Szerző Téma: Boltok, webshopok  (Megtekintve 473371 alkalommal)

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
Re:Boltok, webshopok
« Válasz #450 Dátum: 2012. Január 03. - 21:24:07 »
Én idén még nem láttam élő postást a házunk környékén, pedig nagyon figyelem egy USA csomi ügyében is. Lehet, hogy szabin vannak?  :crazy:
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető moe

• Törzstag
« Válasz #451 Dátum: 2012. Január 03. - 21:35:02 »
Tudom, hogy itt OFF, de nekem a Spyderco katalógusom 3 hónapig jött az USA-ból.. Én nyertem.  ;D

(mondjuk én voltam a hülye, hosszú ékezetekkel adtam meg a címemet és nem tudták értelmezni, nem kis kutatómunka lehetett kinyomozni, hogy mit is jelentenek a kérdő-százalék-perjelek az utca nevében..)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #452 Dátum: 2012. Január 03. - 21:36:38 »
Ezért kell olyan utcában lakni. amelynek a nevében nincs ékezet.  ;D
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #453 Dátum: 2012. Január 03. - 21:49:38 »
Az írek ezek szerint gyorsabbak, vagy csak szerencsém volt. Dec.21-én rendeltem Dublinból és 27-én már meg is jött.  :borotva:
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #454 Dátum: 2012. Január 04. - 05:43:31 »
Karácsony előtt rendeltem itt teljesen off cuccot Ausztráliából, Új-Dél-Wales államból. A termék 6 nap után landolt a házunknál.
Normál postával jött, semmi extra.

Kínából rendszeresen 30 nap körül szokott lenni ebay-ről, terméktől függetlenül. Néha szoktam izgulni, de idáig a végén mindig megkaptam az árut.

Németektől uszkve 10 nap-2 hétig tart, míg megkapok egy csomit.

USA-ból 2-3 hét szokott lenni, államtól és terméktől függetlenül.

Mindig a legolcsóbb szállítási módot választom, ezért általában normál postával jönnek a dolgok. És ami fontos: soha nem vásárolok 99.7% pozitív feedback alatti eladótól!
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető Salmo

• Törzstag
  • ne fogdosd az élét
« Válasz #455 Dátum: 2012. Január 04. - 08:09:43 »

Hai Snake !

Nyilván nem az amerikai eladó a szűk keresztmetszet, hanem a magyar posta........

" Exxxxpressszz, ajánlott küldemény, megsssszünt, sziszegte a lesből támadó ruhaszárító kötél, amikor elkapta a postást"

Salmo
"Férfiembernek faluhelyen semmi sincs nagyobb mérge mint a beretválkozás, mert ritka a jó beretvakés. Sokkal ritkább, mint a tisztességes fehérnép."

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #456 Dátum: 2012. Január 04. - 08:25:30 »
Salmo: Azért az amerikai posta is tud vicces lenni, főleg karácsony környéken. Jött már Colonel Conk szappan 6 hétig az USA-ból...
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #457 Dátum: 2012. Január 04. - 08:53:23 »
(mondjuk én voltam a hülye, hosszú ékezetekkel adtam meg a címemet és nem tudták értelmezni, nem kis kutatómunka lehetett kinyomozni, hogy mit is jelentenek a kérdő-százalék-perjelek az utca nevében..)
nekem meg szó nélkül visszaküldték az USÁ-ba

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #458 Dátum: 2012. Január 04. - 09:12:37 »
Iegn, erre érdemes figyelni, ráadásul a Google Checkout nem jó adja vissza a fizetéskor megadott címet a weboldalnak. A paypal-lal nem volt eddig ilyen gondom.
God shave the queen

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #459 Dátum: 2012. Január 04. - 12:08:22 »
Nekem jött már SAL-al kő Japánból (legolcsóbb), feladástól számított 3. napon Pesten volt, láttam a trackingen. Majd több mint 1 hetet ültek rajta, nem csináltak vele semmit, és kipostázták. Így az ami ideért volna kb 4 nap alatt Osakából, az eltartott majdnem 2 hétig. Szóval itt az itthoni posta a vicc, nem a kinti.
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #460 Dátum: 2012. Január 04. - 12:27:13 »
Igen, az enyém is 10 napja elhagyta az USA-t, nem hiszem, hogy hajóval.  ;) ...fönt meg nem igen maradhatott.  ;D

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #461 Dátum: 2012. Január 04. - 12:31:28 »
Vicc mindegyik. Amikor én adtam fel az Escher-t akkor pénteken este vette át tőlem a postát, és hétfőn (ha jól emlékszem) már az USA-ban volt, amd ott tökörésztek rajta 1 hetet, mire kivitték a hidegburkolónak. (Gondolom, hogy az a foglalkozása, vagy hobbija, mert 6 hónap alatt több, mint 10 escher követt vett az ebay-en, és még a minap is kérdezte, hogy van -e :) )

Nekem jött már SAL-al kő Japánból (legolcsóbb), feladástól számított 3. napon Pesten volt, láttam a trackingen. Majd több mint 1 hetet ültek rajta, nem csináltak vele semmit, és kipostázták. Így az ami ideért volna kb 4 nap alatt Osakából, az eltartott majdnem 2 hétig. Szóval itt az itthoni posta a vicc, nem a kinti.
God shave the queen

Nem elérhető pintadam

• Törzstag
« Válasz #462 Dátum: 2012. Január 04. - 12:48:24 »
whippeddog-ról aki már rendelt, kb hány nap volt mire ideért a cucc? Illetve milyen gyorsan reagáltak a mail-re? Kb 3 órája írtam, de azért kíváncsi lennék körülbelül mikorra várható válasz :) Köszi!

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #463 Dátum: 2012. Január 04. - 12:55:04 »
lent?

Hámá csak nem kőröznek vele azóta felettünk?  :crazy: ...persze, hogy lent - itt lent -, ha nem hazudik az ámerikai USPS.

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #464 Dátum: 2012. Január 04. - 13:01:36 »
whippeddog-ról aki már rendelt, kb hány nap volt mire ideért a cucc? Illetve milyen gyorsan reagáltak a mail-re? Kb 3 órája írtam, de azért kíváncsi lennék körülbelül mikorra várható válasz :) Köszi!

Ha 10 óra magasságában írtál, akkor ne várd hogy Larry mostanság visszaír, náluk most olyan hajnali 4-5 lehet, attól függően merre lakik az usában  :D

Egyébként ő nagyon gyors kommunikációban és postában is, nagyon jó eladó.
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici