Szerző Téma: Feather  (Megtekintve 157631 alkalommal)

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
Re:Feather
« Válasz #270 Dátum: 2011. Október 26. - 21:37:53 »
Jah, én úgy tudtam... szori, ha hülyeséget terjesztenék  :-\

FBP

• Vendég
« Válasz #271 Dátum: 2011. Október 27. - 08:43:37 »
Szerintem nincs egyazegyben pont olyan. Talán a 38c a legközelebbi, tömegben, kialakításban azért eltér.

Edwin Jaggerem van, DE89 a neve, ami a nemtom melyik számú Merkurnak felel meg, egy az egyben. Csak kicsit olcsóbb, kicsit szebb a krómozása.
Urak! Bár ez a Feather topik, de ne hagyjunk nyitott kérdéseket. Az talán ad némi sejtést az azonosságra, hogy az EJ-nél is 89 számú a borotva, és a Mühle-nél is 89-es, és a fej ránézésre tökugyanaz...valószínű (nem valószínű, biztos), hogy a fej azonos.  ;)

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #272 Dátum: 2011. Október 27. - 09:33:06 »
Kétségtelen, de Roti ( ;D ) Merkurral bevitte a hsz-t a bokorba... A Mühle R89 és az EJ DE89 eléggé hasonlít.

Szerintem nincs egyazegyben pont olyan. Talán a 38c a legközelebbi, tömegben, kialakításban azért eltér.

Edwin Jaggerem van, DE89 a neve, ami a nemtom melyik számú Merkurnak felel meg, egy az egyben. Csak kicsit olcsóbb, kicsit szebb a krómozása.
Urak! Bár ez a Feather topik, de ne hagyjunk nyitott kérdéseket. Az talán ad némi sejtést az azonosságra, hogy az EJ-nél is 89 számú a borotva, és a Mühle-nél is 89-es, és a fej ránézésre tökugyanaz...valószínű (nem valószínű, biztos), hogy a fej azonos.  ;)
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #273 Dátum: 2011. Október 27. - 11:54:07 »
Bazeeee, összekevertem a Mühlét meg a Merkurt  :borosta:
Idióta  :crazy:

1000 bocs mindenkitől!

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #274 Dátum: 2011. Október 27. - 21:17:13 »
Ráadásul a Feather topicban  :fetreng:

Bazeeee, összekevertem a Mühlét meg a Merkurt  :borosta:
Idióta  :crazy:
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető powerball

• Törzstag
« Válasz #275 Dátum: 2011. November 25. - 15:40:08 »
Sziasztok

Ez a FEATHER penge egy vadállat  :o :o :o :o
Beletettem a Lord borotvámba a Feather pengét, annyit tudok mondani hogy megnyúzott szinte.
Ami egyenletlenség van az arcon azt mind lekaszabolja, vagyis megnyúz szinte.
Lett is két helyen véreztem is ami eddig ASTRÁVAL, LORDAL, sem történt meg azonban ezzel igen.  ??? ???
Timsót is kellett használnom, egyből megállította a vérzést.

Szó szerint éreztem hogy a készülékben a penge mintha mozogna vagy nem tudom vagy meghajlik kicsit kicsit.

A hatás babapopsi, de ez már annyira éles hogy veszélyes kategória számomra.  
Mindenesetre fogom használni de most nem wilkinson habot kenek rá (UFO)  hanem most kiprobálom ARKO szappannal, illetve kipróbálom még Barbon krémmel is.
Hátha akkor másabb lesz a hatás.  

Most jön a tesztidőszakom.

Ezek a japánok tudnak valamit  :evil: :evil:

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #276 Dátum: 2011. November 25. - 16:07:06 »
Ha megszokod, megszereted, az biztos!

Nem elérhető powerball

• Törzstag
« Válasz #277 Dátum: 2011. December 05. - 18:55:40 »
Sziasztok.
Ez a Feather egy állat, most már probálkozom elég szépen de ez egy életveszély :S a nyakamat megvágtam vele nem tudom hogy miért  ??? Timsót nyomkodtam oda mint a fenét hogy állítsa meg. 
Még egy próbálkozásom lesz, ha nem fog működni akkor Feather Bye bye. Marad az Astra, és a Lord. 
Nem tudom minek kell ilyen vékonyra csinálni ezt a pengét ötletem sincsen ??? mi volt ezzel a cél  ??? >:(

Teszteltem két különböző borotvában, egyik az új wilkinson műanyag verzió, az meg egy másik történet de arról is írok majd most a mai borotválkozás témakörben.
Szóval totál felvagyok lázadva, és kicsit el is ment a kedvem :S teljesen. 
De hálistennek ma vettem a müllerben, egy borz pamacsot, 2200 ért, soha nem volt még ilyen selymes pamacsom nagyon nagyon tetszik lágy, és felszívja a habot teljesen rettentő jó véleménnyel vagyok a pamacsról.

