Szerző Téma: Flaschner  (Megtekintve 146324 alkalommal)

Nem elérhető Zsiraf

• Törzstag
Re:Flaschner
« Válasz #240 Dátum: 2011. Augusztus 26. - 09:39:10 »
Bár én nem használok kést, de simán benne lettem volna egy ilyen fórumkésben, és szerintem ne mvagyok vele egyedül :)
Minden esetre a tál is jó ötlet.

FBP

• Vendég
« Válasz #241 Dátum: 2011. Augusztus 26. - 09:52:38 »
Bár én nem használok kést, de simán benne lettem volna egy ilyen fórumkésben, és szerintem ne mvagyok vele egyedül :)
Minden esetre a tál is jó ötlet.
OFF
A tál az "tök jó ötlet", mert én kést használok (így egy fórumkésben akár benne is lennék) tálkát viszont nem használok (mostanában...mer' minek...) :crazy:
ON

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
« Válasz #242 Dátum: 2011. Augusztus 26. - 14:51:40 »
Szerény véleményem szerint egy fórumborotva sajnos még olcsóbban is mindenképpen drágább lesz, mint amit sokan megengedhetnek maguknak csak azért, mert ?fórumcucc?. Ráadásul közöttünk sem mindenki borotválkozik borotvakéssel, azoknak eleve nem jó. Tehát mindenképpen lenne egy elitista vonzata.

Fórumcuccnak épp ezért pamacs meg edény a megfelelőbb.

Meggyőztél!

"...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű."
Hrabal - Őfelsége pincére voltam

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #243 Dátum: 2011. Augusztus 26. - 14:57:41 »
Flaschner mester két USA exportra készülő 8/8-os kése fehér ében nyéllel.

Ez most azt jelenti, hogy:
- folyamatosan szállítani fogja az USA-ba kisebb-nagyobb tételben az ugyanilyen borotvákat?
vagy
- ezt az egy darabot veszi meg egy tag az USA-ból?

(nem mellékesen: a kés nagyon tetszik, gratulálok Flaschner úrnak hozzá!)

Az általam bemutatott kétféle fejjel készült 8/8-os kés konkrétan egy USA-beli megrendelőnek készült és az is igaz, hogy az SRP-n nemrég megjelent Flaschner topik hatására jött az érdeklődés. Az ami kollégának azért készült fotó a késről, mivel ragaszkodott hozzá a megvásárlás előtt. Tehát ez az ő kése lesz választása szerint. Ettől függetlenül Flasi ezelőtt is és ezután is szállított illetve szállít kisebb-nagyobb tételben borotvákat az Amerikai Egyesült Államokba, Norvégiába, Németországba és a környező országokba. Igaz, hogy 8/8-os kevesebb van neki és mivel itt sem volt még látható, ezért gondoltam, ha már lefotóztam, megosztom veletek.
Árban csak egy apró megjegyzés, a fehér ében nyél ára kés nélkül 12 000 Ft.  ;)
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
« Válasz #244 Dátum: 2011. Augusztus 26. - 15:07:11 »
Köszönjük az infókat Fonti :sör:

Azért jóleső érzés tudni,hogy a mi kis országunkban van egy jó kis készítő,akit nemzetközileg is ismernek és elismernek!
Az árról egy apró megjegyzés:teljesen korrekt,vállalható!
(Na ilyenkor sajnálom,hogy nem tudok csak úgy elugrani Fehérvárra.)
Baa baa black sheep, have you any wool? Yes Sir, yes Sir, three shaves full.

FBP

• Vendég
« Válasz #245 Dátum: 2011. Augusztus 26. - 15:07:28 »
Az általam bemutatott kétféle fejjel készült 8/8-os kés konkrétan egy USA-beli megrendelőnek készült és az is igaz, hogy az SRP-n nemrég megjelent Flaschner topik hatására jött az érdeklődés. Az ami kollégának azért készült fotó a késről, mivel ragaszkodott hozzá a megvásárlás előtt. Tehát ez az ő kése lesz választása szerint. Ettől függetlenül Flasi ezelőtt is és ezután is szállított illetve szállít kisebb-nagyobb tételben borotvákat az Amerikai Egyesült Államokba, Norvégiába, Németországba és a környező országokba. Igaz, hogy 8/8-os kevesebb van neki és mivel itt sem volt még látható, ezért gondoltam, ha már lefotóztam, megosztom veletek.
Árban csak egy apró megjegyzés, a fehér ében nyél ára kés nélkül 12 000 Ft.  ;)
Köszi Fonti! Csak a kíváncsiságom hajtott...mert az export szóról nekem egyből a nagytétel ugrik be ;D
UI.: ha én valaha is rendelek egy ilyesmit (erre van némi ingerenciám  :D), akkor az amúgy sem ében nyéllel lesz (remélem, a pengének nem lesz húzós az ára a nyélhez viszonyítva  :crazy:)
« Utoljára szerkesztve: 2011. Augusztus 26. - 19:22:39 írta FBP »

FBP

• Vendég
« Válasz #246 Dátum: 2011. Augusztus 26. - 15:08:52 »

...ezzel mondjuk azé' vitatkoznék...de már egyszer megtettem, nem ismétlem meg  :evil:

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #247 Dátum: 2011. Augusztus 26. - 15:19:06 »
Szerintem a tavalyi bevezetéskori árnál nem lehet sokkal jobbra számítani... Max. még 10%-ot.

UI.: ha én valaha is rendelek egy ilyesmit (erre van némi ingerenciám  :D), akkor az amúgy sem ében nyéllel lesz (remélem, a pengének nem lesz húzós az ára a nyélhez viszonyítva  :crazy:)
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #248 Dátum: 2011. Augusztus 26. - 15:57:02 »
...az SRP-n nemrég megjelent Flaschner topik hatására jött az érdeklődés.

Az amerikai (nemzetközi) borotvafórumra úgy került legutóbb Flaschner mester, hogy egy ottani portáltárs tőlem kért tanácsot, hogy Budapesten hol talál borotvakészítő kis boltot. Így aztán elküldtem a Flasi fia által vezett Váci utcai boltocskába, ahol vett is két Flaschner borotvát és ebbéli örömének adott hangot bocs képet és szöveget az SRP-n.

H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető Salmo

• Törzstag
  • ne fogdosd az élét
« Válasz #249 Dátum: 2011. Augusztus 26. - 16:03:59 »

Bubu !

Te itt valamit csúnyán benéztél szerintem....   :o

Fonti azt írta : " fehér ében nyél ára kés nélkül 12 000 Ft.  "   :crazy:

Ha jól veszem ki a szavaiból ebben az árban nincs benne a penge.

salmo

"Férfiembernek faluhelyen semmi sincs nagyobb mérge mint a beretválkozás, mert ritka a jó beretvakés. Sokkal ritkább, mint a tisztességes fehérnép."

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
« Válasz #250 Dátum: 2011. Augusztus 26. - 16:10:08 »
Igazad van! ::)
Köszönöm a kiigazítást,a figyelmetlenségem csak a forróságra tudom fogni!
Baa baa black sheep, have you any wool? Yes Sir, yes Sir, three shaves full.

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
« Válasz #251 Dátum: 2011. Augusztus 26. - 16:27:16 »
FBP, igen, igen, még... Idézz még nagyobbat, olyan jó... mobiltelefonon görgetni!   :evil:
 :fetreng:

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #252 Dátum: 2011. Augusztus 26. - 18:36:56 »
A viccesnek szánt, de jellemzően gunyorossá sikeredett és nem a témához kapcsolódó megjegyzésekkel lehetőleg ne terheljük a szaktopikot.  :borosta:

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
« Válasz #253 Dátum: 2011. Augusztus 26. - 19:03:41 »
A viccesnek szánt, de jellemzően gunyorossá sikeredett és nem a témához kapcsolódó megjegyzésekkel lehetőleg ne terheljük a szaktopikot.  :borosta:

Jo, akkor nem viccesen, de meg mindig admin-mod feladatkorombol adodoan: a tul hosszu idezeteket a forum kulalakjanak es attekinthetosegenek erdekeben keretik elkerulni, pl. szerkesztessel (folosleges sorok, szakaszok kivagasa).
Koszonettel: egy adminhang a vokalbol.

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #254 Dátum: 2011. Augusztus 26. - 19:16:20 »
Így van! ...és én is reméltem, hogy akinek szól megérti és nem replikázik. Konkrétan amiről Ed is ír.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici