezres évekig élték aranykorukat, az európai modellek pedig ugy 78-tól 2001-ig a mélypontjukat.
Ma sokkal kiegyenlitettebbek a különbségek.
2005-után az európai modellek minősége jelentősen javult, az európában gyártott Japán modelleké viszont stagnált, igy szerintem ,most nagyon egy minőség szinte az összes új autó.
Мы все игрушки
We all toys

Nem elérhető velosolex

• Új tag
  • *
  • Игрушка
« Válasz #2465 Dátum: 2015. Február 20. - 11:02:25 »
Velo, nem tudom miről beszélsz... egy Omega malacom van, sosem szurkált és sosem volt büdös. ;)

Járok én gyalog, biciklikkel, motorral, olcsóbb/drágább autókkal is, mikor hogy hozza a sors/szükség, de szerintem az a jó, ha eszköznek tudjuk kezelni őket, nem célként.
Cél az lehet mondjuk egy család sok-sok SZÉP gyerekkel.
De ha valakit az tesz boldoggá, akkor legyen cél egy szép autó "a felesége feneke alatt/a garázsában"... a lényeg a boldogság elérése.

Na ezt most szerintem nagyon jól leirtad.
És igaz is,meg nem is.
Igazad van mert tényleg a család a legfontossabb, mindenek előtt áll nálam is.
De mégsem igaz teljesen,mert az ember néha szereti a tárgyait fetisizálni.Ha te nem szeretnéd a tárgyaidat akkor most a család,gyerekek,papa,mama fórumban beszélgetnénk éppen ,nem itt ezen a fétis fórumon.
Мы все игрушки
We all toys

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #2466 Dátum: 2015. Február 20. - 12:09:42 »
creativehun- Először is boldogat!  ;D
Másodszor, evvel nem dicsekedünk!!! ha rendesen használnád a kocsit ( tehát évi 20-30e km) akkor a kupplung már rég beesett volna, fékeid nem lennének 2 év után.. a váltóolaj, az ami egész sokáig bírja még akkor is, ha már tiszta szurok az olaj..., de azt is illik 5 évente lecserélni. A kuplung amiről szó van, hidraulika olaj és egy körön van a fékekkel. Ezt a folyadékot, kevés km használat mellett is illik max 4 évente lecserélni! Csak azért szólok, hogy tudd, hogy amit leírtál, abból az következik, hogy a kocsid egyrészt életveszélyes, másrészt úgy leamortizáltad a karbantartás hiányában, hogy tényleg nem ér semmit! ( barátilag jelzem  :cimbi:) 20 éves Toyoták amúgy kivisznek a világból tény és való, de olaj és szűrőn kívül van még egy halom karbantartás, amire azért illik odafigyelni, nehogy egyszer 100-nál beessen a fék.. vagy kiszakadjon a futómű stb.  :fenek: :cimbi: Szóval nagyon gyorsan irány egy állapotfelmérés szerintem, akarunk még veled csevegni jövő ilyenkor  is!

Van miért dicsekedned!
Ha 25-év eltelt, és még mindíg helyesnek bizonyult az akkori döntésed, akkor légy is büszke rá, és dicsekedj vele.
 :offtopik: a mostani Toyoták sehol nem lesznek 25-év múlva ebben biztos vagyok. :borosta:

No igen...sajnos én is attól tartok,hogy a mostaniak minősége sehol nincs az akkoriakhoz képest.
Lányom mindig mondja...apa nem cseréljük le az autót...már 25 éves?! Erre én: Meg vagy Te őrülve ...egy pöccre indul a legnagyobb hidegben is...műszakin kívül még egy büdös vasat nem kellett ráköltenem  ...én ilyenkor szoktam mindig olajat,olajszűrőt + levegőszűrőt is cserélni ...az egész kocsiért...jó esetben ha..kapnék 200-at...dehogy cserélem le..majd ha elment az eszem...ez egy tökéletes autó...ahogy 25 éve a japánok összerakták.