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #278 Dátum: 2011. December 05. - 20:15:08 »
Ezek a hülye japánok tényleg nem értenek a pengegyártáshoz... maradtak volna a motorkerékpárnál!
Átveszem az egész pakkot!
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #279 Dátum: 2011. December 05. - 20:23:00 »
Powi!

Latod ez a jo ebben a sportban. Vannak (jelentkezem) akik a Feathert istenitik folyamatosan. Mig masoknak nem jon be.  :borotva:
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

FBP

• Vendég
« Válasz #280 Dátum: 2011. December 05. - 20:43:34 »
Nálam úgy a 4. borotválkozáskor optimális ez a penge. Egy 0 km-es Feather tényleg brutál, óvatosan kell vele bánni...asszem pwerball nem így tett  :crazy:

Nem elérhető powerball

• Törzstag
« Válasz #281 Dátum: 2011. December 05. - 21:15:21 »
A mai nap volt az 5-ik kör.
Nem tudom tényleg, nem tudom összehasonlítani ezt a pengét egyáltalán, egy LORD, ASTRA vagy akármivel.  
Egyszerűen az a problémám hogy nem változtattam semmin sem, ugyanúgy csináltam mindent mint eddig, de ez kegyetlen.
Oké aláírom műanyag wilkinsonban nagyon agresszív.
Lordban lágy, de akkor is annyira alapos mintha egy másik fajta pengével a második körben lennék holott még itt az elsőben vagyok.

Tényleg örültem már mindennek hogy normálisan tudok már habot keverni, van végre normális pamacsom, és akkor ez van.
Lehet változtatok a taktikán, ilyen 2-3 cm ként fogok majd haladni és a végén öblítés.
Olyan nincsen hogy ennyire szerencsétlen legyek  :-\  Ha másnak sikerül akkor nekem is kell hogy sikerüljön.

Nem elérhető Bubba

• Törzstag
« Válasz #282 Dátum: 2011. December 05. - 22:06:02 »

Amióta a kezemet bütykölik csak DE-vel gyalulom az orcám.
L6, Feather.

Nálam is ez a befutó penge.

Nem elérhető pintadam

• Törzstag
« Válasz #283 Dátum: 2011. December 05. - 22:34:51 »
A mai nap volt az 5-ik kör.
Nem tudom tényleg, nem tudom összehasonlítani ezt a pengét egyáltalán, egy LORD, ASTRA vagy akármivel.  
Egyszerűen az a problémám hogy nem változtattam semmin sem, ugyanúgy csináltam mindent mint eddig, de ez kegyetlen.
Oké aláírom műanyag wilkinsonban nagyon agresszív.
Lordban lágy, de akkor is annyira alapos mintha egy másik fajta pengével a második körben lennék holott még itt az elsőben vagyok.

Tényleg örültem már mindennek hogy normálisan tudok már habot keverni, van végre normális pamacsom, és akkor ez van.
Lehet változtatok a taktikán, ilyen 2-3 cm ként fogok majd haladni és a végén öblítés.
Olyan nincsen hogy ennyire szerencsétlen legyek  :-\  Ha másnak sikerül akkor nekem is kell hogy sikerüljön.

Miért baj az, ha egy kör után olyan alapos, mintha mással kettőt mentél volna? Nem kötelező 3szor végigmenni az arcodon ;)

Nem elérhető szece

• Törzstag
« Válasz #284 Dátum: 2011. December 07. - 09:45:47 »
Na megvolt tegnap nekem is a híres Feather. Lord Smartban tapasztalva: éles, alapos, korrekt. Olyan, nekem, mint a BIC, csak élesebb. Vérmentes forradalom volt, bár én általában akkor szabdalom össze magam, mikor már megérett a penge a cserére. Jó, volt, élveztem. Még egy ATG kört is bevállaltam vele.  :)

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici