Nekem tetszett a beszámoló, szívesen olvastam mindkettőtökét! Szuper hely lehet, de valószínűsítem nem az én stílusom... (legyen tv, wifi és bazi nagy wellness részleg, hangos gyerekzsibongással...stb.)
szal inkább nem akarok magamba roskadni, majd ezt jó drágán ott levezetni...
Az étel árakat elnézve, nem kiugróan drága és ha megnyugtat bárkit is, én ettem már az elvárásaimhoz képest sokkal gyengébben elkészített ételt, mondjuk ehhez képest is 5-szörös áron... Ami a "visszagondolva sem tudom mit ettem, ill. mi úszott a levesben" amúgy szörnyű gondolathoz!: Nyílt a házamhoz viszonylag közel egy "annyit eszel amennyit bírsz másfél órában egy ezresért" étterem... nálam most ez az amúgy élvezhető szint dukál... Nem én szedek, csak mutogatok, mit kérek a tányérra... Legutóbb kértem vagy 6 féle rántott cuccot. Ezek közül az egyik nem tudtam mi volt, érdekes volt, ilyet még nem hiszem, hogy ettem... A következő kanyarnál gondoltam rákérdezek a szedő hölgynél, hogy az az izé micsoda. A válasz kemény volt.: ő sem tudja. Nem baj, szedjél még az anyádúristenit
gondoltam a következő egyben utolsó kanyarnál bepróbálkozom a másik szedő legénynél, biztos megmondja mit eszem ilyen jóízűen... Hát komoly csalódás volt, mert ő sem tudta... Kértem, hogy kérdezzen rá a szakácstól a konyhában, mert kezdek aggódni... Bement, majd kiderült, hogy a szakács mester ideiglenesen elment, a kisegítő ember pedig hosszasan nézte az amúgy kis nudlikra emlékeztető panírozott rántott cuccost, de ő sem tudott választ adni... Így utólag tényleg nem tudom mit gondoljak mit ettem egész jóízűen...
Szóval a nagyon hasonló feeling megvolt nekem is csak minden tekintetben jóval alacsonyabb színvonalon!