Idézetet írta: mad.just mad. - 2014. Március 20. - 10:09:23Hagyjad má'... Olyanokat találnak ki a lányok, hogy megáll az ész. Enyém a búzasörre mondja, hogy poshadt íze van.Na, majd keresek egy ilyen Weston-féle szájdert Igazából a cidereket szereti, de ő inkább a szénsavas almalé kategória felé indult el (pl.: Somersby) én inkább a karakteresebbeket kedvelem. Eddig Stongbow-t vettem, de ez a Weston üt mindent. Csak marha drága...
Hagyjad má'... Olyanokat találnak ki a lányok, hogy megáll az ész. Enyém a búzasörre mondja, hogy poshadt íze van.Na, majd keresek egy ilyen Weston-féle szájdert
Kipróbáltam a Kapucziner Velencei Gondolások kedvence kávét, Brikkában és Mini Espresso-ban is nagyságrendi ugrást jelentett. Ajánlom.
Én a Palermo aranyát szoktam náluk venni, ha Győrben járok – sajnos, ritkábban, mint kéne...
Igen, szerintem sokkal jobb, mint a szokásos boltiak (Somersby, Strongbow, amikben alma helyett almasűrítmény, citromsav és karamell van, meg aroma).
A ceghez, ahol dolgozom van egy Bortarsasag bolt. Probaltatok mar a. Takler szekszardi hazi vorost magnum (1,5 l) kiszerelesben?Sztem zsenialis!
bevallom Kadarkát még nem ittam korábban, de megrezgette nálam a Cabernet Savignon polcát.
Idézetet írta: edrose - 2014. Március 20. - 17:34:03Én a Palermo aranyát szoktam náluk venni, ha Győrben járok – sajnos, ritkábban, mint kéne... Szólsz, intézem.
Idézetet írta: Szőrmók - 2014. Március 20. - 20:44:09 bevallom Kadarkát még nem ittam korábban, de megrezgette nálam a Cabernet Savignon polcát.Imádom őket, rendszeres szekszárdi kadarka-fogyasztó vagyok. Régebben volt a Törley-féle Szt. István Korona Pincészetnek 2007-es szekszárdi kadarkájuk. Iszonyú nyomott áron ment (kb. 800 Ft/l), nagyon sokat megittunk belőle. A párom akkor kedvelte meg igazán a vörösborokat!
Idézetet írta: GianniV - 2014. Március 20. - 17:40:49Idézetet írta: edrose - 2014. Március 20. - 17:34:03Én a Palermo aranyát szoktam náluk venni, ha Győrben járok – sajnos, ritkábban, mint kéne... Szólsz, intézem. En meg viszem :-)