Szívesen!
Sajnos én most rendeltem meg néhány napja a szűk havi adagomat, de ezt nem hiszem, hogy kihagyom.
Igen, a rendeléskor csak egy rendelési számot dob fel, de 1-2 napon belül már küld János egy automatikus üzenetet az MPL-es kiszállításról. Szerintem érdemes közvetlenül náluk regisztrálni, és akkor kapod a hírlevelet, meg az akciós értesítőket; ingyenes kiszállítás, plusz kávé ingyen, jó árak stb. Egyébként mindig van néhány piros betűs, akciós ár az oldalukon, ezekből is veszek általában.
Ez a pasas nem semmi!
Későn értem be dolgozni, útközben jutott eszembe, hogy ha jön a csomag, ki is kéne fizetni, de elfelejtettem szólni a többieknek. Beérek, ott a csomag az asztalon. Dejó, megmentettek, kinek tartozom? Senkinek, 0 Ft van a csomagon.
Gondolkozom, hogy mikor utaltam át, nem emlékszem… perszehogy nem utaltam, hiszen válaszímél sem jött. Kibontom, a csomagban kézzel írott, tételes számla, meg egy cetli, rajta kézzel írva a számlaszám, ahova utalhatok.
Egyetlen ilyen őrültet ismerek még, ő mondjuk félmilliós számítógépeket szokott így odaadni : ) Szimpatikus üzletpolitika.