Szerző Téma: Boltok, webshopok  (Megtekintve 473434 alkalommal)

Nem elérhető pintadam

• Törzstag
Re:Boltok, webshopok
« Válasz #465 Dátum: 2012. Január 04. - 13:06:00 »
Ha 10 óra magasságában írtál, akkor ne várd hogy Larry mostanság visszaír, náluk most olyan hajnali 4-5 lehet, attól függően merre lakik az usában  :D

Egyébként ő nagyon gyors kommunikációban és postában is, nagyon jó eladó.
ez lett volna a másik kérdés, hogy ő hova valósi? Neve alapján azt gondoltam h britt, de ezek szerint mégse.
köszi a választ, én is mindenhol csak jókat olvastam róla :)

Nem elérhető pintadam

• Törzstag
« Válasz #466 Dátum: 2012. Január 04. - 14:53:53 »
ez lett volna a másik kérdés, hogy ő hova valósi? Neve alapján azt gondoltam h britt, de ezek szerint mégse.
köszi a választ, én is mindenhol csak jókat olvastam róla :)
Már válaszolt is, azt mondta, holnap elküldi a dolgot, és akkor fizetek, amikor tudok  :o :-[ (említettem neki, hogy csak most utaltam pénzt a paypalra, és az egy két napot igénybe szokott venni, mire odaér!)
Valóban nagyon kedves fickó :)

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #467 Dátum: 2012. Január 04. - 17:33:28 »
Na, az én angolom is válaszolt, miután határozottan rákérdeztem a dec. 8-i feladásra:

"Thank you for your message. We are sorry to hear you still have not received your order. Please can you confirm your delivery address and we will resend."

Azt hiszem ez az újraküldés korrekt tőlük. (Nem borotvás cég, hanem egy Kindle bőrtokot forgalmazó TuffLuv.)
Mindenesetre én még hétfőig adok haladékot az újraküldésnek, hátha a Magyar Posta ül rajta.  ;)
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #468 Dátum: 2012. Január 04. - 19:23:16 »
Vagy postás...:)

Mert ugye ez Magyarország, ahol ha leejtesz valamit, az nem koppan. :)

Huszonévvel ezelőtt volt postás ismerősöm. Ha rendellenesen vastag volt a küldemény, már nyitotta is. :(
Általánosítani ugyan nem szeretnék, de elképzelhető, hogy akad köztük manapság is hasonló beállítottságú.

Mert miért is ne, gondolja?! Hiszen nagyjaink is két kézzel tömik a zsebüket.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető pintadam

• Törzstag
« Válasz #469 Dátum: 2012. Január 04. - 19:51:04 »
Vagy postás...:)

Mert ugye ez Magyarország, ahol ha leejtesz valamit, az nem koppan. :)

Huszonévvel ezelőtt volt postás ismerősöm. Ha rendellenesen vastag volt a küldemény, már nyitotta is. :(
Általánosítani ugyan nem szeretnék, de elképzelhető, hogy akad köztük manapság is hasonló beállítottságú.

Mert miért is ne, gondolja?! Hiszen nagyjaink is két kézzel tömik a zsebüket.
ennél kicsit szigorúbbak már a szabályok, mind a vámon, mind a postások körében. Ettől függetlenül persze nem lehetetlen, hogy egy egy csomagnak lába kél ily módon, de azért ennyire nem szabad a vásár. Én azt is simán el tudom képzelni, hogy amekkora a felkészületlenség, meg a pontosság, tényleg elkeveredett valahol, és még mindig egy raktárban csücsül.
Közben Larry már küldte is az igazolást, hogy már postára is adta a cuccot.  :o nemsemmi!

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #470 Dátum: 2012. Január 04. - 20:26:17 »
A MP logisztikai központjaiból évente elég jelentős számú egyént rúgnak ki lopás, károkozás (értsd felbontja a levelet, de nem kell neki a benne lévő análizgató) miatt. Úgy látszik, nem eleget.

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #471 Dátum: 2012. Január 04. - 20:42:43 »
Ugyanettől a TuffLuv-tól napokkal később rendelt iPod bőrtokot a "jószándékú" postás jóval karácsony előtt az ajtónk előtti székre tett az első emeleten...  :nemtom: Szerencsére én találtam rá.  ;)
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető MetalWarrior

• Törzstag
« Válasz #472 Dátum: 2012. Január 04. - 21:40:35 »
A kis ember nem tud tenni valamit az ilyen postás ellen ?Hál' Istennek én vagyok olyan jóban a postásommal, hogy minden évben Ő szüreteli a szőlőmet, (mármint elviszi grátisz, persze le is szedi) mégis meglepődtem mikor Ed csomagja, ami ajánlott elsőbbségi volt, úgy tette a postaládába, hogy az egyik sarka kilógott, kvázi bárki kihúzhatta volna, alá se írtam...

Nem elérhető pintadam

• Törzstag
« Válasz #473 Dátum: 2012. Január 04. - 21:52:03 »
A kis ember nem tud tenni valamit az ilyen postás ellen ?Hál' Istennek én vagyok olyan jóban a postásommal, hogy minden évben Ő szüreteli a szőlőmet, (mármint elviszi grátisz, persze le is szedi) mégis meglepődtem mikor Ed csomagja, ami ajánlott elsőbbségi volt, úgy tette a postaládába, hogy az egyik sarka kilógott, kvázi bárki kihúzhatta volna, alá se írtam...
szerintem akkor valószínű, hogy nem ő volt szolgálatban!
Nekem volt már olyan, hogy a külföldről érkező csomagról nem kaptam értesítőt, így nem tudtam h be kell menni érte a postára, ahonnan meg 7 nap múlva visszaküldték. Olyan is volt, hogy a lábtörlőnkre tették le a külföldi csomagot. Szóval nem mindig ajándék ez tény. De lehet panaszt tenni az aktuális postás ellen, aztán ha nem az első eset, akkor egy gonddal kevesebb.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #474 Dátum: 2012. Január 04. - 22:22:05 »
Nekem az egyik küldemény után jött egy feladó nélküli boríték, kézzel címezve, amiben a XIV. kerületi postaellenőr érdeklődött, hogy megkaptam -e a néhány nappal azelőtti küldeményt, és egyébként elégedett vagyok -e. Mivel a fórum indulása óta jelentős számú küldemény érkezett a címre, és kivétel nélkül mindet megkaptam, akárhonnan, akárhogyan adták föl, ezét megírtam neki, hogy teljes mértékben elégedett vagyok.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető creativehun

• Törzstag
« Válasz #475 Dátum: 2012. Január 04. - 23:18:33 »
ami ajánlott elsőbbségi volt, úgy tette a postaládába, hogy az egyik sarka kilógott, kvázi bárki kihúzhatta volna, alá se írtam...
Sajnos a legújabb postai baromság-vagyis inkább pénz lenyúlásnak hívnám- szerint az ajánlott levelet nem kell aláiratni csak ha külön a postán úgy van feladva,hogy az átvevőnek alá kelljen írnia és ezért horribilis 10 forintot még pluszban a feladó leperkál.Kérdeztem is a postán,hogy akkor most ha kapok egy ajánlott csomagot és beteszik a postaládába és megfújják akkor ki bizonyítja és miképpen,hogy én azt megkaptam-e vagy ellopták a postaládából??? Nem tudtak érdemi választ adni a kérdésemre!
Style: safety razor
Hardware: Gillette Adjustable Safety razor 1-9/slim/ I 3 data code,Mühle super badger silver tip shaving brush
Software: | Trumper Rose Shaving Cream| Trumper Coral Skin Food

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #476 Dátum: 2012. Január 05. - 00:07:51 »
Sajnos a legújabb postai baromság-vagyis inkább pénz lenyúlásnak hívnám- szerint az ajánlott levelet nem kell aláiratni csak ha külön a postán úgy van feladva,hogy az átvevőnek alá kelljen írnia és ezért horribilis 10 forintot még pluszban a feladó leperkál.Kérdeztem is a postán,hogy akkor most ha kapok egy ajánlott csomagot és beteszik a postaládába és megfújják akkor ki bizonyítja és miképpen,hogy én azt megkaptam-e vagy ellopták a postaládából??? Nem tudtak érdemi választ adni a kérdésemre!

Azért, mert a válasz az lett volna hogy így kevesebb esetben tudnak az emberek panasszal élni. Fél éve küldtem pont így egy csomagot, elveszett, panaszt tettem, 1 hét múlva küldtek egy mailt, amiben leírták hogy ők tényleg kézbesítették, őket nem terheli semmiféle felelősség, és kész. Szerencsére nem volt nagy érték, de akkor is...
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető pintadam

• Törzstag
« Válasz #477 Dátum: 2012. Január 05. - 01:19:13 »
Azért, mert a válasz az lett volna hogy így kevesebb esetben tudnak az emberek panasszal élni. Fél éve küldtem pont így egy csomagot, elveszett, panaszt tettem, 1 hét múlva küldtek egy mailt, amiben leírták hogy ők tényleg kézbesítették, őket nem terheli semmiféle felelősség, és kész. Szerencsére nem volt nagy érték, de akkor is...
de amúgy akkor az ajánlott csomag/levél, miben különbözik a simától?  :)

Nem elérhető szece

• Törzstag
« Válasz #478 Dátum: 2012. Január 05. - 09:26:09 »
Eleve vérlázító, hogy külön felárat kérnek azért hogy ne b...ák el a dolgukat...
"Ja, simán ment? Akkor sorry biztos elhagytuk..."
Én is felvetem a főnökömnél, hogy ha nem kapok 20%-al több pénzt, akkor lehet, hogy nem fogok jó munkát végezni. Őrület!
Sőt  :crazy:
El is megyek  :borotva2:, mert már 3 napos a  :borosta:
 :sör:

Nem elérhető deka

• Törzstag
« Válasz #479 Dátum: 2012. Január 05. - 11:08:13 »
Ajánlott: regisztrációs számmal továbbított. Tapasztalataim (évi párezer levél) alapján pontosan ugyanannyi az elvesző ajánlottak száma, mint az elvesző simáké. Elvileg ezeket elvesztés esetén utólag vissza lehetne követni. Én még sosem tettem meg, illetve nagyon hamar le is szoktunk az ajánlottról. Nem ad extra előnyt.

Elsőbbségi: gyorsabb kézbesítés. No ez is érdekes, a sima levelet is általában a feladást követő nap kikézbesítik belföldön.

Tértivevény: ezt kell aláírni, és az ellenőrző cetlit a posta visszajuttatja a feladónak. Ha el nem keveredik.

Az öcsém Hollandiában él, és azt meséli, hogy ott sorban zárják be a postahivatalokat, mivel a levél- és csomagszállítást a futárcégek olcsóbban és jobban csinálják. Amelyik cég elveszti a csomagot, azzal az ügyfelek inkább nem szállítanak. Kár, hogy nálunk erre a Postának monopóliuma van...

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici