Szerző Téma: Flaschner  (Megtekintve 146334 alkalommal)

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
Re:Flaschner
« Válasz #270 Dátum: 2011. November 18. - 16:34:03 »
Nagyon szép kések, de ez a betűtípus, meg ez az egész felirat, valahogy annyira nem illik rá. ... maguk a kések gyönyörűek  :borz1:

Egyetértek.
Sima Times New Roman betűtípus. Van dizájnosabb is, ami jobban illene a késekhez.
A lézergravírnak tök mindegy lenne ...

Barátnőmnek is ugyanez volt a reakciója amikor meglátta.
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #271 Dátum: 2011. December 05. - 19:43:25 »
Flaschner mester készített egy hétnapos készletet 5/8-os borotváiból. A késeken a napok nevei a süllyesztett felületre maratással kerültek.
Flasi nem kívánja sorozatban gyártani a készletet, de kérte, hogy mutassam be nektek.

H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

FBP

• Vendég
« Válasz #272 Dátum: 2011. December 05. - 19:51:03 »
Nekem ez nagyon tetszik! Gratula!
Már csak egy szép doboz és egy ár hiányzik  :evil:

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #273 Dátum: 2011. December 05. - 20:03:43 »
Fonti meg ne vedd, mert elég egyhangúak lesznek a képeid!
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető rty42

• Adminisztrátor
  • Törzstag
« Válasz #274 Dátum: 2011. December 05. - 20:21:14 »
nekem is nagyon tetszik a készlet, csak az miért van, hogy a nyél ennyivel hosszabb a pengénél? Kicsit aránytalan nekem a túlnyúlás :(
ráadásul az ékek sem tűnnek egyformának (vagy csak egyikben így áll, másiban úgy), ami szóló borotváknál nem lenne gond, de egy ilyen szép készletben nagy kár, hogy nem egyformák.
... a nyúlon túl?

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #275 Dátum: 2011. December 05. - 20:30:29 »
Mi vagy te, mikrobiológus, hogy ilyen kis tűrésezéssel dolgozol?!?  ;D
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető rty42

• Adminisztrátor
  • Törzstag
« Válasz #276 Dátum: 2011. December 05. - 20:31:53 »
programozó  ;D
a gépnek meg nem lehet nagyjából megmondani a frankót, csak precízen  :evil:
... a nyúlon túl?

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #277 Dátum: 2011. December 05. - 20:46:18 »
Sorozatgyártott nyél és ék, gondolom ugyanebbe mennek bele a nagyobb borotvák is, ezért ekkora a mérete. Sajna annyira sok méretben és kinézetben nem gyártják őket hogy lehessen sokat válogatni  :sör:
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #278 Dátum: 2011. December 05. - 21:13:35 »
nekem is nagyon tetszik a készlet, csak az miért van, hogy a nyél ennyivel hosszabb a pengénél? Kicsit aránytalan nekem a túlnyúlás :(
ráadásul az ékek sem tűnnek egyformának (vagy csak egyikben így áll, másiban úgy), ami szóló borotváknál nem lenne gond, de egy ilyen szép készletben nagy kár, hogy nem egyformák.

Attól függ melyiket nézed. A kedd kifejezetten passzentos. A szerda már nem annyira  :fetreng:

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #279 Dátum: 2011. December 05. - 21:34:35 »
Nekem úgy tűnnek, minth a pengék nem egyforma hosszúak lennének, nézzétek meg az első képen a kedd és szerda tengelyszegecse jóval közelebb van egymáshoz, mint a fejek. A rovátkolás is majdnem ugyanott ér véget. Ugyanez szombat és vasárnap, csak ott meg a fejek vannak szinkronban, és a szegecsek csúsznak el egymáshoz képest. Jó lenne élőben látni. Fonti, nem tudod, Flasi részéről megoldható a talis szemle?
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #280 Dátum: 2011. December 05. - 21:45:27 »
...Jó lenne élőben látni. Fonti, nem tudod, Flasi részéről megoldható a talis szemle?

A kések a többi itt található késsel nálam vannak. (Ha valaki kíváncsi a nálam lévő többi késre, azokat is szívesen elviszem.) Szerintem nem lesz kifogása a mesternek, hogy megnézzétek a hetesét, de azért rá fogok kérdezni. Hacsak valaki addig meg nem veszi.  ;)

Itt egy kép a "Katalógusomban" szereplő egyik egyedi újdonságáról:

H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető Bubba

• Törzstag
« Válasz #281 Dátum: 2011. December 05. - 21:54:56 »

Nekem sem nyerték el a tetszésemet az ékek.
Kérdezném, hogy a vasárnap nyélpaneljén az éknél, mi az az elszíneződés?   ???

Nem elérhető rty42

• Adminisztrátor
  • Törzstag
« Válasz #282 Dátum: 2011. December 05. - 21:56:04 »
tán polírpaszta?  ::)
... a nyúlon túl?

Nem elérhető Bubba

• Törzstag
« Válasz #283 Dátum: 2011. December 05. - 22:08:29 »

Nekem úgy tűnik, mintha a polírnál túlmelegedett volna a műanyag.

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #284 Dátum: 2011. December 06. - 06:33:12 »
Megmondom őszintén, ha egységes hétnapos készletet akarnék, nekem tetszene a készlet. Vannak részletben kisebb kidolgozatlanságok, de borotválkozni szerintem tökéletesen lehet velük...  ;)
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici