Szerző Téma: Boltok, webshopok  (Megtekintve 473505 alkalommal)

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
Re:Boltok, webshopok
« Válasz #480 Dátum: 2012. Január 05. - 11:12:02 »
Kár, hogy nálunk erre a Postának monopóliuma van...
...biztosan igazad van, különben már rég megszűnt volna.
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető szece

• Törzstag
« Válasz #481 Dátum: 2012. Január 05. - 11:14:02 »
Kár, hogy nálunk erre a Postának monopóliuma van...

Nem sokáig! 2013-ban jön a posta liberalizácó!

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #482 Dátum: 2012. Január 05. - 11:27:02 »
Gyerekek, akkor gyorsan vásároljunk, van még egy teljes évünk feltankolni külföldről, mert az ilyesfélék kishazánkban nem jól szoktak elsülni  :crazy:
Úgy tűnik más sem...sőt, olyan érdekes spirálszerűen visszatérőnek, hosszabb távon ismétlődőnek tűnik számomra egy-két dolog...   :'(
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #483 Dátum: 2012. Január 05. - 11:49:27 »
Akarsz róla beszélni?  :fetreng: :fetreng: :fetreng:
Á most nem...1% visszaerősödött ma a forint...már 321 alatt van egy euró...  :crazy:

Nem elérhető creativehun

• Törzstag
« Válasz #484 Dátum: 2012. Január 05. - 12:25:33 »
Á most nem...1% visszaerősödött ma a forint...már 321 alatt van egy euró...  :crazy:

Majd nézd meg 15-e környékén...na most ide vigyorgó vagy szomorú arcot tegyek????   :crazy:
Style: safety razor
Hardware: Gillette Adjustable Safety razor 1-9/slim/ I 3 data code,Mühle super badger silver tip shaving brush
Software: | Trumper Rose Shaving Cream| Trumper Coral Skin Food

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #485 Dátum: 2012. Január 05. - 13:13:06 »
Én úgy tudom, hogy az elsőbbségi levelek belső, postai regisztrációja van olyan komoly, mint az ajánlotté, értékesebb dolgokat érdemesebb úgy feladni.
Egyébként mióta munkahelyre kérem a rendeléseimet, még semmi nem tűnt el - lehet, hogy a céges címeket komolyabban veszik?

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #486 Dátum: 2012. Január 05. - 13:13:36 »
Majd nézd meg 15-e környékén...na most ide vigyorgó vagy szomorú arcot tegyek????   :crazy:
Szerintem inkább 12-e környékén szabadulhat el a "pokol"... (persze ez bizonyos tényezőtől nagyon függ)

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #487 Dátum: 2012. Január 05. - 13:26:36 »
Meg fognak egyezni nyugi... ez olyan, mint a poker játék. Lehet még 350-400 is az ájró, ha balul sül el a mostani kártyaparti. Szerintem pedig erre megy ki a játék, és átgondolt blöff az egész, ha már nincs ütőkártya kézben. Ha valaki nem értené, mi zajlik itt most: nyugodtan vásároljatok, amíg úgy érzitek van rá pénzetek (függetlenül az árfolyamtól).

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #488 Dátum: 2012. Január 05. - 17:41:57 »
Nem valami bizalomgerjesztőket irtok a Magyar Postáról. Szerencsére még nem jártam meg velük. Viszont a román postával volt egy kellemes tapasztalatom: nemzetközi küldeményem jött, nem voltam otthon, a postás felhivott a mobilomon és megkérdezte, hogy a szomszédnál hagyhatja-e a csomagot, mert akkor nem kell én bemenjek érte a postára.

Nem elérhető pintadam

• Törzstag
« Válasz #489 Dátum: 2012. Január 06. - 12:46:26 »
Nem valami bizalomgerjesztőket irtok a Magyar Postáról. Szerencsére még nem jártam meg velük. Viszont a román postával volt egy kellemes tapasztalatom: nemzetközi küldeményem jött, nem voltam otthon, a postás felhivott a mobilomon és megkérdezte, hogy a szomszédnál hagyhatja-e a csomagot, mert akkor nem kell én bemenjek érte a postára.
hát igen, mind a két végletre vannak példák :)

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #490 Dátum: 2012. Január 06. - 14:02:10 »
Az Executive Shaving új, idei, 10%-os kedvezményt nyújtó diszkont kódja: yipee2012
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #491 Dátum: 2012. Január 06. - 20:31:47 »
Köszi!

Az Executive Shaving új, idei, 10%-os kedvezményt nyújtó diszkont kódja: yipee2012
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #492 Dátum: 2012. Január 07. - 17:07:15 »
Gifts&Care.com 2012-es diszkont kódjai:
Idézet
- 5% discount. Coupon discount "TSR". To be used for orders up to 30?..
- 10% discount. Coupon discount "TSR10". To be use for orders above 30?. "TSR10" can be also used when purchasing any shaving brush independently of the brush price (below 30? is ok)
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #493 Dátum: 2012. Január 08. - 00:37:44 »
Ma leakadtam, gondoltam leírom nektek is, csodálkozzatok velem együtt :) Hétfőn adtam fel egy csomag borotvát mindenfelé, Anglia, Usa, Ausztrália stb, és 2 amcsi is írt vissza ma hogy megérkezett a borotva... 5 nap alatt azért nem semmi, ráadásul sima elsőbbségivel. Az azért vicces hogy Virginiába meg New Jerseybe hamarabb ott van mint Angliában  ;D
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #494 Dátum: 2012. Január 08. - 10:23:25 »
Tényleg durva... az az egy csomag borotva 5 nap alatt hogy körbejárta a világot.
Az érkezése mikor várható? Kimennék virággal...
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici