Ez már rajtad áll. A "Gombnyomásra akarok tökéletest"-re reagáltunk csak.
És ez hol nem jön össze azzal, hogy mindent beállítok?
Max. ott, hogy a gép nem fogja tudni mindig ugyanazt produkálni, amit más főzőknél én folyamatosan ellenőrzök a látás csodájának köszönhetően. De mindegy, nem ez zavar, hanem a minden fórumon felemlegetett szervízigény.
Ott, hogy a gombnyomásra a gép jó esetben 3 erősséggel operál, meg 3 vízmennyiség beállítással. Egy jó darálón minimum 3-4 fokozat között játszol eszpresszó tartományú finomságban. Egy igazán jó darálóban meg végtelen számú beállítás lehetséges, mivel fokozatmentes és mikrocsavar, vagy hernyócsavar beállítása van.
Egy jó eszpresszógépen a hőfokkal tudsz játszani, a gombnyomásos verzión nem tudod beállítani. Egy robusztás blendnek van, hogy 88°C kell. Egy Yirga meg megkéri a 93-94°C-is. És óriási különbség tud születni 1 fok eltérés esetén is ízben.