Az már csak hab a tortán és félve merem leírni...mert most nagyon kikapok sokaktól...,hogy kb 3 éve érzem,hogy kuplung szarakodik...erre leesett,hogy basszus...én ebbe még soha a büdös életbe nem tettem kuplung olajat...szóval 22 évet ment...az én hülyeségem miatt... az eredeti gyárival  :fetreng:

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #2467 Dátum: 2015. Február 20. - 12:17:00 »
Az én Deawoo Nexiám is 20 éves!  ;)
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #2468 Dátum: 2015. Február 20. - 12:58:59 »
Igazad van mert tényleg a család a legfontossabb, mindenek előtt áll nálam is.
Mesélj Velo, hány gyereked van, mekkorák, milyen az ivararány?
Ne csak mindig a tárgyak...

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=dZxHf46kRg8" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=dZxHf46kRg8</a>

Nem elérhető creativehun

• Törzstag
« Válasz #2469 Dátum: 2015. Február 20. - 13:08:47 »
Penge: Először is Köszönöm!  :bow: :)

Másodszor..nem nem...ennél a típusnál a kuplungba külön tartályba megy az olaj...nem is nagyon van szem előtt...a fél olaj természetesen mindig megfelelően feltöltésre került,az autóval soha semmi gond nem volt így aztán a fenének sem jutott eszébe,hogy a kuplungba is kellene külön olajat tölteni...csak amikor nehezebb volt a váltás akkor olvastam utána a dolognak..mert azt hittem kuplungos lett a kocsi...aztán kiderült,hogy nem..a kocsinak semmi baja csak a tulaj feledékeny..egyébként a kocsiban 250 ezer feletti km van..és ennek még nem tekergette senki az óráját sehova  :whoops:
Át van nézve időszakonként egy baráti szerelő által...az más kérdés,hogy a műszakin szükséges ez-az csere kivételével ami szükséges...még nem kellett rá költeni...de köszönöm a baráti aggódást...én is szeretnék még nagyon sokáig itt beszélgetni veletek! :cimbi:
Style: safety razor
Hardware: Gillette Adjustable Safety razor 1-9/slim/ I 3 data code,Mühle super badger silver tip shaving brush
Software: | Trumper Rose Shaving Cream| Trumper Coral Skin Food

Nem elérhető velosolex

• Új tag
  • *
  • Игрушка
« Válasz #2470 Dátum: 2015. Február 20. - 13:58:50 »
Igenis ,már válaszolok is.
Egy gyönyörű, és okos kislányom van ő 12-éves, és egy kedves, játékos ,okos kisfiam aki 8 éves.
A párommal együtt ők hárman a mindenem...
Мы все игрушки
We all toys

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #2471 Dátum: 2015. Február 20. - 14:18:33 »
creativehun- akkor megnyugodtam... :2thumbup: A "nem költöttem még egy fillért sem a kocsira", akkor ez így nem teljesen igaz. Sajnos van olyan ismerősöm, akinél ez abszolút értékben értendő és a gépe állapota természetesen életveszélyes ( és nem érdekli). A műszaki vizsgán pl. nem derül ki, hogy fékolaj mikor volt cserélve...( ha fog) Az aztán egy olyan dolog, hogy egyszer csak kiszakad egy tömítés és hirtelen nem lesz fék...
velo- rég beszéltünk! Üdv a kicsiknek is!

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #2472 Dátum: 2015. Február 20. - 14:26:48 »
A srác akkor már lassan borotválkozhat is... a vezetésről nem is beszélve. :sör:

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #2473 Dátum: 2015. Február 20. - 15:30:33 »
Jogsim sincs, nem hogy autom.  :borz2:
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető velosolex

• Új tag
  • *
  • Игрушка
« Válasz #2474 Dátum: 2015. Február 20. - 16:17:48 »
A srác akkor már lassan borotválkozhat is... a vezetésről nem is beszélve. :sör:

:sör:

Neked ,hány gyermeked van?
Mit lehet tudni róla,róluk?

Мы все игрушки
We all toys

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici