Szerző Téma: Feather  (Megtekintve 157630 alkalommal)

Nem elérhető rty42

• Adminisztrátor
  • Törzstag
Re:Feather
« Válasz #255 Dátum: 2011. Szeptember 17. - 17:46:58 »
Húha olom  :o :o :o :o :o :o
Az ötlet nem rossz, de nem hiszem ha kifúrnám és teli önteném ólommal hogy, akkor drasztikusan növekedne e a tömege a borotvának. 
Vagy rosszul gondolom?   ??? ???
persze nem mindegy milyen vastag lyukat öntesz tele ólommal, de szerintem abszolút működőképes a koncepció
... a nyúlon túl?

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #256 Dátum: 2011. Szeptember 17. - 17:59:25 »
Húha olom  :o :o :o :o :o :o
Az ötlet nem rossz, de nem hiszem ha kifúrnám és teli önteném ólommal hogy, akkor drasztikusan növekedne e a tömege a borotvának. 
Vagy rosszul gondolom?   ??? ???

Rosszul! 1kg aluminium = 1kg ólom!  ;D

A tréfát félretéve az ólom (11,34 g/cm3) több, mint négyszer olyan nehéz mint az aluminium (2,70 g/cm3), tehát ugyanaz a borotva ólomból 4 szer olyan nehéz lenne... biztonságosan kifúrva csak mondjuk kétszer... az meg drasztikus növekedés.. benzinárban nézve biztosan.  ;D 

Nem elérhető saxon

• Törzstag
« Válasz #257 Dátum: 2011. Szeptember 26. - 23:52:16 »
A Feather/popular/gepezet,a Feather pengevel felul mulja az eddigi teszteleseimet,
a Gillette gepezetekkel szemben.
Annyira tokeletesen felnyomja a penget a Feather borotva,hogy egyedi hajlast,es
szoget biztosit,amivel verzes mentesen lehet borotvalkozni.

Csak csatlakozni tudok. :borz2: Mai napon megkaptam az ebay-en sokak által csak "lengyel srácként" emlegetett eladótól. Sajátmárkás pengéjével úgy dolgozik, mint az álom. 3 helyen volt csak vérzés, mindegyik óvatlanságból fakadt. A szöget még egy egész kicsit szokni kell, valamint a műanyagnak köszönhetően a penge is másképp "szól." Valóban fejnehéz, de a nyelében a műanyagon belül tényleg lehet valami ballaszt, mert ennek ellenére jól kiegyensúlyozott, és összességében nem nevezném túl könnyűnek a borotvát. A TTO hevesebb mozdulatoknál kissé "kotyog", elsőre kicsit féltem, de amikor láttam, hogyan zárul össze a penge felett, és hogyan tolja ki és fel azt kétoldalt, egyértelművé vált a különbség az általam eddig használt háromrészesek (Lord L6, Gillette Tech, Soluna) és ezen darab között - hiába, japán precizitás.
Azt hiszem - bár tudom, ezt itt merészség kijelenteni :crazy: - DE-ből ennél tovább nem megyek, következő lépés a kés! :borotva:
Ha valakit felcsigáztam, az Elad topikban most éppen van egy ilyen. ;)

Nem elérhető powerball

• Törzstag
« Válasz #258 Dátum: 2011. Október 22. - 14:55:19 »
Ezek a Feather borotvák ? Jobbak mint a Merkur?   ???

Nem elérhető powerball

• Törzstag
« Válasz #259 Dátum: 2011. Október 22. - 15:20:13 »

Nem elérhető poe

• Tag
« Válasz #260 Dátum: 2011. Október 22. - 15:45:40 »
Quoth the raven, `Nevermore.'

Nem elérhető powerball

• Törzstag
« Válasz #261 Dátum: 2011. Október 26. - 17:59:18 »
Feather Popular borotva mennyire jó ? Mennyire agresszív?  Hány gramm ?
Tapasztalatok esetleg ? 

Illetve ez a jobb vagy a Lord borotva ?  vagy a merkur ?

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
« Válasz #262 Dátum: 2011. Október 26. - 18:34:13 »
Kedves powerball!

Erre a borotvára jól illik a Feather(toll)név,hiszen extra könnyű a borotva.Súlyra szerintem ca.40 g körül lehet és nagyon kíméletes.Én Feather és Wilkinson pengékkel használtam,mindkettővel jól működik.Hogy mi a jobb,nem lehet megmondani,hisz teljesen más típusú borotvák,más fejjel,súllyal,stb.
Baa baa black sheep, have you any wool? Yes Sir, yes Sir, three shaves full.

Nem elérhető powerball

• Törzstag
« Válasz #263 Dátum: 2011. Október 26. - 19:09:31 »
Köszönöm szépen a választ   :sör:

Most majd szerintem az lesz hogy a Lordba belerakom a Feather pengét és meglátom hogyan muzsikál. 

Szeretnék tömegben nehezebb borotvát. De a merkur és a Feather felé nagyon kacsingatok.  De a Feather fém változatai elérhetetlenek 30 ezres kategóriák, annyit meg szerintem akkor adnék ki ha megnyerném az 5-ös lottót. Vagy ha az apám Csányi Sándor lenne. 

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #264 Dátum: 2011. Október 26. - 19:21:38 »
Nekem a faterom az a Csányi, aki megnyerte az 5-ös lottót, de én elvből nem adnék ennyit ki egy borotváért. Ha viszont beleszerettél, szerintem vegyél egyet használtan ( na úgy már igen.). A feather penge az L6-ban pedig szépen muzsikál (legalább is nálam). Ez a milyen nehéz egy borotva, pedig igazából ízlés kérdése, mindenképpen érdemes pár kombót végigpróbálnod, mire megtalálod a számodra legpasszentosabbat. Erről kérdezni másokat?: csak szubjektív véleményeket fogsz kapni, kinek ez a jobb, kinek az.

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #265 Dátum: 2011. Október 26. - 19:53:56 »
Pölö én, mint afféle mások, aszondom, hogy bármelyik Feather szigorú eszköz, amivel óvatosnak kell lenni. Szerintem nem kíméletes, hanem alapos.
Viszont van megfizethető, fém Feather: a portable. Mondjuk az nem különösebben súlyos darab persze.

Viszont a Merkur nemcsak alapos, de valahogy kíméletes is egyúttal, arrafelé érdemes kacsintgatni. Szerintem. : )

PaT

• Vendég
« Válasz #266 Dátum: 2011. Október 26. - 20:12:06 »
Rotbart, neked melyik Merkur van?

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #267 Dátum: 2011. Október 26. - 20:22:45 »
Edwin Jaggerem van, DE89 a neve, ami a nemtom melyik számú Merkurnak felel meg, egy az egyben. Csak kicsit olcsóbb, kicsit szebb a krómozása.
Itten van: http://www.parfumneroli.hu/parfum/bemutato/edwin_jagger_borotva/de89l_borotva/

Imádom. Meg a Futurt is (persze azt szinte mindenki).

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #268 Dátum: 2011. Október 26. - 20:25:26 »
(A Futur egy igazi fórumborotva, én vagyok a harmadik gazdája innen: )

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #269 Dátum: 2011. Október 26. - 20:46:46 »
Szerintem nincs egyazegyben pont olyan. Talán a 38c a legközelebbi, tömegben, kialakításban azért eltér.

Edwin Jaggerem van, DE89 a neve, ami a nemtom melyik számú Merkurnak felel meg, egy az egyben. Csak kicsit olcsóbb, kicsit szebb a krómozása.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici