Irigykedek.
Meselhetnek a torok "borbelyokrol" is:) Igaz a keses borotvalkozast kihagytam naluk, de hajvagas volt tobbszor is. Szokasos "perzselessel" es masszazzsal. Eloszor majdnem elszaladtam. Ok nem beszeltek angolul, en meg torokul.
Torok kv. ugyben szerintem eselytelen. a kulfoldi torok kajazdak legnagyobb reszt olyanok uzemeltetik (dolgoznak benne) akik Torokorszagban hozza se szagoltak a temahoz. A torok haverjaim akiket Ny-abbra vitt a sors egy sem eszik/iszik torok kajazdakban. Egyebkent en kaptam egy torok gepesitett torok kv fozot, mikor eljottem onnan. HAveroktol, meg kaptam jo adag kv.-t is. De nem sikerult sehogysem reprodukalnom azt az izt es legfokepp hangulatot, amit ott kint a bazarban. Nem is iszom torok kv.-t, csak teat. Ahhoz vettem egy jo kis teafozot, egy TEfal forralo (csak Torokorszagban forgalmazzak), de van egy felso resze a koncentratumnak. Igy lehet valoban jo kis voros szinu teat fozni, na meg hat kapom hozza rendszeresen a teat is:) A torok tea fozesnel altalaban elfelejtik megemliteni a kulonbozo weboldalak, hogy a tea koncentratumot nem eleg csak aztatni, mert akkor egy barna keseru lotty lesz. Hanem forraspont kozeleben kell tartani a kiazas idejere.
Ez a frei kv erdekes tema. frei nekem a blikk szintu gagyi ujsagiras kategoriaja volt mindig is. Hiteltelen es faraszto. Ezek utan, hogy kepviselheti a "minoseget" kv fronton?