Ajánlom figyelmedbe a rádiójáték változatot is, ilyen vacak szereposztással, ni:A Mester - Darvas Iván Margarita - Ruttkai Éva Woland - Básti Lajos Ivan - Sztankay István Berlioz - Márkus László Orvos - Szatmári István Pilátus - Latinovits Zoltán Kajafás - Balázs Samu Afranius - Őze Lajos Lévi Máté - Ambrus András Azazello - Haumann Péter Korovjov - Agárdi Gábor Behemót - Harkányi Endre Natasa - Lengyel Erzsi Nyomozó - Verebes Károly
Idézetet írta: gprinz - 2013. Augusztus 14. - 17:43:54Ajánlom figyelmedbe a rádiójáték változatot is, ilyen vacak szereposztással, ni:A Mester - Darvas Iván Margarita - Ruttkai Éva Woland - Básti Lajos Ivan - Sztankay István Berlioz - Márkus László Orvos - Szatmári István Pilátus - Latinovits Zoltán Kajafás - Balázs Samu Afranius - Őze Lajos Lévi Máté - Ambrus András Azazello - Haumann Péter Korovjov - Agárdi Gábor Behemót - Harkányi Endre Natasa - Lengyel Erzsi Nyomozó - Verebes KárolyHonnan lehet megszerezni???
...ilyen vacak szereposztással, ni:
Jrabi!Kicsit utána olvasgattam az általad ajánlott könyvnek, A szem történetének. Nagyon felcsigázott a dolog, úgyhogy azt hiszem megszerzem. A baj csak az, hogy antikváriumokban beszerezhető, vagy interneten használtan megrendelhető. Ez utóbbinak borsos ára van és lutri (én mondjuk nem szeretek használt könyvet látatlanban ennyiért megvenni). Bolti forgalomban új kiadás nincs.Nem baj, élmény lesz levadászni.
Idézetet írta: jrabi - 2013. Augusztus 18. - 14:10:04Idézetet írta: Black - 2013. Augusztus 16. - 18:30:12Jrabi!Kicsit utána olvasgattam az általad ajánlott könyvnek, A szem történetének. Nagyon felcsigázott a dolog, úgyhogy azt hiszem megszerzem. A baj csak az, hogy antikváriumokban beszerezhető, vagy interneten használtan megrendelhető. Ez utóbbinak borsos ára van és lutri (én mondjuk nem szeretek használt könyvet látatlanban ennyiért megvenni). Bolti forgalomban új kiadás nincs.Nem baj, élmény lesz levadászni. ...előre jelzem, hogy tényleg a perverz, szadista elme mélységeit adja vissza. Nekem, ahogy írtam is, igen meghökkentő olvasmány-élmény volt.Józsi azóta pszichológushoz jár Black meg majd járhat Józsihoz
Idézetet írta: Black - 2013. Augusztus 16. - 18:30:12Jrabi!Kicsit utána olvasgattam az általad ajánlott könyvnek, A szem történetének. Nagyon felcsigázott a dolog, úgyhogy azt hiszem megszerzem. A baj csak az, hogy antikváriumokban beszerezhető, vagy interneten használtan megrendelhető. Ez utóbbinak borsos ára van és lutri (én mondjuk nem szeretek használt könyvet látatlanban ennyiért megvenni). Bolti forgalomban új kiadás nincs.Nem baj, élmény lesz levadászni. ...előre jelzem, hogy tényleg a perverz, szadista elme mélységeit adja vissza. Nekem, ahogy írtam is, igen meghökkentő olvasmány-élmény volt.