Szerző Téma: Feather  (Megtekintve 158111 alkalommal)

Nem elérhető isti79

• Törzstag
Re:Feather
« Válasz #330 Dátum: 2012. Január 19. - 18:10:17 »
Írországból ilyen gyorsan ideért? Neem semmi.... Gratula, tényleg szép egy készülék!

Nem elérhető Gyufa

• Törzstag
« Válasz #331 Dátum: 2012. Január 20. - 07:56:50 »
Sokat rendeltem mar en is ettol a cegtol,es nagyon odafigyelnek a kikuldesre.
Igaz en 100 km re lakom tolluk,de masnap reggelre en is megkapom mindig a rendelt dolgaimat.

Emailben is valaszolnak rogton,ha van valami kerdes.

Ez a kiontott dolog zavar egy kicsit a feather eseteben.
Miert nem dolgoztak el,vagy ez tenyleg igy van minden De-nel?

Mindenesetre a feather lehetett volna kulonb ebbol a szempontbol.

when you use this shaving pot,
be sure and have the water hot! :)

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #332 Dátum: 2012. Január 20. - 12:07:02 »

Hihetetlenul gyenged a keszulek. Megvagni magam annyi eselyem volt mint egy reluxassal, annak ellenere hogy a hozza adott, hirhedt Feather pengevel hasznaltam. A Futur, Merkur pengevel komoly fenyegetest jelentett ehhez kepest.

Nekem pont ez a gyengédség volt a problémám vele. Bármilyen szögben is használtam, gyakorlatilag nem "harapott" eléggé ahhoz, hogy számomra értékelhető élményt és eredményt adjon. Másnak persze lehet ettől egészen eltérő véleménye, de nekem nem jött be. Kár érte, mert amúgy gyönyörű ékszer.
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető beo1329

• Tag
« Válasz #333 Dátum: 2012. Január 27. - 10:47:07 »
Én is rendeltem egyet classishaving.com-ról. Kétszer rendeltem onnan: először és utoljára.

Egyrészt azért, mert nem válaszolnak, másrészt a 47000-es borotvát megvámolták itt Pesten és 13000 forintot ráfizettem.

Amerikából rendeltem dolgokat, de még vámolással nem volt gondom. Ezután inkább európából rendelek.

A borotvát tegnap kipróbáltam.

Eddig Merkur Futurom volt, most is megvan, de eladó, mert túl agresszívnek bizonyult, pedig 1esen használtam és a gravitációra bíztam a dolgot, nem nyomtam a bőrömhöz.

A Featherrel az első borotválkozás pár perccel hosszabbnak bizonyult, mint a Futurral,de BBS-t értem el vele. Eleinte nem éreztem, nem hallottam semmit sem, de amikor megtaláltam a megfelelő szöget, már harapott és hangja is volt. Pontvérzés volt egy kevés, mert úgy borotválkoztam vele, mintha eldobhatós borotva lenne: gyorsan húzva a bőrömön.

Szerintem ez be fog válni:)

Nem elérhető beo1329

• Tag
« Válasz #334 Dátum: 2012. Január 27. - 10:55:32 »
Igen, de remélem oda nem kell folyamodnom, jól sikerült az első tesztkör, el tudtam vele érni BBS-t és nem vágtam vele agyon magam   :sör:

Nem elérhető pintadam

• Törzstag
« Válasz #335 Dátum: 2012. Január 29. - 19:37:25 »
Én úgy érzem h ez a feather penge nem akar életlenné válni :O
szerintem december közepe óta ezt használom, tehát egy 15 borotválkozás biztos van benne, de még mindig elég könnyedén húzza le  a szőrt.
Ma mondjuk pont sikerült egy pár pontvérzést okozni a nyakamon...lehet mégis életlenedik? :D

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #336 Dátum: 2012. Február 23. - 20:36:49 »
Én ma toltam először Feather pengével. Két kört mentem, érezhetően jobb eredményt adott, mint az eddig használt egyéb márkák.
És még vérzés sem volt, pedig nem nagyon óvatoskodtam. Mondjuk ma Mühle fejben dolgozott, de holnap átkerül a harapósabb Astra 901-be. Kíváncsi vagyok, hány vágást ejtek majd. :)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #337 Dátum: 2012. Február 24. - 21:16:45 »
Nos, a Feathert Astrába téve is csak egy vágást ejtettem. Az eredmény még jobb lett, mint a Mühle R89-el.
Ez valószínűleg függőséget fog okozni nálam a japán penge iránt, de azért még a Kai-t is kipróbálom a biztonság kedvéért...:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető grandaw

• Új tag
  • *
« Válasz #338 Dátum: 2012. Február 25. - 00:21:41 »
A nemrég vásárolt Feather muníciómból, az első pengével már ötször borotválkoztam. Az első alkalom (meg a második is :) ) valódi élményszámba ment, pontvérzés sem volt, igaz én kíméletes készüléket használok (Slim Twist). Nagyon hamar megszokja az ember a jót: az ötödik borozválkozás közben kezdtem úgy érezni, mintha már nem lenne elég éles, legalábbis az előző borotválkozásokhoz képest, ezért próbaképp, kicseréltem egy új Gillette-re. Aztán két húzás után ment vissza bele a Feather, mert még "lehasználtan" is szebben dolgozott. Asszem leragadok ennél végleg :)

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #339 Dátum: 2012. Február 25. - 09:14:44 »
Nem tudom ez valami beteges vonzódás-e, de én a kocsik terén is a japcsiknál ragadtam le, pedig próbáltam többet is. Valamit tudnak ezek ott napkeleten.  :)

Nem elérhető kiro

• Tag
« Válasz #340 Dátum: 2012. Február 25. - 09:40:24 »
Elsőre nekem, bar verzes nem volt, jol ledorzsolte a bor felso reteget, de most hogy mar 2 hete hasznalok Feather penget teljesen megszokta a borom. Probabol visszatettem enis egy uj Derbyt, de az 5x hasznalt Feather, ment vissza nalam is ket huzas utan :) Azt hiszem enis leragadtam :), jah es 8-at siman 10 et meg kis joindulattal kibir, igy nem is tunik draganak...

(mod) jah.. es 89-esben van szinten, csak EJ nem Muhle

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #341 Dátum: 2012. Február 25. - 18:52:13 »
Nálam a bőrt a Pedra Pomes már ledörzsöli. :) Olyan, mintha valami finomabb csiszolópapírt tologatnék a képemen.

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #342 Dátum: 2012. Április 22. - 19:33:13 »
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető gprinz

• Törzstag
« Válasz #343 Dátum: 2012. Április 23. - 09:37:04 »
Hát, emmeg mi? Nyeregcső felső vége majdhogynem a hátsó tengely felett, + meredeken előre lejtő felsőcső, mindezt fixi kivitelben? Beteg egy szerkezetnek látszik.
"Iuris praecepta sunt haec: honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere." (Ulpianus)

Nem elérhető Qttyyy

• Törzstag
« Válasz #344 Dátum: 2012. Április 23. - 14:19:48 »
BBS-t tud? WTG, vagy XTG?  :crazy:
"Nem is normális az, ha valaki egy kicsit nem bolond!" VP

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici