Szerző Téma: Flaschner  (Megtekintve 146314 alkalommal)

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
Re:Flaschner
« Válasz #225 Dátum: 2011. Augusztus 25. - 22:33:16 »
Az előzőekben leírt munkafolyamatokat nem ismertem... (abszolút kezdő vagyok  :))
Egy ártatlan angolos kérdés, ha az USA-ba szánja a mester ezeket a késeket, akkor miért nem "Kalman Flaschner" formátummal jelöli meg a termékét?!

1. miért? láttál már Vilmos Róbert, vagy Livi mester kést? Hagyjuk már a p...a a f... ...
2. a pontos tehnológiáját nem ismerem a savazásos jelölésnek, de azt beszéltem Kelemen mesterrel, hogy nem olyan egyszerű amilyennek gondolnánk, ő például solingenbe hordja a saját készitésű(bocs csak simán regrindelt) késeit

OFF-

ZOZO

Privátban mesélj már nekem a Kelemen-féle saját készítésű késekről. Köszi :sör:
Sheffield-England

FBP

• Vendég
« Válasz #226 Dátum: 2011. Augusztus 26. - 06:55:43 »
Flaschner mester két USA exportra készülő 8/8-os kése fehér ében nyéllel.

Ez most azt jelenti, hogy:
- folyamatosan szállítani fogja az USA-ba kisebb-nagyobb tételben az ugyanilyen borotvákat?
vagy
- ezt az egy darabot veszi meg egy tag az USA-ból?

(nem mellékesen: a kés nagyon tetszik, gratulálok Flaschner úrnak hozzá!)

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #227 Dátum: 2011. Augusztus 26. - 07:32:05 »
Kettő darab van a képeken, nézd meg a fejkialakitást.
Amúgy meg ezután ez lesz Magyarország legfőbb exportterméke

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
« Válasz #228 Dátum: 2011. Augusztus 26. - 08:11:30 »
Bárcsak az lenne!Jövőre pedig lehetne egy ehhez hasonló kés a Fórum Kése! :borz1:
Baa baa black sheep, have you any wool? Yes Sir, yes Sir, three shaves full.

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
« Válasz #229 Dátum: 2011. Augusztus 26. - 08:38:40 »
Fonti,

Bubunak igaza van. Jó lenne, ha Flaschner mester készítene exklúzív borotvafórumos borotvát.

Természetesen nem az ára lenne exklúzív, hanem az a tény, hogy a Bojónak készíti,-

(Bojós certifikát?

Pl. Flaschern féle standard szöveg plusz:

Jelen bortova korlátozott

példányszámban exklúzíve a

Magyarországi Borotválkozás Jóbarát

forum tagjai részére készült .

Borova száma

"Nick" úr részére)
-

no meg a minősége.

Ár tekintetében olyan 10 000 - max 12 500 ft ra gondolok. (kizárólag Bojó tagoknak)  Ehhez opcionálisan Flascher féle műanyag nyél, vagy talán nyél nélkül ( akkor talán a nyél árával is lehet kevesebb.)

Nyelekkkel kapcsolatban lehet nekünk kéne nyelet biztosítani, azzal, hogy ő felrakja. A nyeleken az egyik oldalon  Bojós tag nickje,  a másikon "Bojó- HU" vagy "Borotválkozás Jóbarát- Hungary" , és az évszám szerepelne.

Minőség tekintetében: solingeni szénacél. 5/8 talán francia heggyel.

Mennyiség tekintetében talán első körben 10 db viszonylag gyorsan elkelne.

Vélemény?

Üdv,
Topi
"...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű."
Hrabal - Őfelsége pincére voltam

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #230 Dátum: 2011. Augusztus 26. - 08:41:55 »
Jó ötlet, én a sajátomra Nick helyett SicTransit feliratot kérnék, lévén nem Miklósnak hívnak.  :fetreng:

Fonti,

Bubunak igaza van. Jó lenne, ha Flaschner mester készítene exklúzív borotvafórumos borotvát.

Természetesen nem az ára lenne exklúzív, hanem az a tény, hogy a Bojónak készíti,-

(Bojós certifikát?

Pl. Flaschern féle standard szöveg plusz:

Jelen bortova korlátozott

példányszámban exklúzíve a

Magyarországi Borotválkozás Jóbarát

forum tagjai részére készült .

Borova száma

"Nick" úr részére)
-

no meg a minősége.

Ár tekintetében olyan 10 000 - max 12 500 ft ra gondolok. (kizárólag Bojó tagoknak)  Ehhez opcionálisan Flascher féle műanyag nyél, vagy talán nyél nélkül ( akkor talán a nyél árával is lehet kevesebb.)

Nyelekkkel kapcsolatban lehet nekünk kéne nyelet biztosítani, azzal, hogy ő felrakja. A nyeleken az egyik oldalon  Bojós tag nickje,  a másikon "Bojó- HU" vagy "Borotválkozás Jóbarát- Hungary" , és az évszám szerepelne.

Minőség tekintetében: solingeni szénacél. 5/8 talán francia heggyel.

Mennyiség tekintetében talán első körben 10 db viszonylag gyorsan elkelne.

Vélemény?

Üdv,
Topi
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

FBP

• Vendég
« Válasz #231 Dátum: 2011. Augusztus 26. - 08:42:12 »
Bárcsak az lenne!Jövőre pedig lehetne egy ehhez hasonló kés a Fórum Kése! :borz1:
Bubu, abból nagy gáz lenne, ha össz-vissz ez a két borotva lenne Mo. legfőbb exportterméke  :crazy:

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
« Válasz #232 Dátum: 2011. Augusztus 26. - 08:44:45 »
Vélemény?

Az, hogy ennyiből nem hozza ki.

Plusz egy fórumcucc attól fórumcucc, hogy egyforma. Ha a tiéd arizónai vasfa, az enyém meg égszínkék celluloid, akkor az nem különösebben fórumborotva.

Pluszplusz ha 10 elkel, az nem valami nagyon teljesíti a fórumcucc küldetését, tehát hogy minél elérhetőbb árának köszönhetően minél nagyobb számban minél több tagnak lehessen, erősítendő a közösséghez tartozás érzését.

;)

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
« Válasz #233 Dátum: 2011. Augusztus 26. - 08:47:04 »
SicTransit!

:fetreng: :fetreng: :fetreng:

Lenne:

SicTransit Nick úr

Salmo Nickúr

Fonti Nick úr

Stb.

Így jó lenne?
"...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű."

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #234 Dátum: 2011. Augusztus 26. - 08:48:31 »
Vélemény?

Plusz egy fórumcucc attól fórumcucc, hogy egyforma. Ha a tiéd arizónai vasfa, az enyém meg égszínkék celluloid, akkor az nem különösebben fórumborotva.

Pluszplusz ha 10 elkel, az nem valami nagyon teljesíti a fórumcucc küldetését, tehát hogy minél elérhetőbb árának köszönhetően minél nagyobb számban minél több tagnak lehessen, erősítendő a közösséghez tartozás érzését.

;)

Én sem tartom reálisnak, hogy ennyiből kijönne, szerintem min duplája

FBP

• Vendég
« Válasz #235 Dátum: 2011. Augusztus 26. - 08:50:17 »
Vélemény?

;)

Nekem volt már 6/8-os Flaschner féle késem, ami 11 magyar rongyba került, és elmondható róla, hogy igen jófajta cucc (én az alap Dovo fölé lőném be), igaz a nyél egyszerű, de szép műanyag volt.
Nos, ha 11-ből kihozható egy kés grefiti nélkül, akkor az nem sokkal lesz több a Bo-Jo grefitivel, mint amit Topi belőtt.
A bajság valóban ott fog kezdődni, hogy az egyikünknek 5/8-os kell, a másiknak 10/8-os, a harmdiknak műanyag nyél, a negyediknek akármilyen furanevű fafajta...stb.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #236 Dátum: 2011. Augusztus 26. - 08:51:56 »
Ezért ilyen dolgoknál nincs demokrácia, ill .csak abban van, hogy kell, vagy nem. De válogatni nem lehet, hogy én olyat kérek hogy...

Vélemény?

;)

Nekem volt már 6/8-os Flaschner féle késem, ami 11 magyar rongyba került, és elmondható róla, hogy igen jófajta cucc (én az alap Dovo fölé lőném be), igaz a nyél egyszerű, de szép műanyag volt.
Nos, ha 11-ből kihozható egy kés grefiti nélkül, akkor az nem sokkal lesz több a Bo-Jo grefitivel, mint amit Topi belőtt.
A bajság valóban ott fog kezdődni, hogy az egyikünknek 5/8-os kell, a másiknak 10/8-os, a harmdiknak műanyag nyél, a negyediknek akármilyen furanevű fafajta...stb.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
« Válasz #237 Dátum: 2011. Augusztus 26. - 08:52:19 »
Edrose,

Egyetértek veled.

Akkor- ha egyátanlán- milyen feltételrendszerben lenne érdemes gondolkodni?

pl.:

egyen egysége a nyél,
legyen occó
legyen nagy példányszám

Ugyanakkor:

legyen minőség
legyen névreszóló

vaagy neemtudom  :crazy:

(lehet a feltételrendszer olyan, hogy az ötlet megvalósíthatatlan) (vagy csak kínában megvalósítható 500 dbtól felfelé)

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
« Válasz #238 Dátum: 2011. Augusztus 26. - 08:59:19 »
Szerény véleményem szerint egy fórumborotva sajnos még olcsóbban is mindenképpen drágább lesz, mint amit sokan megengedhetnek maguknak csak azért, mert ?fórumcucc?. Ráadásul közöttünk sem mindenki borotválkozik borotvakéssel, azoknak eleve nem jó. Tehát mindenképpen lenne egy elitista vonzata.

Fórumcuccnak épp ezért pamacs meg edény a megfelelőbb.

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #239 Dátum: 2011. Augusztus 26. - 09:13:19 »
Szerény véleményem szerint egy fórumborotva sajnos még olcsóbban is mindenképpen drágább lesz, mint amit sokan megengedhetnek maguknak csak azért, mert ?fórumcucc?. Ráadásul közöttünk sem mindenki borotválkozik borotvakéssel, azoknak eleve nem jó. Tehát mindenképpen lenne egy elitista vonzata.

Fórumcuccnak épp ezért pamacs meg edény a megfelelőbb.

Ez az!!! Edény. Zseniális. Hogy ez eddig miért került témába.  :borosta:
Árban is megfelelő, és sokkal könyebb personalizálni mint egy borotvát, vagy akár egy pamacsot, nagyobb a felülete, akár szinesben is megoldható, stb.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici