Mondjatok már véleményt az alábbi dologban
A képen ugyanazon üzletlánc, ugyanazon saját márkás, ugyanazon dobozolású kakaópora van. A mai csúf természetes fényviszonyok mellett a kép és a színhűség pocsék, de látható a különbség. A baloldalihoz hasonló árnyalat az, amihez eddig többnyire volt szerencsém, a jobboldali számomra a meglepő. Nem tudom eldönteni, hogy az eddigiek voltak hitványak, vagy a mostanival van gond. A sötétebbnek - elvileg a jobb minőségű kakaó inkább ilyen - kevésbé van kakaóillata és szinte fekete földszínű, az abból készült kakaó is hasonló színű lesz, szinte olyan, mint a sár. Ízre is kevésbé "kakaós", bár lehet ugyebár, ha az ember a sz*rhoz szokott, akkor a jót nem feltétlenül ismeri fel. Szóval emiatt merült fel bennem a kérdés.
Szerintetek?
Jó lenne kiindulni mondjuk egy Bensdorp kakaóporból, amihez nem volt még szerencsém, de talál lehetne "referenciának" tekinteni.