Szerző Téma: Feather  (Megtekintve 157635 alkalommal)

FBP

• Vendég
Re:Feather
« Válasz #240 Dátum: 2011. Szeptember 03. - 09:01:27 »
Vintidzs vonalrol intezek dragabbat, ha igenyled :-)
Es az is ciki, hogy numero 90bol csak az OC van meg. :-D
Há ja, elég csírának érzem magam emiatt  :fetreng: :fetreng: :fetreng:

Nem elérhető saxon

• Törzstag
« Válasz #241 Dátum: 2011. Szeptember 08. - 10:16:15 »
Ma kipróbáltam a Feather pöngét, köszönet érte -nak. Megegyező körben semmi érdemleges, merőleges körben már a nyakamnál éreztem a változást, az igazi erénye azonban a fordított körben jött el: úgy sikerült az utóbbi idők legbabapopsisabb borotválkozását kihozni, hogy NEM VOLT IRRITÁCIÓ. Így, nagybetűvel, ordítva. Ez csodás. Még tesztelgetem, ha kibír 5-6 alkalmat (Derby nálam szigorúan 3, L SC 4...), akkor kerül, amibe kerül, rendszeresítem  :evil:

Egyébként most tényleg  :borotva:

Megvolt életem első Feather-használata (Lord L6-ban), és csak megerősíteni tudom a fentieket. :borz2: Úgy siklik, mint az álom, tényleg más hangja van, mint a többinek, jóval magasabban serceg. Egy helyen egy óvatlan mozdulat okozott pontvérzést (ahol egyébként nem is szokott lenni), de amúgy semmi. Utána néztem az arcomat - hova kell itt balzsam??? Pici vörösödés azért a nyakon volt, de minden eddiginél jelentéktelenebb. Ezen kívül tökéletes BBS az eredmény. Azt hiszem csatlakozom a Feather-imádók táborához...  ;D

Nem elérhető saxon

• Törzstag
« Válasz #242 Dátum: 2011. Szeptember 14. - 13:07:17 »
Itt is árnyalódik a kép: valóban tiszteletet parancsol az élesség  ::) - ha kicsit is elbízom magam, máris büntet ez a penge. Úgyhogy nem árt az óvatosság és odafigyelés, de ezt a Feather legalább meg is hálálja!

Nem elérhető powerball

• Törzstag
« Válasz #243 Dátum: 2011. Szeptember 16. - 22:54:41 »
Sziasztok

http://connaughtshaving.com/tasds.html

Szeretném kérdezni hogy amit lehet látni azt az állványt? olyat hol lehet venni? 
És mi annak a hivatalos neve amibe belekell állítani a borotvát ?

Előre is köszi   :borotva:

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
« Válasz #244 Dátum: 2011. Szeptember 16. - 23:00:31 »
1. Hol lehet venni? Hát ott, a Connaughtnál, a borotvával együtt!   ;D  Ha meg nem gyári kell, borotvástul, akkor esztergáltatsz egyet magadnak itthon, óccsóért. ;)  (Mintha már lett is volna valami ilyesmi...)

2. A hivatalos neve: borotvaállvány! Esetleg borotvatalp! Netán biztonsági önborotva-készülék tartó talapzat! Ez mind pont ugyanannyira hivatalos név, mint amennyire egyáltalán nem. Magyarán: nincs hivatalos neve nekije...  :)

Nem elérhető poe

• Tag
« Válasz #245 Dátum: 2011. Szeptember 16. - 23:08:17 »
Ugye nem azt akarod mondani, hogy nincs Magyar Nemzeti Hivatalos Biztonsági Borotvaalkatrész És Kellék Megnevezés Deklaráló Hivatal? Egy világ dőlne össze bennem...  ;D
Quoth the raven, `Nevermore.'

Nem elérhető powerball

• Törzstag
« Válasz #246 Dátum: 2011. Szeptember 16. - 23:19:18 »
Van itt mellettem egy esztergáló :D műhely majd tiszteletemet teszem :D   ;D
De ha már ott vagyok megkérdezem hogy nehezebb nyelet tudnának e esztergálni nekem a borotvára   :o  Ez eddig eszembe sem jutott  ;D :evil: 

Gondolom a nyelet azt alumíniumból csinálják ugye? Vagy acél ?

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
« Válasz #247 Dátum: 2011. Szeptember 16. - 23:24:31 »
Gondolom a nyelet azt alumíniumból csinálják ugye? Vagy acél ?

Na most figyelj: a legtöbb bizony sárgarézből van! Nikkelezve. Van persze bőven alumínium is, az acél pedig a legdrágább borotvákra jellemző.

Nem elérhető powerball

• Törzstag
« Válasz #248 Dátum: 2011. Szeptember 16. - 23:29:33 »
Tömegben 80-100 gramm kell kb. 
Na most nekem ehhez a Lordhoz szeretnék súlyosabb nyelet.
Viszont nem tudom hogy a fej az hány gramm lehet.  Én kb 20 grammra gondolok.  Most fogom a kezembe. 

Akkor nyél szempontjából ha acélt rendelnék az lenne a legdrágább? 
Na meglátom ők mit mondanak :D  kis fusi munka nekük is jól jöhet :D 
És szerintem komoly gépekkel ilyet legyártani + menetet vágni középre pár perces meló vagy tévedek ?

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
« Válasz #249 Dátum: 2011. Szeptember 16. - 23:44:52 »
És szerintem komoly gépekkel ilyet legyártani + menetet vágni középre pár perces meló vagy tévedek ?

Nem vagyok fémesztergályos, de ugye nem elég egy rúdból levágni egy darabot és menetet fúrni rá, az az eredmény neked sem tetszene. A nyél végét minimum le kell gömbölyíteni, plusz rovátkákat vagy egyéb csúszásgátlást marni bele... Aligha pár perc.

Nem elérhető poe

• Tag
« Válasz #250 Dátum: 2011. Szeptember 16. - 23:52:32 »
Meg aligha párszáz forint. Én vennék valami használtat, aminek szimpatikus a nyele és kompatibilis, így kipróbálhatsz egy másik márkát is, illetve variálhatod a kettőt.
Quoth the raven, `Nevermore.'

Nem elérhető powerball

• Törzstag
« Válasz #251 Dátum: 2011. Szeptember 17. - 09:15:02 »
Meg aligha párszáz forint. Én vennék valami használtat, aminek szimpatikus a nyele és kompatibilis, így kipróbálhatsz egy másik márkát is, illetve variálhatod a kettőt.

Köszönöm a tanácsot  :sör:

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #252 Dátum: 2011. Szeptember 17. - 11:19:12 »
Nem tudom miért kell 100gr-os borotva, de ha ez kell megoldható úgy, ha a nyelet kifuratod és olmot töltesz bele  ;D
Kicsit számolni is kell a térfogathoz, de ez a legolcsóbb és otthon is megoldható. Na ez a pár százas megoldás, ha az esztergályos bevállalja a nyelet... (mert nem biztos)

Nem elérhető powerball

• Törzstag
« Válasz #253 Dátum: 2011. Szeptember 17. - 11:32:39 »
Húha olom  :o :o :o :o :o :o
Az ötlet nem rossz, de nem hiszem ha kifúrnám és teli önteném ólommal hogy, akkor drasztikusan növekedne e a tömege a borotvának. 
Vagy rosszul gondolom?   ??? ???

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #254 Dátum: 2011. Szeptember 17. - 15:35:14 »
Ákos eladó Merkurjának a nyele végig üreges... egy próbát megér!  ;)
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici